+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze groepsreis eenvoudig en snel.

Boek nu

Frankrijk - Groepsreis Provence

20 augustus tot 25 augustus

vanaf €599

Rijd door de Grand Canyon van Europa! 

 ( alle 1 - persoonskamers zijn volgeboekt ) Zuidoost-Frankrijk heeft een ongelofelijk rijke natuur en die ga je tijdens deze reis van dichtbij beleven. We hebben enkele prachtige routes uitgezet die door de nationale parken van de Verdon en Luberon voeren. Als je van bochten houdt, zit je hier goed, want er zijn er duizenden. Zie je jezelf al de ene na de andere bocht inzetten, terwijl je door een adembenemend mooi  landschap van woeste bergketens, uitgestrekte wijngaarden en olijf- en lavendelvelden rijdt? Dan is dit jouw reis!

Ervaringen van onze klanten

Top reis, Mooi gebied om met de motor te verkennen rustige wegen en geweldige natuur! Reisleiding Jos was fijn aanwezig voor kleine problemen! Kan iedereen deze reis aanbevelen.   Marc Duivenvoorden.. Lees verder

2017-09-10

Dit moet je gezien en gereden hebben wat een bochten recht kennen ze daar niet top. Hotel is prima dus zeker doen.

2017-09-03

George du Daluis en Lac Sainte-Croix

De Provence is de streek van de kloven. De grootste is de bekende Gorges du Verdon, die ook de grootste van Europa is. Met zijn lengte van ruim 20 km en rotswanden tot 700 m hoog komt hij nogal imponerend over. De Gorges du Daluis is ook mooi, maar anders met zijn 17 kleine tunneltjes en schitterende rode rotsen. Je rijdt ook langs het meer van Sainte-Croix, het op een na grootste stuwmeer van Frankrijk en tevens het eindpunt van de Gorges du Verdon.

Relaxen in een mooie omgeving

Je ontmoet de reisbegeleiding bij het hotel, waarvan de kamers gerenoveerd zijn. De eigenaar is bijzonder gastvrij en spreekt Engels. Elke avond geniet je van een heerlijk diner in het sfeervolle restaurant. En daarna is het gezellig bijpraten in de bar of op de binnenplaats.

 

Groepsreis---Frankrijk
IMG8016

Uitstapjes mogelijk naar de Côte d’ Azur

Omdat er in deze regio heel veel te zien en te doen is, kun je overwegen om je motor een dagje vrijaf te geven. Je kunt gaan kajakken of raften op een van de vele snelstromende riviertjes. En wat te denken van een uitstapje naar de Côte d'Azur met beroemde steden als Monaco, Cannes en St. Tropez? Of maken we het je nou lastig?!

Zin in een langere reis? Deze reis kun je zowel combineren met de groepsreis naar de Vercors, die een week eerder plaatsvindt als met de groepsreis naar de Hautes-Alpes, die voor een week later op het programma staat.

Boek nu