+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Horizon Motor Reizen ervaring

Mike Blommesteyn

11-11-2018

Marokko 2 reis.

Een buiten gewoon mooie reis met hier en daar avontuurlijke stukken erin. Mooie hotels met goede en vriendelijke bediening. Een voortreffelijke reisleider en assistent. De reis was zeer verzorgd. Ik zou deze reis aan iedereen aanbevelen als je van avontuur houd.

KNMV Marokko 2

Jan v Haren

08-11-2018

Het was een geweldige, avontuurlijke  mooie reis in een prachtig land die mijn verwachting volledig in alles heeft beantwoord

De organisatie was perfect met over het algemeen meer dan prima accomodaties met een prima service. Een groot compliment voor horizon motorreizen is op zijn plaats .

Grtz

Jan van Haren 

KNMV Marokko 2

jan

08-11-2018

IK VOND DE MAROKKO TOER EEN GEWELDIGE AVONTUURLIJKE MOOIE REIS IN EEN ADEMBENEMEND LANDSCHAP. DIT ALLES IN EEN PRACHTIG LAND MET EEN ZEER BEHULPZAME VRIENDELIJKE BEVOLKING. DE REIS WAS ZEER GOED GEORGANISEERD EN DE  GEBOEKTE ACCOMODATIES VOLDEDEN VOLLEDIG AAN E=WAT JE KUNT VERWACHTEN IN MAROKKO, HET WAS SCHOON MET RUIME KAMERS, GOED SANITAIR EN MET PRIMA VERTERING.

DE AANWEZIGE REISBEGELEIDING WAS MEER DAN PERFECT EN WAS ZEER VAKKUNDIG TE NOEMEN.

DEZE REIS HEEFT MIJN VERWACHTING VOLLEDIG BEANTWOORD, EN IS EEN COMPLIMENT VOOR HORIZON MOTORREIZEN MEER DAN WAARD.

GRTZ

JAN VAN HAREN

KNMV Marokko 2

Henk Scheutjens

07-11-2018

Marokko reis van 22 oktober tot en met 5 november 2018

Het betrof hier een pilotreis dus er mocht ook wel wat misgaan omdat niet alle routes volledig waren voorgereden en of vastgelegd.

Transport van de motoren was uitstekend verzorgd. de vluchten met Transavia conform de verwachtingen met een prijsvechter maar voor de twee en een half uur vliegen goed te doen.

de voettocht in Malaga om de motoren op te halen zou ik vervangen door een taxi te bestellen dan kom je sneller en minder bezweet aan de motor. de tocht naar Algecira mooi, de overtocht naar Ceute zou ik vervangen door een overtocht naar Tanger , dan heb je minder chaotisch douaneverkeer en oponthoud, wat de reistijd van de etappe hierna ten goede komt.

De routes in marokko waren zonder meer goed, je kan er per slot van rekening niets aan doen als er bergpassen gesperd zijn en je om moet rijden al wordt de dagtocht ( 620 Km.) dan wel erg lang Dat er soms een weg niet bereikbaar was door mudslides en overstromngen is de organisatie niet aan te rekenen en de reisleiding heeft dit telkens voortreffelijk opgelost door of tijdig te informeren of voor een alternatieve route te zorgen.

Ik heb begrepen dat de reisleider ( Martie ) details van of road delenvan routes heeft vastgelegd zodat men in het vervolg kan kiezen welke motor men meeneemt of wel of niet dit deel aan zich voorbij laat gaan.

De 3 extra overnachtingen in enkele stopplaatsen zijn uitstekend gepland en kunnen benut worden om zowel op eigen gelegenheid een rondrit te maken of de plaatselijke stad met bezienswaardigheden te bezoeken , een must om iets van de cultuur van het land te begrijpen. Een advies in  deze bestel een officiele gids in Fez en laat je verassen door de mooie stad en zijn bezienswaardigheden.

Een geweldig land met vriendelijke mensen, schitterende natuur en steden met cultuur en als je ook maar iets van avontuurlijke reis wil maken moet je deze reis boeken.

Succes met de organisatie en wellicht tot ziens

Henk Scheutjens

 

Horizon Motor Reizen ervaring

Richard&Margret Andalusie

18-10-2018

De motor reis naar Andalusië.

s’ Morgens op Eindhoven ontmoeten we de mensen die eerst nog op papier staan, een gemengd gezelschap. Er zijn acht dames, ik ga samen met mijn vrouw op één motor. Wij zijn een discussie gestart, wie er zelf rijdt en wie met duo passagier, herkenbaar toch?

Aankomst op Malaga, het stukje lopen is best fijn na de vlucht van 2,5 uur. Ja daar staat hij, uit de vrachtwagen gehaald, helemaal klaar om te gaan rijden. Ff omkleden, en op naar het eerste hotel in Granada. Eerst nog een stukje langs de kust, we hebben super mooi weer. Om later nog plezier te hebben, heb ik een GO pro gemonteerd. Altijd leuk om “deze week” nog eens terug te kijken. De route is uit gezocht door o.a. “Jos” van Horizon, bij deze reis is hij onze begeleider. Ik vind de route erg mooi omdat er “steeds weer” bochten komen en blijven komen. Dit belooft veel voor de komende dagen.

Nu kan ik elke dag appart gaan samenvatten, dat doe in de volgende zinnen. “Elke dag is het een feest om de routes te rijden”. De start, soms een klein stuk snelweg dan “een bocht, een haarspeld, een driedubbele bocht, linker bocht, een haarspeld, rechter bocht, omhoog de berg op, en weer omlaag”. En dat dan DE HELE DAG!! In Andalusië zijn er veel verschillende soorten landschappen. Dus elke bocht geeft weer een nieuw uitzicht!

Sierra Nevada, Cordoba, Granada, Sevilla en Malaga zijn de plaatsen waar je ovenacht. Echt de moeite om na het rijden, even te bezoeken. Laat ik heel duidelijk zijn, WIJ RIJDEN, en al het andere is geregeld door Horizon. Dat is fijn, en het ik kan je melden het is een reis VOOR MOTOR RIJDERS. Ik rij gem. 10.000 km per jaar, maar deze week overtreft alles, zo veel motor genot, het was geweldig.

Tot slot, mijn dochter heeft pas haar rijbewijs, we gaan samen de moezel berg training doen bij Horizon. Ja, ook ik met de 10.000 km, want je leert altijd wat, wat later van pas komt als je aan het motorrijden bent.

Gr Richard&Margret.

Horizon Motor Reizen ervaring

Egbert Zuilhof

12-10-2018

De jaarlijkse terugkerende driedaagse Herfsttintentoer omgeving de Moezel is zeker een aanrader. Heerlijke tochten met de een scale van gevarieerde bochten. 

In 2018 twee dagen prachtig zonnig weer en alleen op zondagochtend een buitjes.

Goed georganiseerd, enthousiaste reisleiding en prima accommodatie.

Ik wil volgend jaar zeker weer boeken.

Groepsreis Toscane / Umbrië

Hans van der eng

12-10-2018

Ik heb  dit een leuke reis gevonden een groep die het allemaal met elkaar konden worden leuke routes goed eten in de hotels alles perfect geregeld jammer dat de wegen zo slecht zijn maar het uitzicht compenseerd weer heel veel kortom ik heb genoten.

Groepsreis Toscane / Umbrië

Hans Moors

12-10-2018

Mijn eerste echte motorreis in het gebied Toscane. Prima routes en weinig verkeer (in oktober 2018)zodat je een goed beeld krijgt van Toscane. Helaas een minder/slecht wegdek op bepaalde routes maar dat werd weer goed gemaakt door de mooie vergezichten en de cultuurbezoekjes aan de bekendere plaatsen waaronder Siena en San Gimignano. Verder goede/prima hotels.

Horizon Motor Reizen ervaring

Jacky Janssen

11-10-2018

Zeer mooie reis gehad met prima hotels en geweldige omgevingen.

Door deze groepsreis weer een aantal motorliefhebbers leren kennen.

Dit pakket, motor op transport en persoonlijk na vliegen, is zeker voor herhaling vatbaar. Je begint uitgerust aan je motorvakantie !

Groepsreis Toscane / Umbrië

John Bergsma

11-10-2018

Prachtige reis gemaakt met Horizon naar Toscane / Umbrië. Twee totaal verschillende gebieden. In Toscane de heerlijke geuren die je tijdens het rijden tot je komen, in Umbrië meer bergachtig. Toch hebben beide gebieden meer dan genoeg bochten waar het heerlijk rijden is. Door de herfst hebben de bomen al hun prachtige kleuren.

Dit is al de zesde groepsreis die ik met Horizon heb gemaakt. Ondanks dat het de naam groepsreis heeft, rijd je niet met zijn allen in één grote groep, maar individueel of in kleinere groepjes. Alleen het eten 's avonds doe je gezamenlijk wat altijd weer een gezellig moment is.

Wat een groot pluspunt is van deze reis is dat je niet helemaal zelf naar Toscane hoeft te rijden, maar de motor op transport met de vrachtauto gaat en jezelf er heen vliegt. De voorbereiding is wel wat anders dan als je zelf rijdt, maar het is ook veel relaxter.

Carlo en alle andere medewerkers van Horizon, bedankt voor de leuke reis en tot de volgende keer. 

Groepsreis Toscane / Umbrië

Frans Timmermans Sue Wilson

11-10-2018

Wij hebben deze reis met heel veel plezier gedaan.

Na eerdere slechte ervaring was dit top.

De hotels waren super vriendelijke staf.

Ontbijt was zeer goed diner in eerste hotel vonden wij wat minder.

 Tours waren goed zeer pleased met kortere routes.

Reisbegleiding Carlo was goed en zeer behulpzaam.

Tot slot het smaak voor meer.

Vriendelijke groet Frans Timmermans Sue Wilson

 

 

 

Vorarlberg

WillemMannesse

11-10-2018

Beste

De Reis was prima geregeld.....zeer prettig hotel met een lekkere kamer....personeel was erg behulpzaam.....en het eten was heerlijk. kort en goed heb een heerlijke vakantie gehad.....en mooie ritten gemaakt.

 

Vrgr.Willem Mannesse.