+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze merkreis eenvoudig en snel.

Boek nu

Duitsland - 3-daagse Kennismakingstoer II Eifel

25 september tot 27 september

vanaf €259

Land van duizend bergen

Deze reis door de mooie Duitse Eifel is de perfecte bestemming om een heerlijk weekendje weg te plannen.De Eifel ligt lekker dicht bij huis en je verblijft in een fantastisch motorvriendelijk hotel. Alles in dit hotel ademt de sfeer uit van motoren en auto’s.

Motorrijders hebben iets met de Eifel en dat is niet verwonderlijk. De wegen zijn prachtig met talrijke bochten, hoogteverschillen en een uitstekend wegdek. De wegen zijn groots, het landschap is 'fabelhaft': de mooie glooiende heuvels en de veelal aan het zicht onttrokken vulkaanmeren zijn uniek. In de herfst wordt je  daarnaast ook getrakteerd op de prachtige herfstkleuren die de natuur dan rijk is.

Ervaringen van onze klanten

Ik heb dit jaar zowel de kennismakingstoer 1 als 2 gedaan. De tweede keer omdat de eerste keer zich grotendeels in de regen afspeelde en ik ook wel eens wat van de omgeving wilde zien behalve alleen weg. Beide keren genoten van een heerlijk weeken.. Lees verder

2019-09-29

Wat een feest! M'n eerste ervaring met rijden met een groep in de bergen. Ik heb ontzettend genoten, gelachen, geleerd en precies de goeie dosis spannend gekregen. Hulde voor de gezellige en relaxte reisbegeleiders die heel gul waren met het delen.. Lees verder

2018-09-07

Hotel vlakbij de Nurburgring

Het hotel voor deze break is een schoolvoorbeeld van Duitse degelijkheid. De eigenaar is zelf enthousiast motorrijder. Elke ochtend staat er een goed verzorgd ontbijt voor je klaar, zodat je een stevige bodem kunt leggen voor de nieuwe dag. Aan het einde van de dag kun je van de route nagenieten op het terras van het hotel. 's Avonds kun je aanschuiven voor een 3-gangendiner en wordt er gezellig nagepraat in de bar van het hotel.

Gevarieerd landschap 

De afstanden zijn goed te doen. We stoppen regelmatig om te horen hoe het eenieder vergaat, maar natuurlijk ook om te genieten van de vele fraaie vergezichten.

De routes zijn uitgezet met in gedachten de beginnende motorrijders en de heropstappers. De routes voeren je door een gevarieerd landschap zonder extreme situaties. We komen een aantal haarspeldbochten tegen, maar je zult merken dat die helemaal niet eng hoeven te zijn.

 

KMT-I---II-klein-8
Horizon-Motor-Reizen---Duitsland-Eifel-MotoPlus-Lezersreis-3-2019---JD-37

Wanneer is de kennismakingstoer echt iets voor jou?

  • Je vindt het spannend om in het buitenland te rijden;
  • Je hebt zin om in het buitenland te rijden, maar niet alleen;
  • Je hebt nog geen (of weinig) ervaring met het rijden in het buitenland;
  • Het lijkt je leuk om eens met een groepsreis mee te gaan;
  • Het lijkt je leuk om eens met de motor op vakantie te gaan;
  • Of bovenstaande is van toepassing op je partner en je wilt graag samen op pad.

Bij deze reis wordt een groepsindeling gemaakt, zodat mensen van gelijk rij-niveau bij elkaar in een groep komen. Om dit te kunnen doen word je vooraf telefonisch benaderd door de reisbegeleider.

Boek nu