+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Groepsreis Moezel

Dirk de Gouw

25-05-2019

Leuk weekend en erg mooi uitgezette routes door Horizon. Ontvangst met begeleiders was prima met een gezellige groep motorrijders. Hotel Sewenig in Muden is echter zeker geen motorhotel (dus de motoren konden niet binnen staan en er is geen gezellige bar in het hotel). Voor wat vertier in de avond moet je dus al snel uitwijken naar Cochem of Treis-Karden..

Wel een leuke locatie om o.a. burcht Eltz te bezoeken of de langste en spectaculairste voetgangersbrug van Duitsland te bezoeken de Geierlay hangbrug...

Kroatische Kusten

jakob wiltjer

23-05-2019

Ik had de pech dat het sinds jaren niet zo veel en hard had geregend in Kroatië. Bovendien was het bijzonder koud voor de tijd van het jaar.

Ondanks deze matige weeromstandigheden heb ik enorm van deze reis genoten. De afwisseling van de omgeving is fantastisch mooi. Zo rei je langs de kust dan weer in de bossen door de bergen.

Voor mij was een hoogtepunt van de reis een bezoek aan Srebrenica. Bijzonder indrukwekkend. 

 

Horizon Motor Reizen ervaring

JTX voorjaarsrit

23-05-2019

Weekend Sauerland. Wederom super routes door Horizon afgegeven. Het Hotel, een Nederlandse eigenaresse met Nederlands personeel en Nederlandse zenders op de TV, SUPER!! Het ontbijt en warm eten 100 proc. Ik zeg zeker een aanrader deze streek.

Grt, Frenck Hermans

Kent-Sussex

Theo Schuurmans

22-05-2019

Mooie reis zéér goed hotel omgeving is prachtig alleen de binnen wegen zijn vaak slecht op de routes.

Min puntje is de vertrektijd van de boot om 16.00 uur dan ben je om 19.00 uur in dk en dan nog 300 km naar huis rijden dan ben je erg laat thuis.

Groepsreis Moezel

Ingrid Heijmans

21-05-2019

Echt een top weekend gehad 👍. Mooie routes, leuke groep en reisbegeleiding had zeker meerwaarde. Niet alleen voor noodreparaties en kennis/ervaring maar ook nog eens gezellig. 

 

Noordkaap Rally

Mees Hazeleger

20-05-2019

op 29 april vertrokken, een geweldige ervaring, van de 17 dagen 2 keer wat regen gehad. wel wat vorst, sneeuw etc. maar 1 dag wat gladheid gehad.

overweldigend land, met zeer veel afwisseling

Pyreneeën

Fred Prins

20-05-2019

Jongens wat een feest deze tocht. Supermooie routes. Hotel goed, eten niet zo best maar genoeg tapas in Jaca. Het weer was niet al te best begin mei maar dit heeft niets afgedaan aan de lol onderweg.

Zwarte Woud

Harold, Irene & Matthies

20-05-2019

Wat hebben we weer genoten van een goed geregelde reis met Horizon Motor reizen!

De routes waren weer een feest om te rijden. Leuke afwisseling van bergwegen (soms smal en soms ruim), glooiende bochten en doorgaande wegen. Hou er wel rekening mee dat, zoals je op de foto's kan zien, dat het in begin mei op de berg nog koud kan zijn. Er lag nog sneeuw naast de wegen. Maar in het dal zaten we weer zonder jas op een terrasje koffie te drinken.

Wij vonden de heen- en terugreis te lang en hebben gekozen voor een onderbreking in Luxemburg. Dat is ons prima bevallen. Vanaf Aken gingen we al binnen door rijden en daardoor voel je je gelijk op vakantie.

Heen- en terugreis hebben we overnacht in Bourscheid, hotel St. Fiarce. Fijn ontvangst en heerlijke maaltijden. Op de terugreis was het regenachtig. We kwamen nogal nat binnen. Direct werd spontaan aangeboden om onze natte kleding enz. naar de droogkamer te brengen. De volgende dag was alles kurkdroog; kleding, handschoenen en laarzen. Wat een luxe!

In het Zwarte Woud hebben we 4 dagen overnacht in Bahlingen am Kaiserstuhl, hotel Zum Lamm. Prima hotel in een dorp bij de wijnvelden. Daar hebben we tijdens een mindere rij-dag gewandeld. Het hotel heeft dan ook wandelroutes bij navraag. Ook hier hebben we genoten van de maaltijden.

Voldaan en met goede herinneringen kwamen we weer terug van de reis.

 

Groepsreis Eifel

Peter en Annette Pijpers

17-05-2019

Mooi weekend gehad met Motoplus en Horizon. mooie routes en goed hotel. Alles keurig verzorgd. Voor de verregende zaterdag een leuk alternatief naar de Nurburgring met een backstage tour, die zeer interessant was. 

Je rijdt individueel of met spontaan gevormd groep. 's avonds bijpraten over opgedane ervaringen en de beroemde "Benzingespraeche". We gaan dit vaker doen, beslist een aanrader de groepsreis.

Horizon Motor Reizen ervaring

jerry van denderen

17-05-2019

Eerste ervaring met horizon. Dit is ons goed bevallen. Mooie afwisselende routes en goed hotel met goed eten en mooie, ruime en schone kamer. Door organisatie goed alternatief geregeld voor veregende dag.

Horizon Motor Reizen ervaring

Blom on tour

17-05-2019

Prima georganiseerd. Prima begeleiding. Mooie routes

MotoPlus Lezersreis Eifel 2019 #2

George Versluis

16-05-2019

Koud Nat Geweldig perfect hotel lekker gegeten en buitengewoon rondgereden

X

Een onvergetelijke reis door Roemenië In 12 dagen rijd je over door de mooiste gebieden van Roemenië zo ook over de adembenemende Transfăgărășan en de Transalpina Road.