+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

Meer dan 50 bestemmingen in Europa

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Duitsland - Groepsreis Moezel-Rijn

25 mei tot 28 mei

vanaf €319

Lekker een lang weekend er tussenuit met Hemelvaart. Niet al te ver van huis en toch heerlijk sturen? De Duitse Moezel-Rijn streek is dan al snel goed gezelschap. Terecht want dit gebied heeft eigenlijk alles wat een motorrijder zich wensen kan. Prachtige wegen, uitdagend bochtenwerk, betoverende vergezichten en vele gezellige dorpjes waar het heerlijk vertoeven is. 

Ervaringen van onze klanten

Dit weekend werkelijk prachtig mooi weer gehad! De routes waren erg mooi en de groep was een gemeleerd gezelschap van jong tot oud. Echter iedereen kon het prima met elkaar vinden. de kamers van het hotel zijn een beetje gedateerd en het eten vond.. Lees verder

2016-09-15

schitterend weer mooi hotel prachtige routes gezellige groep gewoon een perfect lang weekend

2016-09-13

Prima reis , goed georganiseerd, prettige reisleiding. Alleen het Hotel vond ik niks. Kleine kamers eten niet al te best. Betaal liever wat meer voor een beter hotel

2016-09-12

Goed georganiseerd. Fantastische omgeving om te rijden.  Jammer dat het pontje waar we de Rijn mee zouden oversteken uit de vaart was genomen. 

2016-07-07

leuke ervaring, maar 1 dag minder weer dus een gedeeltelijke route gedaan en 1 dag top weer maar door wat gedoe met de tomtom ook weer een gedeeltelijke route gedaan verder prettige reisleiding en lekker bier en goed hotel... Lees verder

2016-06-28

De uitvalsbasis dit weekend ligt in Koblenz, direct gelegen aan de Moezel, welke hier uitmond in de Rijn. Een prima startplek om het kenmerkende wijnlandschap met haar groene, steile hellingen en een wulps kronkelende Moezel te verkennen.

Iedere bocht biedt hier weer een nieuwe verrassing en bekende gezellige plaatsjes als Cochem en Bernkastel-Kues passeer je op de routes. Pak je terloops een klein zijweggetje dan is de kans groot dat je zomaar een verborgen en schilderachtig gelegen vallei binnen rijdt.

Een stukje cultuur opsnuiven is in de Moezel geen probleem. De Romeinen hebben hun sporen hier achtergelaten. In Elz en Cochem liggen de meest beroemde bewaard gebleven burchten van Duitsland. Zoek je het meer in motorcultuur, dan kom je in de Moezel ook volop aan je trekken.

Zo ligt het geboortehuis (nu een museum) van Nicolaus August Otto, uitvinder van de verbrandingsmotor, aan een van de toer routes van deze vierdaagse trip. Ook de Nürburgring van de fameuze Nordschleife ligt binnen handbereik. Kortom, de Moezel is enorm veelzijdig en biedt voor ieder wat wils. 

PICT20160423170957