+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Lees de ervaring van Richard en Judith

Seefeld in Tirol

2018-06-14-204730

Richard en Judith

24-06-2018

We kozen deze bestemming om eens heerlijk in de Alpen te rijden en daarnaast te genieten van een goed hotel en mooie omgeving. We hebben de heenweg in 3 delen van circa 300km gereden: 1e nacht in Luxemburg, 2e nacht in Zuid-Duitsland, de 3e reisdag langs de Bodensee naar Seefeld. Dat was al een schitterende trip.

Ons verblijf in Seefeld is zeer goed bevallen. Het hotel Eden heeft prima kamers (vrij nieuw, schoon en luxe) en een fantastische keuken. De 5-gangen diners zijn van hoge kwaliteit (geen schnitzel restaurant dus) en de service is uiterst prettige en correct.

In de omgeving van Seefeld kan je je prima vermaken. De berg op met een lift en daar rond wandelen. Of vanuit het dorp de bossen in voor een wandeling. Het dorp zelf heeft een leuke kern van winkels en horeca. 

Een dagje naar Innsbruck is ook goed te doen. Wij hebben de trein genomen vanuit Seefeld, dat was ook een prachtige rit door de bergen. Slot Ambras is een aanrader voor een dagtrip.

De gpx routes van Horizon hebben we gedeeltelijk gereden. Schitterende routes over de bergpassen, wat hebben we genoten!

De terugrit hebben we in 2 delen van circa 500km gereden over de autobanen van Duitsland. 

X

De mooiste reis uit ons programma van 2019 Dat is deze motorreis naar Noord-Spanje & Portugal.
In 11 dagen rijdt je dwars door de Pyreneeën en over Picos naar het prachtige Porto. Ervaar het zelf en bekijk de prachtige beelden.