+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Frankrijk - Groepsreis Elzas & Rheinland-Pfalz met Pinksteren

18 mei tot 21 mei

vanaf €319

Uitnodigende afwisseling

Als je van afwisseling houdt, zit je helemaal goed met deze reis. Het glooiende landschap van de Elzas en de Vogezen zorgt voor veel klimpartijen, afdalingen en flink bochtenwerk. De omgeving waar je rijdt, mag er ook zijn: een oogstrelend bosgebied, prachtige wijnvelden en kleurrijke wijndorpjes.

Ervaringen van onze klanten

Het was mijn eerste kennismaking met Horizon reizen. Het een goed hotel leuke reisleider en gezellige medereizigers. Mooie omgeving en fantastische routes. Kamers waren netjes en aardig personeel. Ik ga zeker nog een reis boeken via deze organisat.. Lees verder

2018-06-04

In het weekend van 25-05 t/m 28-05 met de Motoplus Lezersreis naar de Elzas geweest. Zoals altijd het is weer heel goed georganiseerd. Pluspunten: - Het weer. Dat was super. Een tikkeltje aan de warme kant in de zon maar da.. Lees verder

2018-05-31

Via een mooie route door de Eifel, Hunsrück en het Pfälzerwald bereik je het hotel in Cleebourg.

Het hotel is in 2014 gebouwd en ligt midden in de weilanden. Het hotel heeft een droogruimte, een eigen parkeergelegenheid en een machtig uitzicht over de weilanden. Het is de perfecte locatie om zowel de Elzas als de noordelijke Vogezen en Rheinland-Pfalz te verkennen.

Het Rheinland-Pfalz is een laaggebergte met mooie vergezichten

Het hotel wordt omringd door diverse schitterende gebieden waardoor de routes die je gaat rijden zeer afwisselend zijn. Het Rheinland-Pfalz is een laaggebergte met mooie vergezichten en glooiende wegen waar geen einde aan lijkt te komen. De Elzas trakteert je op kleurrijke dorpjes en prachtige wijnvelden en in de noordelijke Vogezen krijg je de ene na de andere bocht voorgeschoteld. Samen met het heerlijk glooiende landschap, de schitterende bosgebieden en de rust die de omgeving uitstraalt is het niet moeilijk om hier te genieten van de routes. Je rijdt langs prachtige velden en komt ogen tekort om alle fraaie uitzichten goed in je op te kunnen nemen.

IMG9878
IMG0415

Ook de terugreis is schitterend.

Die loopt geheel binnendoor en eindigt ter hoogte van Aken. Afwisselend rij je over Landesstraβen en (korte) stukjes Bundesstraβen.