+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze individuele reis eenvoudig en snel.

Boek nu

Frankrijk - Combi Vercors-Provence

vanaf €1179

De Vercors is relatief onbekend, waardoor het er nog vrij rustig is. De Provence is daarentegen een geliefde vakantiebestemming.

Je kunt de beide streken apart van elkaar verkennen, maar ze zijn ook perfect met elkaar te combineren. De natuur is bij beide fabelachtig mooi. En de wegen? Om je vingers bij af te likken!

Ervaringen van onze klanten

Prachtige reis, hotels waren top, in de Vercors echt basic geen TV en volledig afgelegen maar mooie ritten, laatste 15 KM waren wel verassend en zeker donkere tunnel op 5km van het hotel. Sommige stukken en cols waren echt op nippertje voor men K1.. Lees verder

2019-07-31

Na de 75-passentour van verleden jaar dachten we dat geen enkele reis dit nog kon evenaren. De Vercors en de Provence waren echter zo mooi en afwisselend dat dit wel onze mooiste reis tot nu toe was. De hotels waren uitstekend, het eten in de Prov.. Lees verder

2019-07-03

De Vercors

Vanaf Beaune rij je via een mooie aanrijroute naar de Vercors. Meteen als je de Vercors binnenrijdt zul je getroffen worden door het overweldigende landschap dat zeer afwisselend is.  Afhankelijk van waar je bent oogt het woest, steil, groots, lieflijk of weids. Op je motor kun je die verandering voelen. Door een kloof rijden geeft immers een andere beleving dan een haarspeldbocht nemen, over een uit de rotsen gehouwen smalle weg rijden of een berg beklimmen. Je gaat watervallen zien waar het water naar beneden dendert en komt ook grazende berggeiten tegen. We zeiden het al: de natuur is overweldigend!

Hotel Coeur Des Montagnes.

 

Het pas gerenoveerde hotel in Rencurel is de komende 5 dagen je thuisbasis. De eigenaren doen er alles aan om het je naar de zin te maken. Het restaurant is sfeervol en het eten is van een uitstekende kwaliteit. Vanuit het terras heb je een prachtig uitzicht over de vallei. De routes zijn voor iedere motorrijder geschikt en geven je een goed beeld van de natuurweelde van de Vercors. Je rijdt over de Col de Rousset met zijn vele haarspeldbochten en krijgt een grandioos uitzicht over het Rhônedal. Je ziet ook de kloven Gorges de la Bourne en Grand Goulets van dichtbij. Je rijdt over de duizelingwekkende Route de Combe de Laval en langs de druipsteengrotten in Choranche. Via de Col de la Bataille bereik je een wat glooiender gebied naar St. Nazaire en Royans. Dit staat bekend om het hoge aquaduct dat benut wordt om het water van de Isère naar de Drôme te transporteren. Je gaat ook naar de Alpen en rijdt over de fameuze Alpe d'Huez. De afdaling daarvan -over de Col de la Sarenne- is spectaculair en biedt een uitzonderlijk mooi uitzicht. De echte kilometervreters kunnen nog een uitstapje maken naar de bijna 2.700 m hoge Col de Galibier.

 

Op de 6e dag van deze reis verlaat je je hotel en rij je verder naar de volgende bestemming: de Provence.

IMG7749
IMG7979

Naast motorrijden een diversiteit aan uitstapjes mogelijk

Het 2e hotel van deze reis is eveneens recent gerenoveerd. Je kamer is comfortabel en van een douche, toilet en tv voorzien. De Franse eigenaar is bijzonder gastvrij. Als je 's middags weer terugkeert naar het hotel kun je lekker afkoelen in het buitenzwembad. 's Avonds geniet je van een heerlijk diner en kan je aansluitend wat drinken in de bar of op de binnenplaats. Wil je een dag wat anders doen, dan heb je een ruime keuze. Je kunt kajakken of raften op de snelstromende riviertjes. En wat te denken van een uitstapje naar de Côte d'Azur? Een bezoekje aan Cannes, Nice of St. Tropez is immers niet elke dag mogelijk.

 

 

IMG8069
Boek nu