+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Rusland - Groepsreis Moskou

26 juli tot 13 augustus

vanaf €1995

De daadwerkelijke Napoleonreis start in Litouwen en eindigt in Moskou

(ALLEEN NOG OP AANVRAAG)!!

Je start in Nederland en doorkruist achtereenvolgens Duitsland, Polen, Litouwen, Letland en tenslotte Rusland. De reis wordt gekenmerkt door grote culturele en sociale verschillen.

Met je motor op het Rode Plein, dat wil je toch niet missen!

( in de brochure staat vermeld dat deze reis plaatsvindt van 25 juli - 11 augustus, dit moet zijn: 26 juli - 13 augustus )

Ervaringen van onze klanten

Onze tweede Horizonreis deze zomer: Eerst naar de Noordkaap, nu naar Moskou. Het kwam overeen met onze verwachtingen. Vergeleken met Noorwegen was de natuur veel minder indrukwekkend. De routes waren doorsnee, de wegen in het oosten waren slecht t.. Lees verder

2019-08-17

Slag aan de Berezina

Voor ons Nederlanders is de reis ook interessant, omdat Nederlandse pontonniers (bruggenbouwers) een cruciale rol speelden bij de slag aan de Berezina. Holland werd in 1810 bezet door een Franse legermacht en ingelijfd bij Frankrijk. Het Hollandse leger ging over in Franse dienst. Daardoor namen ook enkele Hollandse regimenten, ongeveer 30.000 man, deel aan de veldtocht. Meer dan de helft van hen overleefde de strijd niet en stierf onder erbarmelijke omstandigheden.

Land van duizend meren

Via mooie binnenwegen in het merengebied van Mecklenburg-Vorpommern in het oosten van Duitsland rijd je naar Polen. Daar toer je door het uitgestrekte Poolse land naar de groene en waterrijke streek Mazurië, “land van duizend meren”. Vanuit Mazurië vertrek je naar Litouwen, de start van de Napoleonroute. Hier begon Napoleon, in de zomer van 1812, met zijn enorme troepenmacht van ca. 690.000 de veldtocht tegen de Russische tsaar, Alexander  I.

Rode-plein-klein-2