+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze groepsreis eenvoudig en snel.

Boek nu

Rusland - Groepsreis Sint Petersburg

11 augustus tot 25 augustus

vanaf €1595

Vanuit Duitsland naar Litouwen

Startpunt van de reis door de Baltische Staten naar Sint-Petersburg is Odoorn in de provincie Drenthe. Vandaar rijd je via fraaie binnenwegen naar Mecklenburg-Vorpommern, de meest oostelijk gelegen deelstaat van Duitsland. Op weg naar Litouwen voert de reis je verder door het groene en waterrijke Mazurië in Polen, bekend als “het land van duizend meren” en dwars door Letland en Estland naar de grens met Rusland.  Onderweg bezoek je diverse historische stadjes en andere bezienswaardigheden. Vanaf de grens is het niet ver meer naar Sint-Petersburg, waar je twee volle dagen verblijft. We hebben voor beide dagen een adviesprogramma samengesteld, zodat je niets hoeft te missen van al het moois dat deze geweldige stad te bieden heeft

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heb je deze reis gemaakt? Laat dan hier jouw ervaring achter.

Sint-Petersburg

We hebben voor beide dagen een adviesprogramma samengesteld, zodat je niets hoeft te missen van al het moois dat deze geweldige stad te bieden heeft. De eerste dag begint met een eigen rondrit door deze monumentale stad. Na het bezoek aan Sint-Petersburg keer je weer terug naar de Baltische Staten en met nog een tussenstop in een cultuurrijk dorpje in Litouwen ga je richting Polen. Je volgt mooie en rustige binnenwegen en rijdt opnieuw door het prachtige Mazurië naar Poznan, een levendige handels- en studentenstad.

Potsdam

Ook breng je nog een bezoek aan Potsdam, onder de rook van Berlijn. Daar vond in 1945 de Conferentie van Potsdam plaats, waaraan de overwinnaars van de Tweede Wereldoorlog Engeland, Amerika en Rusland, vertegenwoordigd door respectievelijk Churchill (later Attlee), Truman en Stalin deelnamen, om te bespreken hoe Duitsland geregeerd zou moeten gaan worden.

Vanaf Potsdam zet je de reis voort naar Nederland.

Sint-Petersburg-2016-342
Boek nu
X

Presentatie dag Motor Reizen Voor een aantal prachtige motor reizen uit ons programma organiseren wij een presentatie dag. Toegang is gratis, maar wel op inschrijving.