+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze individuele reis eenvoudig en snel.

Boek nu

Baltische Staten - 15-daagse reis Baltische Staten en Sint Petersburg

vanaf €1519

De Baltische staten Estland, Letland en Litouwen, gelegen aan de Oostzee, zijn veel bezochte en populaire bestemmingen in Oost-Europa.

De sfeervolle, middeleeuwse hoofdsteden Tallinn, Riga en Vilnius, op korte afstand van elkaar gelegen, prijken met recht alle drie op de Unesco werelderfgoedlijst en zijn ook alle drie Culturele hoofdstad van Europa geweest.

Je reist met de veerboot van Kiel naar Klaipeda in Litouwen en vice versa. Je hoeft dus geen grote afstanden te overbruggen waardoor deze reis ontspannen begint en eindigt.

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heb je deze reis gemaakt? Laat dan hier jouw ervaring achter.

In Kiel stap je aan boord van de veerboot 

In twintig uur vaar je naar Klaipeda in Litouwen. De volgende dag kom je aan in Klaipedia in Litouwen, waar je reis door de drie Baltische staten begint. De routes die je rijdt zijn mooi en vooral rustig. Onderweg is veel bijzonders te zien. In Litouwen o.a. de bekende pelgrimberg, ook wel Kruisberg genoemd, een passende naam voor een berg vol kruizen.  Ook Grutas Parkas is uitzonderlijk. Het is een themapark, vol met standbeelden uit de Sovjet-Russische tijd, die hier bijeengebracht zijn. Het park staat ook wel bekend als Stalin’s World.

Deze reis door de Baltische Staten wordt gecombineerd met een bezoek aan de machtige stad Sint-Petersburg.

In Estland laat de je motor bij het hotel staan en ga je met de busshuttle Tallinn-St.-Petersburg de grens over naar Sint-Petersburg. Na een tweedaags bezoek met een adviesprogramma van ons, kom je op de 4e dag weer terug bij je hotel in Tallinn. De volgende dag  vervolg je de reis weer door de Baltische Staten. Dit maakt je reis extra bijzonder.

 

Prijs 1 persoonskamer op aanvraag

12
Boek nu
X

Presentatie dag Motor Reizen Voor een aantal prachtige motor reizen uit ons programma organiseren wij een presentatie dag. Toegang is gratis, maar wel op inschrijving.