+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze groepsreis eenvoudig en snel.

Boek nu

Duitsland - Groepsreis Eifel

20 september tot 23 september

vanaf €299

Talrijke bochten, hoogteverschillen en een uitstekend wegdek

Motorrijders hebben iets met de Eifel en dat is niet verwonderlijk. De wegen zijn prachtig met talrijke bochten, hoogteverschillen en een uitstekend wegdek. De wegen zijn groots, het landschap is 'fabelhaft': de mooie glooiende heuvels en de veelal aan het zicht onttrokken vulkaanmeren zijn uniek. In de herfst wordt je  daarnaast ook getracteerd op de prachtige herfstkleuren die de natuur dan rijk is.

 

Ervaringen van onze klanten

Reis met 19 personen van Motoport Venray met leuke routes, minpunt de groep was verdeeld over 2 hotels welke ongeveer 4 km uit elkaar lagen, dit wil je als groep natuurlijk niet, iets wat ik bij Horizon nog niet heb meegemaakt. Bij deze reis was e.. Lees verder

2018-05-03

Hallo allemaal, Heerlijke reis gehad met mooie routes en een gezellige sfeer in het hotel!Aan de hele groep,bedankt voor de vele gezellige momenten. Hopelijk tot een volgende keer. Johan 

2017-06-11

Een plezierige en uitstekend geregelde reis , een groep vrienden erbij , dit is zeker voor herhaling vatbaar , nogmaals iedereen bedankt voor het leuke gezelschap ! en de fijne motordagen ! Hopelijk kom ik jullie nog wel eens ergens tegen ? .. Lees verder

2017-06-06

Mijn eerste georganiseerde groepsreis en dat smaakt naar meer! Het hotel in Gersheim is een uitstekend uitgangspunt voor 2 prachtige door Horizon Motor Reizen uitgezette toertochten. Geweldig sturen in een mooie afwisselende omgeving over voorname.. Lees verder

2017-06-06

Geweldige ervaring, met leuke mensen, lekker motorrijden en mooie natuur. Lekke band? Geen probleem, werd ter plaatse gerepareerd. Bedankt Rien en Monique !!!  

2017-06-06

Mijn eerste groepsreis maar zeker niet de laatste. Genoten van de mooie routes en enthausiaste mede motorrijders. Prima hotel met goed eten.  Reisleiding had het goed in de hand en had oog voor het individu. TOP! 

2017-06-06

Prachtige routes in de Eifel vlakbij de Nürburgring

In dit motorparadijs hebben we een aantal schitterende routes voor je uitgezet, die je naar de Vulkaan Eifel en de oude Nürburgring leiden. Op het oude racecircuit kan je een ronde maken. Wees er wel op bedacht dat je niet de enige zult zijn en dat er tussen de 'racers' veel onervaren automobilisten en motorrijders rond zullen rijden.

De aanrijroute start bij de grensovergang naar Duitsland op de A76 bij Heerlen/Bocholtz. Het eerste gedeelte rijdt je over de snelweg A4 en A44 om vervolgens de snelweg te verlaten onder Aachen. De bochten blijven elkaar opvolgen en de omgeving is compleet veranderd naar een bergachtig landschap met prachtige uitzichten. De B, L en K wegen wisselen elkaar af. Je rijdt over een prachtige K weg met 12% helling door het weidse Duitse landschap.

 

Verschillende dagroutes

De dagroutes zijn zo uitgezet dat we je de mooiste, kleinste wegen van de Eifel laten zien. Beide dagroutes zijn er in een korte en lange variant en komen zelfs tot in Luxemburg. Je kunt per dag kiezen tussen de korte (220 km) of de lange (300 km). Uiteraard is er reisbegeleiding van Horizon Motor Reizen aanwezig mocht je met pech komen te staan.

IMG9880
IMAG2797

Hotel Hullen

Het hotel voor deze break is een schoolvoorbeeld van Duitse degelijkheid. De eigenaar is zelf enthousiast motorrijder. Elke ochtend staat er een goed verzorgd ontbijt voor je klaar, zodat je een stevige bodem kunt leggen voor de nieuwe dag. Aan het einde van de dag kun je van de route nagenieten op het terras van het hotel. 's Avonds kun je aanschuiven voor een 3-gangendiner en wordt er gezellig nagepraat in de bar van het hotel.

Boek nu