+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Lees de ervaring van Jeroen

Horizon Motor Reizen ervaring

20190920193302

Jeroen

23-09-2019

De reis is belangrijker dan de bestemming. Niet vergeten. Want de havenplaats Livorno ligt op 1500km van Utrecht. Onderweg kom je door de Eiffel, Zwarte Woud, Zwitserse Alpen en de nodige mooie Italiaanse provincies. Het is het waard om daarvan te genieten.

En dan pak je de nachtboot naar motorrijders paradijs.

Sardinie.

Redelijk tot goed asfalt maakt dat de snelheden hoog liggen zonder dat je je oncomfortabel gaat voelen. Bochten vreten je banden in rap tempo aan. En de stepjes.. Zo goed als geen verkeer. Alsof het eiland geheel in dienst staat voor jou en je motor. Zo voelt dat.

Ontspannen in fantastische hotels. 3 stuks in totaal. De eerste is goed, de 2e is beter, de 3e is fantastisch. Mooi opgebouwd! Hetzelfde geldt voor het gebied waar je rijdt. Het wordt steeds mooier en bergachtiger. Uitstekend Italiaans eten. Fijne zwembaden. De zee is heerlijk warm aan de oostkust.

Blijkt de bestemming toch de moeite waard te zijn. En dat is een understatement. Maar vergeet ook de terugreis niet. Ook daar kan je weer een fantastische reis van maken. Vergeet dus niet er een goede 2 weken voor uit te trekken en dat zouden dan wel eens de mooiste van je motorleven kunnen worden.

Dit is een echte aanrader voor de kilometervreter die van onbezorgd doorrijden houdt. Ik heb aardig wat Horizon reizen gemaakt. Dit is met stip de mooiste. En met de heenreis meegerekend zeker de meest diverse.

Bedankt Horizon!