KNMV Reisbegeleider logo
Aantal dagen
6
Reisdata

27 mei t/m 1 juni 2023

  Ontdek het spectaculaire Wales van noord naar zuid en weer terug over de beroemde wegen met heel veel bochten en wilde paden.

  Deze reis is inclusief
  • 5 Hotelovernachtingen
  • 5x Ontbijt
  • 5x Diner
  • Alle dagroutes op GPS
  • Horizon Motor Reizen Routegids
  • Nederlandse Reisbegeleiding
  • Pechondersteuning
  • Bagage transport tijdens de reis
  Wat is niet inbegrepen
  • Transfer van en naar Wales
  • Huurmotor
  Engeland - Dirty Roads Wales Routekaart

  Media van Dirty Roads Wales

  Over deze reis Dirty Roads Wales

  Spectaculair Wales

  Een spectaculaire reis van noord naar zuid en weer terug over de beroemde bochtige wegen en wilde paden van Wales. Regelmatig zul je de hekken over de weg open moeten maken (en dicht natuurlijk) zodat het lokale vee niet kan ontsnappen. Dit geeft al aan over wat voor "dirty roads" je gaat rijden. Het wordt een echt avontuur door het prachtige Snowdonia Park.

  Let op: Maximaal 12 deelnemers.

   

  Diversiteit in landschappen

  Deze “Celtic Loop” begint bij de Great Orme in Llandudno en je rijdt de “ruggengraat van de draak”, door het prachtige landschap van Snowdonia National Park en de Brecon Beacons. Je rijdt over boswegen en kronkelwegen, langs meren, stuwmeren, bergen en langs een prachtige kustlijn. Je kiest zoveel mogelijk de offroad tracks maar waar dit niet mogelijk is rijdt je de meest prachtige geasfalteerde wegen die er te vinden zijn. Dit is “de” manier om Wales in al zijn glorie te zien.

  Spannende routes

  Iedere dag leg je tussen de 160 en 250 km af en heb je afwisselende routes met een spannende mix van rijden op asfalt en terrein rijden. Deze rit is geschikt voor alle allroadmotoren en voor rijders die beschikken over basis off-road vaardigheden.

  Ga je met je eigen motor, b.v. een BMW GS, KTM Adventure, Ducati Multistrada of een Africa Twin. Iets waar je met gemak kilometers op kunt maken. En zorg dat je geschikte/nieuwe banden hebt, wij adviseren 50/50 asfalt/terrein banden. Ben bereid om vies te worden en kleine technische stukken aan te pakken! Dit is tenslotte Wales!

  Bijzondere accomodaties

  Je start en eindigt op dezelfde locatie dus het is prima mogelijk hier alle bagage en of auto met motortrailer / bus achter te laten. De overige bagage wordt door support voertuig vervoerd dus je rijdt de gehele reis zonder bagage. De accomodatie's zijn zeer gevarieerd, van uiterst comfortabel tot pittoresque. Deze reis is erg geschikt voor avonturiers, durf jij de uitdaging aan…?

  Voor deelnemers die geen allroadmotor ter beschikking hebben kunnen wij voor een meerprijs van € 299,- je een huurmotor aanbieden, deze zal ter plaatse voor je klaar staan. Je krijgt dan een Royal Enfield Himalayan of een Honda CRF250/300. Geef dit dan aan in het boekingsformulier bij het opmerkingenveld.
  Mocht je gebruik willen maken van de optionele heenreis inclusief ferryovertocht kies dit dan in het boekingsformulier.

  Data en prijzen

  zaterdag 27 mei t/m donderdag 1 juni 2023

  Zaterdag 27 mei - donderdag 1 juni 2023

  Prijs op basis van 6 dagen

  € 1.499,00

  Toeslag: 1-persoonskamer

  € 299,00

  Er zijn nog geen ervaringen van reizigers achtergelaten

  Laat als eerste je ervaring achter

  Ervaring achterlaten

  Even geduld..

  We zijn bezig met het bevestigen van je boeking.