+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Lees de ervaring van collega

Luxemburg

collega

28-05-2014

Afgelopen weekend hebben we met een aantal collega's het lang weekend Luxemburg gedaan. Hieronder de ervaring van een van de deelnemers:

Ik heb enorm genoten van het afgelopen weekend in Bourscheid en omgeving. Het hotel in de basis was zeer eenvoudig en gedateerd , maar voor mij persoonlijk wel schoon en voldoende. Het ontbijt en avondeten wat bij de reis inbegrepen was, kon ook als voldoende worden beoordeeld. Afwijken van het vaste avondmenu was alleen in vroeg overleg mogelijk, zo kon er voor een ander (tussen)gerecht worden gekozen, of zelfs eten á la carte, zolang dit uiterlijk in de ochtend tijdens het ontbijt werd aangegeven. Flexibiliteit op korte termijn (lees, tijdens het diner) was niet mogelijk i.v.m. voorbereidingswerk van de kok. Wellicht een punt van verbetering, zeker gezien het feit dat er geen keuze uit het avondmenu was/is (1 vast menu). Wat ik wel moet zeggen is dat de hoteleigenaren hun uiterste best deden om het ons naar de zin te maken.

Ook hebben wij gebruik kunnen maken van de garage waarin alle 6 de motoren konden worden gestald.

De routes van zaterdag en zondag waren uiteraard uitstekend. Beide dagen hebben wij voor de lange routes gekozen (+/- 300 km) en hebben deze met veel plezier afgereden. Uiteindelijk is alles nieuw en is het genieten van elk stukje waar je langs rijdt. De routes waren variabel, met bochtige stukjes door de bergen alsook stukjes over landwegen en door interessante en leuke dorpjes. Al met al kan het afgelopen weekend, waarbij wij de aanrij route vanaf Maastricht binnendoor (toeristische route) hebben afgelegd als zeer geslaagd worden beoordeeld, mede ook door het goede weer, en wat mij betreft voor herhaling vatbaar via deze organisatie! Op naar volgend jaar!

X

De mooiste reis uit ons programma van 2019 Dat is deze motorreis naar Noord-Spanje & Portugal.
In 11 dagen rijdt je dwars door de Pyreneeën en over Picos naar het prachtige Porto. Ervaar het zelf en bekijk de prachtige beelden.