Aantal dagen
7

  Een nieuwe rondreis door de schitterende natuur van Slovenië! Bossen, wateren, bergen en bochten, Slovenië heeft veel te bieden!

  Deze reis is inclusief
  • 6 Hotelovernachtingen
  • 6x Ontbijt
  • 6 x Diner
  • Heenroute op GPS
  • Alle dagroutes op GPS
  • Horizon Motor Reizen Routegids
  • Gebruik van zwembad en welness in enkele hotels

  Media van Slovenië rondreis

  Over deze reis Slovenië rondreis

  Bergen, bochten en rustgevende bossen.

  Tijdens deze reis rijd je door het mooie Tirol en het binnenland van Oostenrijk naar de Balkan. Slovenië is een relatief klein land, maar het barst van de cultuur, gezelligheid en prachtige natuur. Deze rondreis brengt je langs verschillende hoogtepunten van dit diverse land. Hoge bergen, blauwe meren, scherpe bochten en groene bossen, dit is het beeld van jouw 7 daagse reis door Slovenië. Met iedere dag een fijne afsluiting in de luxe hotels van deze reis.

  Heen route: Nederland - Oostenrijk

  Deze reis start in Tamsweg, een klein maar bruisend stadje in Oostenrijk. Het hotel is gelegen aan het gezellige plein in het centrum. Wanneer je kiest voor een heenreis met extra overnachtingen heb je er al een mooie reis op zitten en kun je even heerlijk ontspannen in het hotel. Bijvoorbeeld in de spa of bij de bar. 

  Dagroute 1: Oostenrijk - Slovenië Triglav Nationaal Park | 281 / 346 km

  Vanuit Tamsweg rijd je richting Slovenië. De eerste dagroute brengt je al meteen in een van de bekendste nationale parken van Slovenië. Nationaal Park Triglav biedt je groene valleien, naaldbossen, kraakheldere rivieren en grillige bergtoppen. Je komt langs het welbekende Kasteel van Bled, en je rijdt met een lus door Italië. Langs hoge bergtoppen en over bochtige wegen komt het eindpunt van deze route uit in Bohinj, waar je welverdiend kunt uitrusten in het hotel tussen de bergen in het nationaal park. 

  Dagroute 2: Kroatië | 402 km

  Dagroute 2 loopt door het prachtige Slovenië naar het zuiden van het land. Hier maak je een kleine lus door Kroatië. Rijdend over de hoge bergen en door de fijne bochten geniet je van beide landen op deze route. Het compacte en dichtbegroeide Slovenië geeft een mooi contrast bij het langgerekte, maar net zo mooie Kroatië. Wanneer je de grens met Slovenië weer passeert volg je de route door bochtige wegen naar het noorden, waar je het laatste stukje nog Triglav nationaal park meepakt om aan te komen bij het hotel in Bohinj.

  Dagroute 3: Bohinj - Dolensjke Toplice 250 km

  Vandaag staat de verbindingsroute van Bohinj naar Dolensjke Toplice op de planning. Hier slaap je deze avond dan ook in het volgende hotel van deze reis. Je start om de hoek bij je hotel om het meer van Bohinj eens van dichterbij te gaan bekijken. De route loopt via het Polhograjski Dolomiti, een uitgestrekt park met bergen en meren, Langs Ljubljana. Wanneer je om de hoofdstad van Slovenië heen bent gereden, volg je de heuvels en bochten richting Dolensjke Toplice, waar je heerlijk kunt bijkomen in het luxe hotel.

  Dagroute 4: Zuid Slovenië en Kroatië | 280 km

  Vandaag start je de route door eerst naar de grotere plaats Novo Mesto te rijden. Vanuit hier ga je richting de grens van Kroatië. Eenmaal de grens over rijd je het Zumberak en Samobor gebergte in. Rotsen hier, watervallen daar, je ogen komen niets te kort. Via het noorden van Kroatië rijd je weer het mooie Slovenië in. Over de bochtige weg langs de Krka rijd je door het groene landschap weer terug naar het hotel.

  Dagroute 5: Dolensjke Toplice - Oostenrijk | 365 km

  Voor vandaag staat er een langere route op de planning. Je gaat namelijk heel Slovenië doorkruisen. Via de noord-oost kant van Slovenië, die nog miste in deze reis, rijd je door het dichtbegroeide landschap door dit mooie land heen. Neem de omgeving goed in je op, want dit zijn alweer je laatste uurtjes in deze parel van de Balkan! Wanneer je de grens met Oostenrijk overgaat rijd je via een aantal mooie bergen weer naar Tamsweg in Oostenrijk, waar deze reis ook begon.

  Terugreis: Oostenrijk - Nederland

  Vanaf het hotel in Tamsweg heb je de gelegenheid om de terugreis naar eigen inzicht in te vullen. Dit kan rechtstreeks of middels enkele extra overnachtingen. Deze extra kun je gemakkelijk toevoegen tijdens het boekingsproces.

  Data en prijzen

  vertrek vanaf  juni tot en met september  

  Prijs op basis van 7 dagen

  € 949,00

  Toeslag: 1-persoonskamer

  € 199,00

  Er zijn nog geen ervaringen van reizigers achtergelaten

  Laat als eerste je ervaring achter

  Ervaring achterlaten

  Even geduld..

  We zijn bezig met het bevestigen van je boeking.