+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze merkreis eenvoudig en snel.

Boek nu

Duitsland - KNMV 3-daagse Herfsttintentoer

11 oktober tot 13 oktober

vanaf €199

Indian Summer in Duitsland

Vlakbij Nederland en meteen al een vakantie gevoel dat kan in de Eifel. Op hooguit drie uurtjes rijden vanuit Utrecht staan er heerlijke bochten voor je klaar in een schitterende natuur.Doe daar een portie Duitse gastvrijheid bij en je vakantie is compleet.

Ervaringen van onze klanten

Ja, leuke vraag je ervaring of bedoelen ze aanvaring. Bij binnenkomst werden wij door fuhrer van fuhrmann ontvangen met de mededeling dat we allemaal moesten luisteren dan hoefde hij het maar 1keer uit te leggen, een welkom kon er nie.. Lees verder

2018-10-10

Horizon Motor Reizen organiseert in samenwerking met de KNMV speciaal in de herfst een fantastische 3-daagse reis naar de Eifel.

 

Je gaat genieten van het schitterende landschap. In dit seizoen is de natuur nog mooier door de warme kleuren. Maar dit gebied heeft meer te bieden: prachtige wegen, uitdagend bochtenwerk, betoverende uitzichten en heel veel gezellige dorpjes, waar het heerlijk toeven is. In dit motorparadijs hebben we een aantal schitterende routes voor je uitgezet, die je naar de Vulkaaneifel en de oude Nürburgring leiden. Het is zeker aan te raden om even bij dit race circuit te gaan kijken.

Hotel Hüllen

Het hotel is volledig ingericht op motorrijders. Aan de muren van het hotel hangen prachtige posters en schilderijen van motoren en auto's. Je motor overnacht  uiteraard in de garage. De eigenaren zijn vriendelijk, gastvrij en rijden zelf ook motor. Op het buitenterras kun je wellicht nog heerlijk even nagenieten van de najaarszon. In de avond is het nog lang gezellig in de bar van het hotel.

Eifeltourismus-2011-103-Kronenburg-c-Eifel-Tourismus-GmbH---Dominik-Ketzkopie-Medium
Boek nu