+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Schotland - North Coast 500

Silja

03-09-2019

Echt een aanrader! Wij hebben heel erg genoten van het rijden en de mooie Schotse landschap. De routes klopten allemaal, communicatie met Horizon was snel en makkelijk en alle onze wensen worden waar gemaakt. Handige routebeschrijvingen met tips voor elke dag. De hotels zijn ons ook heel goed bevallen, alles was top geregeld. Ik zou het zo weer doen. 

Schotland - North Coast 500

Kamphuis

16-05-2018

Geweldige mooie motorreis gehad.

Om de minuut weer een prachtig uitzicht. Hotels en het eten was ook heel erg goed. En de Schotten zelf.....best volk.

Zeker een trip die we in de toekomst nog wel een keer weer zullen gaan doen.

Schotland - North Coast 500

van der Zel

08-08-2017

Wij zijn 8 dagen weggeweest naar Schotland met prachtige, bochtige routes dwars door de bergen heen. De natuur is overweldigend en elke 100 m zou je eigenlijk wel willen stoppen om te genieten van het uitzicht.

Daarnaast maakten de hotels, het overheerlijke eten, het weer dat hartstikke meeviel en de vriendelijke mensen het tot een prachtige reis!

Schotland - North Coast 500

Eddy Winne

02-08-2017

Wij hebben de 12 daagse trip gemaakt en het waren fantastische routes met kleine persoonlijke aanpassingen in oneindig mooie onbewoonde natuurgebieden met mooie single track wegen en snellere doorgaande wegen.

Zo nu en dan voel je je alleen op de wereld, lange tijd kom je geen auto of persoon tegen. Al deze routes een aanrader voor wie echt van rijden in de natuur houdt. Tevens waren de hotels zeer goed en het weer waar zo voor gewaarschuwd wordt, viel reuze mee.

Al met al een prachtige reis gehad.

Eddy & Ginette

Schotland - North Coast 500

Gerrit en Christa Wiering

16-10-2013

Na in 2010 met Horizon naar de Noordkaap dit jaar gekozen voor Lake district en Schotland. Dit was voor ons wederom een fantastische beleving. Het waren prachtige routes met hele mooie wegen om te rijden. De passen met 25 en 30 % waren ook een beleving en uitdaging. En John waar wij heel gelukkig mee waren dat je er mooi motor rijweer hebt bijgedaan.