+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze individuele reis eenvoudig en snel.

Boek nu

Baltische Staten - 15-daagse reis Baltische Staten en Sint Petersburg

vanaf €1295

Op de ferry in Kiel naar Litouwen en Riga

Dag 1: Je start je vakantie met een rit naar het Noordduitse Kiel. Daar scheep je ’s avonds in op de ferry naar Klaipeda in Litouwen. Je overnacht aan boord.

Dag 2: Aankomst ferry om 19.00 uur aan in Klaipeda, de Litouwse havenplaats.

Dag 3: Je begint aan de route van 10 dagen door de 3 Baltische landen. Via een mooie route rij je vandaag naar Riga waar je twee nachten verblijft. Onderweg zijn er stops bij de bekende pelgrimberg de Kruisberg bij Siauliai in Litouwen en het Rundale Palace bij Bauska in Letland.

Dag 4: Vandaag ga je Riga verkennen en blijft de motor bij het hotel staan. Riga is de hoofdstad van Letland. Riga is een rijke karakteristieke Hanze-havenplaats aan de Golf van Riga.

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heb je deze reis gemaakt? Laat dan hier jouw ervaring achter.

Witte stranden aan de Golf van Riga naar Hanzestad Tallinn

Dag 5: Je rijdt langs de Golf van Riga met de bekende witte stranden naar de hoofdstad van ELetland: Tallinn.

Dag 6: Ook voor Tallinn is een dag gereserveerd voor excursies. Je verblijft 2 nachten in deze oude Hanzestad.

Dag 7: Terwijl de motoren veilig blijven gestald in Tallinn, stap je in de bus naar Sint-Petersburg. Halverwege passeer je de grens. In de loop van de middag bereik je Sint-Petersburg en ga je naar het hotel in de oude monumentale binnenstad.

Dag 8 en 9: vandaag en morgen zijn excursiedagen. Je kunt het adviesprogramma van Horizon Motor Reizen volgen, maar dat is helemaal aan jou.  Dat programma is als volgt: een stadstoer met eventueel een bezoek aan het museum de Hermitage in het winterpaleis van de tsaar met de grootste kunstverzameling ter wereld en bezoek aan de Peterhof het zomerpaleis van de tsaar. Een snelle draagvleugelboot brengt je daar heen en terug.

Gauja Nationaal Park en het gezellige Vilnius

Dag 10: Je gaat met de bus terug naar je hotel in Tallinn. Onderweg is er weer de grenscontrole Rusland-Europa/Estland.

Dag 11: Je bepakt je motor weer en verlaat Tallinn voor een toer door Estland naar het Gauja Nationaal Park in Centraal Letland. Je overnacht in Sigulda, in dit park.

Dag 12: Voor deze dag staat een mooie vlotte  rit naar Vilnius op het programma, de hoofdstad van Litouwen. Je verblijft 2 nachten in het gezellige Vilnius.

12
07

Terugreis

Dag 13: Deze dag kun je de stad bezoeken of een toertje inlassen naar het zuidoosten van Litouwen, naar Grutas Parkas. In dit park zijn veel beelden verzameld die in de Sovjettijd in Litouwen zijn geplaatst. Een markant geheel.

Dag 14: Het einde van de rondreis komt in zicht. Je rijdt vandaag vanuit Vilnius terug naar Klaipeda voor inscheping op de ferry die je terug brengt naar Kiel.

Dag 15: Je bent weer terug in Kiel. Je kunt ervoor kiezen om na ontscheping rechtstreeks naar huis te rijden, maar je kunt onderweg ook nog een keer overnachten. Dat verzorgen we graag voor je.

 

De gemiddelde dagroutes zijn +- 300 km. De routes gaan allemaal binnendoor. Onderweg heb je voldoende tijd voor koffie- en lunchstops.

Boek nu