+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze groepsreis eenvoudig en snel.

Boek nu

Rusland - Groepsreis Baltische Staten met Sint Petersburg

12 juli tot 26 juli

vanaf €1379

De Baltische staten (met bezoek Sint Petersburg)

Dit is de reis naar de Baltische staten met het bezoek aan Sint Petersburg. Link naar de reis zonder bezoek Sint Petersburg: https://www.horizonmotorreizen.nl/groeps-reizen/baltische-staten/motorreis-baltische-staten

 

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heb je deze reis gemaakt? Laat dan hier jouw ervaring achter.

Sint-Petersburg

is zonder twijfel de allermooiste stad van Rusland. Rijk aan kunst, cultuur en literatuur. Er is zo veel te zien, eigenlijk te veel om op te noemen, maar de hoogtepunten zijn toch wel het indrukwekkende Winterpaleis waarin nu het wereldberoemde museum De Hermitage is gevestigd. En de Peterhof het buitenverblijf van de Tsaren.

Startpunt van de reis door de Baltische Staten is Odoorn in de provincie Drenthe.

Vandaar rijd je via fraaie binnenwegen naar Mecklenburg-Vorpommern, de meest oostelijk gelegen deelstaat van Duitsland. Op weg naar Litouwen voert de reis je verder door het groene en waterrijke Mazurië in Polen, bekend als “het land van duizend meren” en dwars door Letland en Estland naar de grens met Rusland.  Onderweg bezoek je diverse historische stadjes en andere bezienswaardigheden.

Horizon-Motor-Reizen-Groepsreis-Baltische-Staten-79
Horizon-Motor-Reizen-Groepsreis-Baltische-Staten-43

Op 16 juli reis je naar Sint-Petersburg

Vandaag reis je van Litouwen naar Letland om vervolgens 2 hele dagen in Sint-Petersburg te verblijven. We hebben voor beide dagen een adviesprogramma samengesteld, zodat je niets hoeft te missen van al het moois dat deze geweldige stad te bieden heeft. De eerste dag begint met een eigen rondrit door deze monumentale stad. Na het bezoek aan Sint-Petersburg keer je weer terug naar de Baltische Staten met nog een tussenstop in een cultuurrijk Tartu (Estland).

Op 22 juli komt de groep weer samen in Litouwen en vervolgen we gezamenlijk onze reis.

Je volgt mooie en rustige binnenwegen en rijdt opnieuw door het prachtige Mazurië naar Poznan, een levendige handels- en studentenstad. Ook breng je nog een bezoek aan Potsdam, onder de rook van Berlijn. Vanaf Potsdam zet je de reis voort naar Nederland.

Horizon-Motor-Reizen-Groepsreis-Baltische-Staten-34
Boek nu