+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze merkreis eenvoudig en snel.

Boek nu

Duitsland - 3-daagse Herfsttintentoer Sauerland

09 oktober tot 11 oktober

vanaf €229

Heerlijk motorrijden in de omgeving van Winterberg

Glooiende hellingen, ruime vergezichten op valleien en kleurrijk bossen met het invallen van de herfst.

 

1 persoonskamers volgeboekt

Ervaringen van onze klanten

Met mooi weer de Herfsttintentoer gedaan. Heenreis prima, afwisselend qua wegen en qua landschap. De appgroep werkte prima met allerlei tips en waarschuwingen. Wellicht nog wat meer nadruk op informatie die alle deelnemers aangaat. Hotel was top: .. Lees verder

2019-10-16

Horizon Motor Reizen organiseert in samenwerking met de KNMV speciaal in de herfst een fantastische 3-daagse reis naar het Sauerland.

Sauerland wordt wel het land van de duizend bergen genoemd. Maar dat is te bescheiden. Dit mooie middelgebergte telt namelijk meer dan 2700 toppen. Het landschap is zeer divers met uitgestrekte bossen, bergen tot 840 m hoogte, diepe dalen en fris gemaaide weides. Met de vele hellingen, ruime bochten en smalle 'haarspelden' is het er hemels rijden. Ook voor wat minder doorgewinterde motorrijders. En dat op slechts 3 uur rijden van Utrecht.

Genieten van kleine weggetjes, natuur en vergezichten

met een prachtige route naar het gezellige familiehotel Hesborner Kuckuck in de omgeving van Winterberg. Voor de heenreis kun je kiezen uit twee routes, die niet voor elkaar onder doen. De 1e route start bij Nijmegen en voert je over mooie, rustige wegen noordelijk van het Ruhrgebied naar je bestemming. De 2e mogelijkheid begint bij Simpelveld. Van daaruit rij je over kleinere wegen door de Eifel naar het hotel. Deze 2e route is 70 km langer dan de 1e. Als je aankomt bij het hotel word je ontvangen door de reisbegeleiding. Die rijdt tijdens deze reis met de dagroutes mee en helpt je als onverhoopt pech met je motor krijgt.

Hesborner Kuckuck biedt niet alleen onderdak. Het restaurant staat 's ochtends garant voor een uitgebreid ontbijt en serveert 's avonds uitstekende maaltijden. Binnen is er een gezellige bar en buiten een terras waar het heerlijk toeven is. Er zijn diverse mogelijkheden om de avonden actief door te brengen. Wat dacht je van een potje minigolf of tennis? Ook kun je een baantje trekken of je ontspannen in de wellness.

Horizon-Motor-Reizen---Duitsland-Groepsreis-Sauerland-2019---BvK-27
Horizon-Motor-Reizen---Duitsland-Groepsreis-Sauerland-2019---BvK-42

Genieten van kleine weggetjes, natuur en vergezichten

Sauerland staat bekend om de vele stuwmeren. De wegen rondom deze meren lijken voor ons motorrijders gemaakt te zijn: ze zijn strak geasfalteerd en hebben heerlijk veel bochten. Als je er als motorrijder nog niet zoveel kilometers op hebt zitten, is dit de perfecte locatie om extra ervaring op te doen. We hebben een prachtige dagroute voor je in petto die je het mooie Sauerland laten zien. Zo ga je onder meer genieten van kleine bergwegen door donkere bossen en van prachtige uitzichten over weiden en graan- en maisvelden. 

Ook cultuurliefhebbers komen in deze schitterende streek aan hun trekken. Er zijn veel schilderachtige dorpjes waar je veelal oude vakwerkhuizen aantreft. Ook Winterberg is leuk om te bezoeken. Zeker met de vele terrasjes die uitnodigen om er neer te strijken. Wellicht tref je er 'Sauerländer' die dialect spreken. Dan zul je horen dat het verdacht veel op ons eigen taaltje lijkt.

Boek nu