+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Lees de ervaring van Bart

Groepsreis Dolomieten Juli

IMAG0146
Thundercat

Bart

22-09-2014

Na enig speurwerk de Dolomieten Groepsreis geboekt. Ik wilde graag een motorvakantie waarbij ik niet zelf over de routes na hoefde te denken.

Het boeken via de website ging prima en alles was zo geregeld. De routes en de andere reisbescheiden kreeg ik via email toegestuurd.

De aanrijroute was lang, maar erg de moeite waard. De overnachting onderweg heb ik ter plaatse geregeld. In vrijwel ieder Duits plaatsje is wel een goed en betaalbaar hotelletje te vinden en ook als motorrijder alleen ben je vrijwel altijd welkom. De tweede reisdag naar Arabba heb ik een klein stukje snelweg gedaan, maar verder de aanrijroute van Horizon gevolgd. Deze was erg de moeite waard.

Aangekomen in het hotel werd ik hartelijk ontvangen door reisleider Jos, die me hielp om de bagage van de motor te halen en naar mijn hotel kamer te brengen.

Ik had een fantastische kamer voor mij alleen, met een uitstekend bed en een goede douche. Daarnaast konden we nog gebruik maken van het binnenzwembad en de whirlpool. Heerlijk!

Het eten was perfect! Iedere avond een voorgerechten en een toetjes buffet. En op de menukaart altijd vier eerste en vier tweede gerechten waar je uit kon kiezen. De bediening was ook nog eens vriendelijk en hoffelijk.

De routes vanuit Arabba waren mooi en verassend. Afwisselend bergpassen met veel scherpe bochten, en dan weer mooie slingerende stuurwegen door de diepe dalen van de Dolomieten. Ik ben op plaatsen geweest waar ik met zelf gemaakte routes nooit zou zijn gekomen.

Ik heb genoten van de reis, de goede verzorging, de mooie routes, en het gezelschap van de groep. Voor mij viel alles op zijn plaats en ik heb er leuke nieuwe contacten aan overgehouden.

Volgend jaar weer?

X

De mooiste reis uit ons programma van 2019 Dat is deze motorreis naar Noord-Spanje & Portugal.
In 11 dagen rijdt je dwars door de Pyreneeën en over Picos naar het prachtige Porto. Ervaar het zelf en bekijk de prachtige beelden.