Aantal dagen
4
Reisdata

29 mei t/m 1 juni 2020

  Uitnodigende afwisseling. Het glooiende landschap van de Elzas en de Rheinland-Pfalz zorgt voor veel klimpartijen, afdalingen en flink bochtenwerk.

  Download nu onze brochure
  Deze reis is inclusief
  • 3 hotelovernachtingen
  • 3 ontbijtbuffetten
  • 3 diners
  • toeristische route heenreis op GPS
  • Alle dagroutes op GPS
  • toeristische terugreis op GPS
  • Horizon Motor Reizen Routegids
  • toeristenbelasting
  • pechondersteuning
  • parkeerplaats op eigen terrein

  Media van Elzas & Rheinland-Pfalz met Pinksteren

  Over de reis Elzas & Rheinland-Pfalz met Pinksteren

  Via een mooie route door de Eifel, Hunsrück en het Pfälzerwald bereik je het hotel in Cleebourg.

  Het hotel is in 2014 gebouwd en ligt midden in de weilanden. Het hotel heeft een droogruimte, een eigen parkeergelegenheid en een machtig uitzicht over de weilanden. Het is de perfecte locatie om zowel de Elzas als de noordelijke Vogezen en Rheinland-Pfalz te verkennen. 

  In het Franse Parque Natural Vosges Nord vind je vele kleine cols in een bosachtige omgeving. In de dorpen vind je opvallend veel terug van de Duitse bouwstijl, maar met een Franse twist. Ook beheersen veel Fransen hier de Duitse taal. Het Duitse Pfalzerwald vind je vele mooie en zeer bochtige wegen en natuurlijk de "Deutsche gemütlichkeit".

  Het hotel wordt omringd door diverse schitterende gebieden waardoor de routes die je gaat rijden zeer afwisselend zijn

  Het Rheinland-Pfalz is een laaggebergte met mooie vergezichten en glooiende wegen waar geen einde aan lijkt te komen. De Elzas trakteert je op kleurrijke dorpjes en prachtige wijnvelden en in de noordelijke Vogezen krijg je de ene na de andere bocht voorgeschoteld. Samen met het heerlijk glooiende landschap, de schitterende bosgebieden en de rust die de omgeving uitstraalt is het niet moeilijk om hier te genieten van de routes. Je rijdt langs prachtige velden en komt ogen tekort om alle fraaie uitzichten goed in je op te kunnen nemen.

  Schitterende terugreis 

  Je rijdt langs prachtige velden en komt ogen tekort om alle fraaie uitzichten goed in je op te kunnen nemen. Ook de terugreis is schitterend. Die loopt geheel binnendoor en eindigt ter hoogte van Aken. Afwisselend rij je over Landesstraβen en (korte) stukjes Bundesstraβen.

  Data en prijzen

  vrijdag 29 mei t/m maandag 1 juni 2020

  Prijs op basis van 4 dagen

  € 339,00

  Duopassagier

  € 339,00

  Toeslag: 1-persoonskamer

  € 129,00

  5

  Ervaringen van onze reizigers

  Ook jouw ervaring achterlaten?

  Ervaring achterlaten
  M. Schrijver

  In het weekend van 25-05 t/m 28-05 met de Motoplus Lezersreis naar de Elzas geweest. Zoals altijd het is weer heel goed georganiseerd. Pluspunten: - Het weer. Dat was super. Een...

  Antoin

  Het was mijn eerste kennismaking met Horizon reizen. Het een goed hotel leuke reisleider en gezellige medereizigers. Mooie omgeving en fantastische routes. Kamers waren netjes en a...

  Ronald Hoogenboom

  Afgelopen Hemelvaartsdag begon ik met mijn eerste groepsreis met "Horizon Motor Reizen". Ik had al ruim van te voren de reisinfo ontvangen, zoals deelnemers, route beschrijvingen e...

  Jerry

  Mooie routes en goed hotel

  Johan

  Top motorweekend gehad. Geweldige tochten, prima hotel. Fijne groep en goede begeleiding. Bedankt, ik heb echt genoten.  

  Even geduld..

  We zijn bezig met het bevestigen van je boeking.