+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Duitsland - KNMV 3-daagse Kennismakingstoer I

26 april tot 28 april

vanaf €259

Land van duizend bergen

Let op: éénpersoonskamers volgeboekt !!!

Sauerland wordt wel het land van duizend bergen genoemd, een te bescheiden omschrijving. Dit mooie middelgebergte telt namelijk meer dan 2700 toppen. Het landschap is zeer divers met uitgestrekte bossen, frisgroene weides, bergen tot een hoogte van 840 meter en diepe dalen. Door de vele hellingen, ruime bochten en smalle ‘haarspelden’ is het hier, ook voor de wat minder doorgewinterde motorrijders, een genot om te rijden. En dat op slechts 3 uur van Utrecht.

Ervaringen van onze klanten

De route was prachtig, de begeleiding was prima. Helaas was het weer niet optimaal en had ik de eerste dag een probleem met mijn motor. Ondanks alles geweldig. Ik maak deze trip zeker nog een keer. Alle medereizigers bedankt het was een geweldige .. Lees verder

2019-06-03

mooie routes. goed hotel voor herhaling vatbaar !

2018-04-12

Hotel Hesborner Kuckuck

Een prachtige route brengt je naar het gezellige familiehotel Hesborner Kuckuck, gelegen op een klein halfuurtje rijden van Winterberg. Alles wordt hier uit de kast gehaald om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Dat begint al met de heerlijke keuken. Op het terras of in de sfeervolle bar is het aangenaam relaxen. Verder kun je gebruikmaken van de minigolf, tennisbaan en wellness faciliteiten. Ook kun je een duik nemen in het binnenzwembad. Je kamer heeft een eigen douche en toilet.

 

De dagroutes zijn heerlijk om te rijden. Je zult verrast worden door het afwisselende landschap van Sauerland. Het ene moment rijd je over kleine bergwegen door donkere bossen om direct daarna te genieten van een geweldig uitzicht over velden en weides.

Gevarieerd landschap 

De afstanden zijn goed te doen. We stoppen regelmatig om te horen hoe het eenieder vergaat, maar natuurlijk ook om te genieten van de vele fraaie vergezichten.

De routes zijn uitgezet met in gedachten de beginnende motorrijders en de heropstappers. De routes voeren je door een gevarieerd landschap zonder extreme situaties. We komen een aantal haarspeldbochten tegen, maar je zult merken dat die helemaal niet eng hoeven te zijn.

 

 

KMT-I---II-klein
Horizon-Motor-Reizen---KNMV-openingstoer-78

Wanneer is de kennismakingstoer echt iets voor jou?

 

  • Je vindt het spannend om in het buitenland te rijden;
  • Je hebt zin om in het buitenland te rijden, maar niet alleen;
  • Je hebt nog geen (of weinig) ervaring met het rijden in het buitenland;
  • Het lijkt je leuk om eens met een groepsreis mee te gaan;
  • Het lijkt je leuk om eens met de motor op vakantie te gaan;
  • Of bovenstaande is van toepassing op je partner en je wilt graag samen op pad.

 

Bij deze reis wordt een groepsindeling gemaakt, zodat mensen van gelijk rij-niveau bij elkaar in een groep komen. Om dit te kunnen doen word je vooraf telefonisch benaderd door de reisbegeleider.