+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze groepsreis eenvoudig en snel.

Boek nu

Duitsland - Groepsreis Pfalzerland met Koningsdag

27 april tot 01 mei

vanaf €489

Heerlijk sturen door het Pfalzerwald en de Noordelijke Vogezen

Met een toeristische aanrijroute die net onder Heerlen start, begint na enkele kilometers het motorplezier op weg voor een midweek heerlijk sturen in het Pfalzerland en de Vogezen. Door de Eifel, over de kleine doch goed berijdbare “Landesstrassen” afgewisseld door kleine stukjes verbindingsroute over de “Bundesstrassen”, speelt zich een waar bochtenfestijn onder de wielen af en na 190 km. wordt de Moezel overgestoken en rijd je verder door de Hunsrück en het Saarland naar het hotel in Saarbrücken. De motor overnacht in de parkeergarage. Voor jou staat een mooie comfort kamer klaar. In de avond is goed toeven op het terras van het hotel. Voor de sportievelingen is er een fitness en een heerlijk zwembad. 

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heb je deze reis gemaakt? Laat dan hier jouw ervaring achter.

Dichte bossen in het Pfalzerwald

De volgende dag word je voor een mooie rondrit door het Pfalzer Woud uitgenodigd. Het ene moment rijd je door dichte bossen terwijl even later een weids uitzicht een blik gunt op de vele wijngaarden. Je mijdt zoveel mogelijk de grotere plaatsen en de wegen zijn zo rustig, dat je de indruk krijgt dat deze speciaal voor jou zijn aangelegd. Halverwege de route passeer je het grote wijnvat in Bad Durkheim met een inhoud van maar liefst 1,7 miljoen liter! Daarna vervolg je de route via de mooiste gedeelten van de B37 en de B48 door een klein stukje Frankrijk terug naar het hotel.

Kleine weggetjes door de Noordelijke Vogezen

Vandaag staan de Vogezen op het programma:  Via duizeligmakend kronkelende Franse D-weggetjes wordt eerst de Col du Donon ( 727 meter) aangedaan voor de route afbuigt naar Schirmeck, het zuidelijkste punt van deze route. Je rijdt weer verder noordwaarts en je passeert via uitsluitend kleine weggetjes de Col du Pandour (660 meter). Je rijdt richting Saverne waar eventueel het sluizencomplex van het Marne-Rijnkanaal kan worden bezocht. Vanaf hier is het opnieuw genieten van schitterende vergezichten en via een aantal verleidelijk smalle wegen passeer je weer de grens met Duitsland. De dag wordt afgesloten met een uitstekend diner.

Pfalzerwald---Horizon-Motor-Reizen-2
IMG0386

Wijnvelden en uitgestrekte bossen

Donderdag staat de route naar het Noordoosten van het Pfalzerland op het programma. Vandaag rijden we door prachtige wijnvelden en uitgestrekte bossen. Je wordt getrakteerd op een grote hoeveelheid aan bochten !

Vrijdag is het helaas weer tijd om naar huis te rijden. Na een stevig ontbijt rijd je via een prachtige toeristische route weer terug richting Nederland (of België). Via afwisselende wegen en door mooie landschappen bereik je de grens bij Heerlen

Boek nu