+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze individuele reis eenvoudig en snel.

Boek nu

Duitsland - Teutoburger Wald

vanaf €259

Relaxed slingeren door de Teuto

Duitsland is verschillende laaggebergten rijk. Het Teutoburger Wald is er zo een. Het ligt niet ver van de Nederlandse grens en is in één woord schitterend. Echt een gebied om op je gemak met de motor te verkennen. De wegen kronkelen en slingeren door het aantrekkelijke heuvelachtige landschap en dat rijdt heerlijk. Rij je normaal gesproken met een gesloten vizier? Zet 'm hier dan eens open. De wind in je gezicht en het weidse landschap geven je een enorm gevoel van vrijheid.

In het Teutoburger Wald -kortweg de Teuto- zul je je uitstekend vermaken. De routes zijn leuk en laten je de natuur in al zijn vormen zien. De weidse vergezichten op de heuvels en bossen maken het rijden hier geweldig. De dorpjes en stadjes waar je doorheen rijdt, zijn de moeite waard. Ze geven een beeld van de rijke historie van deze streek. De vele vakwerkhuizen zijn daar een goed voorbeeld van. De geschiedenis hier gaat trouwens veel verder terug dan de middeleeuwen. Bijzondere zandsteenformaties bij Dermold dateren uit de vroege Krijtperiode. Dat is 120 miljoen jaar geleden!

Ervaringen van onze klanten

Wij hebben met nog 7 andere personen de 4 daagse reis naar het Westerwald gedaan met Hemelvaart . De routes waren erg mooi ,het hotel was prima . Vriendelijk personeel en lekker eten . We hebben erg genoten van deze reis .

2019-06-06

Goed hotel, lekkere Duitse kost, mooie routes en fantastisch weer. Wat wil een mens nog meer.

2018-05-26

Als "nieuweling" in het reisaanbod van Horizon Motor Reizen was deze individuele reis naar het Teutoburgerwald een aangename verrassing! Wij maakten de reis van 26 t/m 30 juni 2017. Als je over spectaculaire bergpassen of uitdagende berg.. Lees verder

2017-07-03

Helaas is dit gebied ons wat tegengevallen, maar zeker een leuk deel van Duitsland om als beginnende motorrijder wat ervaring op te doen. Het ons toegewezen hotel lag helaas te ver van het centrum af en sloot om 22.00 uur dus zat je vroeg in de av.. Lees verder

2017-05-15

Heerlijk Hotel in Lienen

In Lienen, op de zuidelijke helling van het Teutoburgerwald ligt ons familiehotel op een idyllische locatie in het recreatiegebied. Voor de inwendige mens wordt goed gezorgd zowel 's morgens als 's avonds kun je een goede en smaakvolle maaltijd verwachten met veel lokale ingrediënten. Bij de bar en op het terras kun je een lekker borreltje of afzakkertje bestellen.

Boek nu