+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Al 6.875 tevreden reizigers gingen je voor!
Boek deze groepsreis eenvoudig en snel.

Boek nu

Duitsland - Groepsreis Teutoburgerwald met Hemelvaart

21 mei tot 24 mei

vanaf €279

Toeren door de Heilgarten van Duitsland met Hemelvaart

Het Teutoburger Wald is een populaire bestemming onder motorrijders. Vanaf de Duitse grens ben je er zo en het is er wondermooi. Vanwaar die grote aantrekkingskracht? Om te beginnen zit 'm dat in het landschap dat weids, heuvelachtig en ook flink bebost is. De vele schitterende vergezichten zorgen ervoor dat je volop van al die natuur kunt genieten. Je zult merken dat het een gevoel van vrijheid geeft als je hier doorheen rijdt, en ook van rust. Want op de wegen hier kan het best stil zijn.

Ervaringen van onze klanten

Er zijn voor deze reis nog geen ervaringen achter gelaten. Heb je deze reis gemaakt? Laat dan hier jouw ervaring achter.

Maar er is nog veel meer...

Zo is de streek heel wat kuuroorden rijk. Niet voor niets wordt het Teutoburger Wald de Heilgarten (geneeskrachtige tuin) van Duitsland genoemd. In een van die oorden, Bad Iburg, ligt ons 4 sterrenhotel, dat een jaar geleden genoveerd is. Naast comfortabele kamers heeft het hotel een eigen wellness. Als je extra ontspanning zoekt, kun je je lekker laten masseren of een saunaatje doen: bio of Fins. Voor de inwendige mens wordt goed gezorgd: zowel 's morgens als 's avonds kun je een goede en smaakvolle maaltijd verwachten met veel lokale ingrediënten. En bij de bar en op het terras kun je een lekker borreltje of afzakkertje bestellen.

De geschiedenis van de 'Teuto' is bepaald niet alledaags

en vind je terug in de historische plekken die we in de routes hebben opgenomen. Sommige daarvan gaan wel heel ver terug in de tijd: de Externsteine bij Detmold dateren van 120 miljoen jaar geleden! Het Teutoburger Wald is kortom een heerlijke streek waar je alle kanten mee op kunt. Zelfs als je lekker wilt wandelen!

HMR---Duitsland-Groepsreis-Teutoburgerwoud-2018-1
Boek nu