KNMV Reisbegeleider logo
Aantal dagen
15
Reisdata

12 t/m 26 juli 2020

  Rijke cultuur en natuurschoon. De Baltische staten Estland, Letland en Litouwen, gelegen aan de Oostzee, zijn veel bezochte en populaire bestemmingen.

  Download nu onze brochure
  Deze reis is inclusief
  • 14 overnachtingen
  • 14 ontbijtbuffetten
  • 12 diners
  • alle dagroutes op GPS
  • Horizon Motor Reizen Routegids
  • Nederlandse reisbegeleiding
  • toeristenbelasting
  • pechondersteuning

  Media van Baltische Staten

  Over deze reis Baltische Staten

  De Baltische staten (zonder bezoek Sint Petersburg)

  Dit is de reis naar de Baltische staten met het bezoek aan Sint Petersburg. Link naar de reis met bezoek Sint Petersburg: https://www.horizonmotorreizen.nl/groeps-reizen/baltische-staten/motorreis-baltische-staten-met-sint-petersburg

  Estland, Letland en Litouwen, gelegen aan de Oostzee, zijn veel bezochte en populaire bestemmingen in Oost-Europa. De sfeervolle, middeleeuwse hoofdsteden Tallinn, Riga en Vilnius, op korte afstand van elkaar gelegen, prijken met recht alle drie op de Unesco werelderfgoedlijst en zijn ook alle drie Culturele hoofdstad van Europa geweest.

  Deze begeleide reis naar de Baltische Staten is bestemd voor de meer ervaren motorrijder.

  De dag afstanden zijn op zich goed te doen, maar we rijden in totaal wel ongeveer 5000 kilometer, niet niks dus.  In het programma zijn drie rustdagen opgenomen, er is dus ook tijd om te relaxen. Let op deze reis is niet gevuld met vele bergen en bochten, deze reis laat je prachtige gebieden en steden zien. De reis staat vol van cultuur, bezienswaardigheden en ervaringen in Oost-Europa. En dat op jouw eigen motor beter kan het niet.

  Startpunt van de reis door de Baltische Staten is Odoorn in de provincie Drenthe.

  Vandaar rijd je via fraaie binnenwegen naar Mecklenburg-Vorpommern, de meest oostelijk gelegen deelstaat van Duitsland. Op weg naar Litouwen voert de reis je verder door het groene en waterrijke Mazurië in Polen, bekend als “het land van duizend meren” en dwars door Letland en Estland naar de grens met Rusland.  Onderweg bezoek je diverse historische stadjes en andere bezienswaardigheden.

  Op 16 juli

  rijdt je naar de prachtige oude stad Vilnius om vervolgens naar Tartu, Tallinn en Riga te rijden. In Riga de prachtige hoofdstad van Letland verblijven we 2 dagen. Deze reis zit boordevol cultuur en bezienswaardigheden.

   

  Op 22 juli komt de groep weer samen in Litouwen en vervolgen we gezamenlijk onze reis. Je volgt mooie en rustige binnenwegen en rijdt opnieuw door het prachtige Mazurië naar Poznan, een levendige handels- en studentenstad. Ook breng je nog een bezoek aan Potsdam, onder de rook van Berlijn. Vanaf Potsdam zet je de reis voort naar Nederland.

  Data en prijzen

  zondag 12 t/m zondag 26 juli 2020

  Prijs op basis van 15 dagen

  € 1.279,00

  Toeslag: 1-persoonskamer

  € 399,00

  Even geduld..

  We zijn bezig met het bevestigen van je boeking.