KNMV Reisbegeleider logo
Reisdata

6 maart 2023

  De perfecte 1 daagse Dirty Roads rit om met je allroad motor de mooiste onverharde wegen van Zuidoost-Brabant op te zoeken!

  Deze reis is inclusief
  • Ervaren ''Dirty Roads'' begeleider(s)
  • Pechondersteuning
  • Maximaal 7 deelnemers
  • Ontvangst met koffie, thee en lekkernij
  • Lunch
  • 2x koffiestop
  Nederland - Dirty Roads Nederland 1-daagse #3 Routekaart

  Media van 1-daagse Dirty Roads Nederland #3

  Over deze reis 1-daagse Dirty Roads Nederland #3

  Heb je altijd al eens over de mooiste legale bospaden, zandwegen en onverharde akkerwegen willen rijden in Zuidoost-Brabant? Dan is dit je kans om met je allroad motor deze uitdagende paden te rijden!

  De route die we hebben uitgezet is er één van hoge schoonheid in Zuidoost-Brabant. Je rijdt over louter legale onverharde paden, de paden zijn goed te berijden met de (zware) allroad motoren. Deze 1-daagse Dirty Roads rit is de perfecte manier om kennis te maken met het rijden op onverharde ondergronden. Maar ook om je een mooie opstap te geven voor de langere Dirty Roads reizen in ons assortiment naar Frankrijk, Italië en Spanje. Tijdens deze rit door Nederland rijdt er een ervaren gids mee om de route voor te rijden. Zo kun je volledig focussen op het rijden. Waar nodig worden nuttige tips gegeven om je nog meer te laten genieten van het ''Dirty Roads'' rijden. 

   

  Wat te verwachten van de 1-daagse Dirty Road rit door Zuidoost-Brabant

  Horizon Motor Reizen heeft al ruim 25 jaar ervaring in het organiseren en uitzetten van de mooiste reizen en ritten. Hierdoor kennen we uiteraard ook de mooiste legale onverharde wegen in Brabant. Voor deze 1-daagse dag rit geldt een maximum van 7 deelnemers. Zo blijft de groep goed te overzien en kun je optimaal gebruik maken van de ervaren gids om zo ervaring op te doen in het ''Dirty Roads'' rijden. Deze route wordt aangeraden voor de beginnende ''Dirty Roads'' rijder, die op een relaxte manier kennis wilt maken met onverharde wegen. De rit is ideaal voor allroad motoren vanaf 600cc. Denk hierbij aan de GS-modellen van BMW, Triumph Tiger, Ducati Multistrada, etc. Bij voorkeur gebruik je banden die 50/50 voor onverhard gebruikt kunnen worden, bijvoorbeeld de Continental TKC70, TKC80 of de Michelin Anakee's. Goede kleding is een vereiste, ook worden waterdichte laarzen aangeraden. 

  Ontvangst in Deurne

  De route begint bij het pand van Horizon Motor Reizen in Deurne waar je rond 09:00 uur wordt verwacht voor een bakje koffie of thee en lekkernij. Hier kun je al even kennis maken met de begeleider(s) voor de dag en de andere deelnemers. Hierna vertrek je rond de klok van 09:30 uur om al snel de onverharde paden in het schitterende Zuidoost-Brabant op te zoeken. De route begint rustig om er even in te komen en zo kan iedereen op zijn eigen niveau kennis maken met de modder- en zandpaden in deze mooie regio. Er wordt regelmatig gestopt en gekeken wat het niveau van de groep is om de beste ervaring te kunnen garanderen voor alle deelnemers.

  Omdat je rond 9:00 uur wordt verwacht in Deurne. Raden we aan om een extra overnachting op de heenreis te boeken in Deurne als je wat verder weg woont. Zo ben je zeker op tijd voor de start! Wanneer je deze overnachting wil boeken, neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op.

  Uitgebreide lunch met handige tips voor het nog beter onverhard rijden

  Halverwege de route is het tijd voor een goede uitgebreide lunch. Deze lunch wordt in zijn geheel verzorgd door Horizon Motor Reizen. Tijdens de lunch wordt door de gids handige tips gegeven om nog makkelijker met je zware allroad motor alle ''Dirty Roads'' te kunnen bedwingen. Na de lunch is het tijd om deze tips in de praktijk te gaan brengen. Hier krijg je genoeg ruimte en tijd voor. De onverharde paden stapelen zich op en de route zal in haar totaliteit ±50% uit onverharde paden bestaan. Hierdoor heb je na ieder onverhard stuk weer even de tijd om je spieren te kunnen ontspannen tijdens de verharde stukken. 

  Na de laatste koffie huiswaarts | optionele overnachting in Deurne

  Op het eind van de dag rond een uur of 17:00 kom je weer aan bij het startpunt in Deurne. Hier kun je nog even een bakje koffie doen en even bijkomen van deze intense, maar leerzame dag. Voor je weer huiswaarts gaat met een hele berg extra ''Dirty Roads'' ervaring. Waarschijnlijk ben je vermoeid maar voldaan na deze mooie dag rijden. Hierdoor raden we aan een extra overnachting in Deurne te boeken als je wat verder weg woont. Wanneer je deze overnachting wil boeken, neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op.

  Grote kans dat je na deze reis helemaal enthousiast geworden bent over allroad rijden. En zelfs klaar om één van onze langere ''Dirty Roads'' reizen te doen in Frankrijk, Italië en Spanje. Deze reizen kun je eenvoudig boeken op onze website.

  Data en prijzen

  maandag 6 maart 2023

  Maandag 6 maart 2022

  Prijs op basis van 1 dag

  € 179,00

  1

  Ervaringen van onze reizigers

  Ook jouw ervaring achterlaten?

  Ervaring achterlaten
  Dirty Allroad

  Super leuke dagtrip! Goed verzorgde lunch en tussendoortjes inbegrepen. Zeker de moeite waard en goed om offroad ervaring op te doen met een allroad motor.

  Even geduld..

  We zijn bezig met het bevestigen van je boeking.