+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze individuele reis eenvoudig en snel.

Boek nu

Duitsland - Combi Elzas-Zwarte Woud

vanaf €729

1 reis, 2 landen en schitterende streken

De Elzas en het Zwarte Woud zijn perfect met elkaar te combineren. Ze liggen dicht bij elkaar en zijn heerlijk om met je motor te leren kennen. Bovendien pak je met deze combinatiereis ook nog een stuk Vogezen mee. Dat wordt driemaal genieten van de fantastische natuur en de fijne en mooie wegen!

Ervaringen van onze klanten

Een fantastisch motorreis gemaakt, vooral de routes in de Elzas en Vogezen waren mooi. De hotels Le Cleeburg in Rott en Hotel Engel in Kappel-Grafenhausen waren geweldig en het eten super lekker Minpuntje:  - .. Lees verder

2019-09-21

Hele mooie reis gemaakt, Hotel in Duitsland prima in orde, ook het tussen hotel in Luxemburg. De routes liepen soms erg vaak, door redelijke grote plaatsen (Steden) door.  

2018-09-09

Een zeer goede reis. Mooie routes, prachtige omgeving. Goede Hotels/gasthofen. Eén klein min puntje waren de Ruhetage op dinsdag en woensdag bij Gasthof Adler en Essenheim. Dus voor het diner moesten we ergens anders eten. Ook prima, maar w.. Lees verder

2018-08-16

Inmiddels weer een week terug van een mooie motorreis. De routes waren mooi en de hotels goed. Het weer was heel warm. We waren dus blij dat een paar van ons vorig jaar met de Vogezen groepsreis bij de Waldmattensee zijn geweest met Carlo. Zodat w.. Lees verder

2016-09-23

Een heerlijke reis met mooie routes. In twee goede hotels geslapen met goed eten, waar rekening is gehouden met mijn dieetwensen. Volgende keer maar eens kijken voor een groepsreis.

2016-07-07

Hallo John en Carlo, We zijn weer terug van de individuele reis naar Pfalz en Zwarte Woud,het hotel in Pfalz was netjes ,het tweede was iets meer luxe,het eten was zeer goed ,mooi uitzicht, veel bochten werk ,zeker een aanrader vo.. Lees verder

2013-10-19

Hotel Le Cleebourg

Via een mooie toeristische heenreis bereik je het 1e hotel Le Cleebourg in de Elzas in Frankrijk. Het hotel heeft een weids uitzicht op de weilanden. Naast een gezellig restaurant, waar je heerlijk kunt eten, heeft het hotel ook een echte 'Winstub'. In de traditionele Elzasser cultuur was dit een plek, waar je de hele dag kon genieten van heerlijke wijnen. Nu is een Winstub een traditionele kroeg, waar je van de authentieke Elzasser smaken kunt genieten.

De Elzas en het Zwarte Woud liggen vlak bij elkaar

Ze staan beide bekend om hun schitterende landschap, dat zeer gevarieerd is: weids, licht glooiend, bergachtig en dichtbebost. Daarnaast zijn er talloze meren en rivieren. Deze streken tellen niet voor niets zoveel verschillende prachtige natuurreservaten. De Elzas staat specifiek bekend om zijn vele wijngaarden, die zich over de hellingen uitstrekken. De schilderachtige dorpjes zijn gezellig en een bezoek waard door de oude vakwerkhuizen en oude kastelen en burchten. 

 

Horizon-Motor-Reizen---Groepsreis-Elzas-Pinksteren-33
Horizon-Motor-Reizen---Groepsreis-Zwarte-Woud-2018-115

Via een schitterende route naar het 2e hotel in het Zwarte Woud.

Je kamer is comfortabel en ook voor je motor zijn er voorzieningen. Wat het eten betreft, zit je hier gebeiteld: de kookkunsten van de eigenaar worden tot in de verre omtrek gewaardeerd.

 

We laten je zoveel mogelijk van het Zwarte Woud zien. Vanaf het hotel ben je in 10 minuten in de donkere bossen waar je lekker doorheen kunt slingeren. Deze streek met beboste bergen, mooie rivierdalen en schitterende watervallen is heerlijk om te ontdekken, Er zijn voldoende mogelijkheden voor een langere of kortere stop. Voor een smakelijke lunch of een kop koffie met een heerlijk stuk Schwarzwälder Kirschtorte. Uiteraard rij je ook over de bekende Schwarzwälderhochstraβe, die een aaneenschakeling van magnifieke uitzichten op het Zwarte Woud biedt.

De thuisreis verloopt via een prachtige toeristische route waarvoor je gemakkelijk 2 dagen kunt uittrekken. Als je wilt, kunnen we een extra hotelovernachting voor de terugreis regelen. Wil je dezelfde avond thuis zijn, dan kun je beter via de Autobahn terugrijden.

 

 

Horizon-Motor-Reizen---Frankrijk-Elzas-MotoPlus-2-2018--SvdV-11
Boek nu