+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Zwitserland

Jacques Thijssen & Thea Evers

11-08-2018

Het was voor ons de eerste keer dat we een reis boekten bij Horizon Motor Reizen. We hebben gekozen voor de individuele reis naar Zwitserland. De extra overnachtingen op de heenreis in Ettenheim en op de terugreis in Interlaken en Ettenheim hebben we er aan toe gevoegd. Het is ons uitstekend bevallen. De correspondentie vooraf was gewoon prima. Ook de bijgeleverde routes (zowel de verbindingsroutes als de rondritten) zijn erg goed. Natuurlijk deze routes eerst thuis herberekend naar eigen kaarten en systeem. Hierdoor onder weg geen enkel probleem gehad met routes. En onderweg genoten van het rijden,je merkt dat de routes door echte motorliefhebbers zijn gemaakt. De hotels voor de overnachtingen zijn van uitstekende kwaliteit. Het Kessler's Kulm Hotel in Davos Wolfgang willen we hierbij nog eens extra vernoemen omdat zij door de persoonlijke benadering er boven uit staken. Voor alle overnachtingen met half pension geldt dat eten voortreffelijk was. Het parkeren voor de motor was ook overal goed voor elkaar. In Davos hebben we ook nog kennis kunnen maken met mensen van Horizon Motor Reizen, die hier toevallig aanwezig waren met een groepsreis. Dit was een erg aangename kennismaking, waarbij we nog eens wat handige tips kregen over wat te doen in en rond Davos. We willen Horizon Motor Reizen hartelijk danken voor deze fantastische reis en tot weer ziens. Jacques en Thea.

Zwitserland

Peter

03-08-2018

Geweldige vakantie geweest, goed hotel,vriendelijk personeel, mooie routes, echt een aanrader. Voor herhaling vatbaar!!

Zwitserland

Theo maandonks

18-07-2018

Leuke vakantie, alleen jammer dat je extra moet betalen voor een ‘1 persoomkamer terwijl het gewoon een 1 persoons kamer is

 

Zwitserland

De Drie Musketiërs

19-06-2018

Net terug van een weekje Davos Zwitserland via Horizon.  Heenreis via Zwarte Woud en terugreis via de Vogezen (zelf in elkaar geknutseld).  Mooi hotel in Davos (Kessler's Kulm) met supervriendelijke bediening, leuk terras, lekker eten, mooie (panorama)sauna, ok (single)kamers in het guesthouse, afgesloten garage voor de motoren... kortom, dit was prijs/kwaliteit een aanrader! 

Vrij intense routes (gps perfect) af en toe een saaier stukje tussen twee prachtige gebieden door (kan moeilijk vermeden worden) maar wat een mooie natuur !  Erg goed asfalt, zelfs op de kleinere wegen, met veel mooie bergpassen (Lukmanier, Julier, San Bernardino, Umbrail (perfecte asfalt nu), Tremola, etc...)  

Voor ons toch wel een echte aanrader en een prima alternatief voor de Dolomieten ;-)

 

Zwitserland

David Polderman

18-09-2017

Mijn schoonvader en ik zijn met onze Kawasaki's Z800 van 9 t/m 17 september naar Zwitserland gegaan. Wij hebben de extra overnachtingen in Ringsheim en Interlaken erbij geboekt. Dit was de tweede keer dat wij een reis via Horizon boekten.

Normaal gesproken is het in september nog prachtig nazomerweer. Dit jaar kwam de sneeuw erg vroeg, maar dat gaf wel prachtige uitzichten. De routes zijn een genot om te rijden. Met name het asfalt in Zwitserland is erg goed. Vele bekende passen zoals de Splugenpass, Albulapass, Julierpass, Furkapass en de Passo Dello Stelvio zitten hier in. Ook zit er een erg leuke extra bij de routes en dat is een zeer bochtige weg naar het plaatsje Arosa. Deze weg moet je zeker niet overslaan! Ook de aanrijroute via het Zwarte Woud was erg mooi.

Kortom, met deze reis kom je niets tekort en is het puur genieten. Wij kunnen het iedereen aanbevelen.

David en Rene

 

 

Zwitserland

Jurgen Holleboom

22-08-2017

Super fijn georganiseerde trip door het mooie Zwitserland met Horizon motor reizen. Hotel Kulm is een toppertje. Prima vertrekpunt en top verzorging. Ook de motor veilig in de garage s,nachts. Mooie routes in deze zwiterserland reis. Het was de eerste keer met Horizon, en zeker niet de laatste. Service van Horizon vind ik Top!  

Zwitserland

Martijn van de wiel

22-08-2016

Gister terug gekomen van een heerlijke georganiseerde reis naar Zwitserland. 

Wij hebben al veel landen aangedaan en dit land staat toch wel in de top 5.

Als u de Eifel of oosterijk gewent bent of u denkt dat u het mooiste heeft gezien qua wegen aldaar dan wil ik u echt zwitserland aanraden en zeker in combinatie met het reisbureau horizonmotorreizen.

Zwitserland is duur maar via via hotizonmotorreizen goed te doen,het hotel waar wij zaten was echt een prachtig hotel met heel vriendelijk personeel zowel oud als nieuw personeel( in Nederland wel anders!!) je voelde je echt gast.je zou voor dit geld in Zwitserland niet verwachten dat je dat je z,n goed hotel voorgeschoteld krijgt op half pension.motors in grote garage die elke avond op slot gaat.qau eten was er elke avond een menu in elkaar gezet,iedere avond kwam de bediening vragen of het menu ok was en zo niet en je graag een schnitzel wou kon dit ook gewoon, geen probleem.

De gps routes zijn ook perfect uitgezet en daardoor mis je geen enkele weg in dit gebied met de daarbij behorende passen.

Leuk detail is dat de routes vaak een stukje Italië mee pakken of oosterijk en precies in het middag uur zodat je tussen de middag lekker goedkoop kunt eten in deze landen( toch mooi meegenomen).

Ook zijn alle passen gratis!

Bedankt voor deze mooie vakantie en tot gouw.

 

Zwitserland

Arie Nauta

06-01-2014

Topreis gehad. Mooie routes, goed eten en drinken.uitstekend georganiseerd