+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 3.492 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze groepsreis eenvoudig en snel.

Boek nu

Frankrijk - Groepsreis Provence

27 augustus tot 01 september

vanaf €569

Rijd door de Grand Canyon van Europa! ( eenpersoonskamers zijn volgeboekt ! )

Rijden door de Grand Canyon van Europa ! Dit jaar terug in het programma met een nieuw hotel en nieuwe routes! Tijdens deze reis verken je de immense natuur van Zuid Frankrijk. We hebben prachtige routes voor je uitgezet door de Nationale parken du Verdon en du Luberon. De wegen zijn voorzien van duizenden bochten. De omgeving kenmerkt zich door woeste bergketens, uitgestrekte wijngaarden en verscheidene olijf- en lavendelvelden. Onderweg geniet je van prachtige uitzichten.

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heeft u deze reis gemaakt? Laat dan hier uw ervaring achter.

George du Daluis en Lac Sainte-Croix

Je rijdt door enorme Georges, waaronder de bekende George du Verdon. Met haar rotswanden tot wel 700 m hoog, is zij zeer imposant. Maar ook de George du Verdon. Met haar rotswanden tot wel 700 meter hoog is zij zeer imposant. Maar ook de George du Daluis, met haar 17 kleine tunneltjes en prachtige rode rotsen, is in onze routes opgenomen. Je stuurt langs het prachtige smaragd blauwe meer van Sainte-Croix, het grootse meer van de Provence.

Relaxen in een mooie omgeving

Op 27 augustus word je ontvangen door de reisbegeleiding van Horizon Motor Reizen. We hebben een nieuw hotel voor deze groepsreis gereserveerd. De Franse eigenaar spreekt Engels en zal er alles aan doen om het je naar de zin te maken. Voor de motor is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Iedere avond geniet je van een heerlijk diner in het sfeervolle restaurant. Het hotel beschikt over volledig gerenoveerde kamers en over een buitenzwembad, welke verkoeling geeft op warme dagen. In de avonden is het heerlijk bijpraten in de bar van het hotel of op de gezellige binnenplaats.

 

Groepsreis---Frankrijk
IMG8016

Uitstapjes mogelijk naar de Côte d’ Azur

Mocht je eens een dagje je anders willen vermaken dan heeft deze regio vele mogelijkheden. Kajakken of raften op een van de vele snelstromende riviertjes. Maar ook een uitstapje naar de Côte d’ Azur met diverse prachtige steden als Monaco, Cannes of St. Tropez behoren tot de mogelijkheden.

Deze reis is uitstekend te combineren met de Hautes Alpes reis een week eerder.

Boek nu