+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Lees de ervaring van Martijn van de wiel

Zwitserland

image-22082016-59
image-22082016-28

Martijn van de wiel

22-08-2016

Gister terug gekomen van een heerlijke georganiseerde reis naar Zwitserland. 

Wij hebben al veel landen aangedaan en dit land staat toch wel in de top 5.

Als u de Eifel of oosterijk gewent bent of u denkt dat u het mooiste heeft gezien qua wegen aldaar dan wil ik u echt zwitserland aanraden en zeker in combinatie met het reisbureau horizonmotorreizen.

Zwitserland is duur maar via via hotizonmotorreizen goed te doen,het hotel waar wij zaten was echt een prachtig hotel met heel vriendelijk personeel zowel oud als nieuw personeel( in Nederland wel anders!!) je voelde je echt gast.je zou voor dit geld in Zwitserland niet verwachten dat je dat je z,n goed hotel voorgeschoteld krijgt op half pension.motors in grote garage die elke avond op slot gaat.qau eten was er elke avond een menu in elkaar gezet,iedere avond kwam de bediening vragen of het menu ok was en zo niet en je graag een schnitzel wou kon dit ook gewoon, geen probleem.

De gps routes zijn ook perfect uitgezet en daardoor mis je geen enkele weg in dit gebied met de daarbij behorende passen.

Leuk detail is dat de routes vaak een stukje Italië mee pakken of oosterijk en precies in het middag uur zodat je tussen de middag lekker goedkoop kunt eten in deze landen( toch mooi meegenomen).

Ook zijn alle passen gratis!

Bedankt voor deze mooie vakantie en tot gouw.