+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Lees de ervaring van Peter van der Meer

Groepsreis Sardinië

Peter van der Meer

20-09-2016

Vorig jaar 2015 de groepsreis  Corsica gedaan, en nu in 2016 de groepsreis Sardinie. Goed georganiseerd en erg mooi. We hadden ook een leuke groep en heel wat afgelachen Net zoals de groepsreis naar Corsica weer gebruik gemaakt van het motortransport en vlucht naar Pisa. De kosten zijn wellicht wat hoger ten opzichte van eigen transport maar het scheelt wel een aantal (kostbare) vakantie dagen. Deze Sardinie reis was vroeg in September. Nadeel hiervan is dat het overdag erg warm kan worden.

Voordeel is dan wel dat je in het hotel zwembad (alle 3 de hotels hadden een groot en zeker  mooi zwembad) ' s middags laat na de het motorrijden nog even lekker kunt "chillen". Hotels waren verder eg goed en ook het eten (ontbijt en Diner) was wat mij betreft erg goed. Helaas heeft een van de deelneemsters een ongeluk gehad tijdens onze reis. Horizon heeft dit voor zover mogelijk goed opgepakt. Nog steeds jammer vind ikzelf dat de Horizon bus op het vaste land van Italie blijft staan. Repatrieering van een defecte motor zou naar mijn mening wat makkelijker zijn indien de bus mee zou gaan. een ander minpuntje vond ikzelf dat de reisleider niet wacht met het aan boord gaan totdat iedereen aan boord is en ook niet wacht totdat iedereen op de bestemming weer van boord is.

Voor de opvang van de deelneemster die bij het ongeluk betrokken was niets dan lof. Er werd in de haven keurig gewacht totdat deze deelneemster en haar defecte motor gearriveerd waren en eenmaal terug in Livormo zorgde men er ook voor dat haar motor uit de ferry gehaald werd.

Dus kortom; behalve wat positief kritische puntjes een echte aanrader.