+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Duitsland - KNMV 3-daagse Kennismakingstoer II

30 augustus tot 01 september

vanaf €259

Reserveringen op aanvraag!

Land van duizend bergen

 

Sauerland wordt wel het land van duizend bergen genoemd, een te bescheiden omschrijving. Dit mooie middelgebergte telt namelijk meer dan 2700 toppen. Het landschap is zeer divers met uitgestrekte bossen, frisgroene weides, bergen tot een hoogte van 840 meter en diepe dalen. Door de vele hellingen, ruime bochten en smalle ‘haarspelden’ is het hier, ook voor de wat minder doorgewinterde motorrijders, een genot om te rijden. En dat op slechts 3 uur van Utrecht.

Ervaringen van onze klanten

Ik heb dit jaar zowel de kennismakingstoer 1 als 2 gedaan. De tweede keer omdat de eerste keer zich grotendeels in de regen afspeelde en ik ook wel eens wat van de omgeving wilde zien behalve alleen weg. Beide keren genoten van een heerlijk weeken.. Lees verder

2019-09-29

Wat een feest! M'n eerste ervaring met rijden met een groep in de bergen. Ik heb ontzettend genoten, gelachen, geleerd en precies de goeie dosis spannend gekregen. Hulde voor de gezellige en relaxte reisbegeleiders die heel gul waren met het delen.. Lees verder

2018-09-07

Hotel Hesborner Kuckuck

Een prachtige route brengt je naar het gezellige familiehotel Hesborner Kuckuck, gelegen op een klein halfuurtje rijden van Winterberg. Alles wordt hier uit de kast gehaald om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Dat begint al met de heerlijke keuken. Op het terras of in de sfeervolle bar is het aangenaam relaxen. Verder kun je gebruikmaken van de minigolf, tennisbaan en wellness faciliteiten. Ook kun je een duik nemen in het binnenzwembad. Je kamer heeft een eigen douche en toilet.

 

De dagroutes zijn heerlijk om te rijden. Je zult verrast worden door het afwisselende landschap van Sauerland. Het ene moment rijd je over kleine bergwegen door donkere bossen om direct daarna te genieten van een geweldig uitzicht over velden en weides.

Gevarieerd landschap

De afstanden zijn goed te doen. We stoppen regelmatig om te horen hoe het eenieder vergaat, maar natuurlijk ook om te genieten van de vele fraaie vergezichten.

De routes zijn uitgezet met in gedachten de beginnende motorrijders en de heropstappers. De routes voeren je door een gevarieerd landschap zonder extreme situaties. We komen een aantal haarspeldbochten tegen, maar je zult merken dat die helemaal niet eng hoeven te zijn.

 

KMT-I---II-klein-8

Wanneer is de kennismakingstoer echt iets voor jou?

 

  • Je vindt het spannend om in het buitenland te rijden;
  • Je hebt zin om in het buitenland te rijden, maar niet alleen;
  • Je hebt nog geen (of weinig) ervaring met het rijden in het buitenland;
  • Het lijkt je leuk om eens met een groepsreis mee te gaan;
  • Het lijkt je leuk om eens met de motor op vakantie te gaan;
  • Of bovenstaande is van toepassing op je partner en je wilt graag samen op pad.

 

Bij deze reis wordt een groepsindeling gemaakt, zodat mensen van gelijk rij-niveau bij elkaar in een groep komen. Om dit te kunnen doen word je vooraf telefonisch benaderd door de reisbegeleider.