+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Vorarlberg

Jean DB

06-10-2019

Super Vakantie.

De gpx rondes zijn heel mooi en ze kloppen.

Super hotel, het eten gevarieerd en genoeg keuze. Heel gezellig hotel.

Ik had echter het ongeluk dat er een wesp in mijn helm is gevlogen en ik ben allergisch aan wespen. Geen vraag was te veel voor het hotel personeel die me heel goed hebben geholpen tesamen met een koppel Nederlandse Bikers.

Kaunertal, hatntenjoh pas etc maar vooral voor mij is de Silvretta pas de mooiste van al. Moeilijk om hier niet verliefd op te worden.

Aanrader dus.

 

Tirol / Karinthie

Chris Vanseuningen

27-09-2019

Prachtige trip en mooie uitzichten + vooral een bijzonder goed hotel met heel vriendelijk personeel. 

 

Een aanrader

Tirol / Karinthie

Peter en Annette Pijpers

10-09-2019

Zeer mooie reis en verblijf gehad. Hotel Gailbergerhoehe is een aanrader. Prachtig gelegen met ieder dag als toetje een prachtige slingerweg er naar toe. De route waren heel mooi. Als je wat meer wil bezichtigen misschien iets aan de lange kant, maar we hebben van de eerste tot de laatste dag genoten. Hier gaan we zeker nog eens terug. Wat een omgeving en wat een bochten hier.

We hadden onze eigen heen en terugreis georganiseerd met de trein. Opstappen in Dusseldorf en met de nachttrein naar Innsbruck. Dit was echt een afknapper!!! Zowel heen als terug. Opgepropt in een veel te kleine coupe. We reisden met zijn zessen en geen van allen kon maar een pluspunt opnoemen. Klacht ingediend via de treinreiswinkel maar naar anderhalf week geen enkele reactie

Tirol / Karinthie

Joop en Thea Hoekstra

30-07-2019

Combinatiereis Karinthie en Zwitserland,

Met totaal 8 personen hebben wij de reis gemaakt. Het was geweldig! In Oostenrijk hadden wij een alternatief hotel in Lienz wat ontzettend mooi was. Heerlijk natuurbad, vriendelijk personeel, mooie ligging, alles was tot in de puntjes verzorgd! Dit was hetzelfde in het hotel Davos/Wolfgang. Wat zijn wij verwend.

De routes, reisbeschrijving, alles was prima in orde. Je kwam niet voor verrassingen te staan. 

Wij hadden de reis uitgebreid met nog een overnachting in Zwitserland en Zwarte Woud. Een aanrader.

Kortom, wij hebben een prachtige vakantie gehad. Bedankt Horizon! Tot een volgende keer.

Joop, Thea, Siny, Gerrit, Hetty, Bas, Herman, Diny.

Vorarlberg

Wilkhelmus Ties

27-06-2019

Erg goed hotel in Vorarlberg.
Helemaal afgestemd op motorrijden, prachtige kamer, geweldige keuken en super vriendelijke bediening.

Helaas was Silvretta pas nog gesloten en is de route naar Oberjoch, niet erg spectaculair. Daarentegen waren de routes naar Kaunertal en Stelvio erg mooi.

Vorarlberg

Jan Dijkgraaf en Frank bleijenberg

18-06-2019

Tirol / Karinthie

Bernold

11-06-2019

Mooie reis met leuke routes in alle vormen van wegen. Smal Breed lekker door draaien tot scherpe knikken op grote hoogten.

Vooral de ondersteuning in het hotel met naast een motor hotel ook een werkplaats met gereedschap en een hogedruk spuit. tevens een goed advies voor een route keuze.

het weer zat helemaal mee.

Advies voor andere reizigers let op dat in het weekend veel meer verkeer op de wegen is en het druk kan zijn

Vorarlberg

WillemMannesse

11-10-2018

Beste

De Reis was prima geregeld.....zeer prettig hotel met een lekkere kamer....personeel was erg behulpzaam.....en het eten was heerlijk. kort en goed heb een heerlijke vakantie gehad.....en mooie ritten gemaakt.

 

Vrgr.Willem Mannesse.

Tirol / Karinthie

De Winne Luc

17-09-2018

Tirol / Karinthie

Wim & Wilma

22-07-2018

Geweldige reis die goed verzorgd was door Horizon. Een prachtig hotel gerund door geweldige gastvrije mensen. Je voelde je er gelijk thuis. De routes zaten goed in elkaar en waren compleet. Voortijdig heel veel info van de reis ontvangen van Horizon. Voor ons een aanrader voor iedereen. Wij zijn zeer positief over Horizon. 

Tirol / Karinthie

Michel

14-07-2018

Routes zaten slecht in elkaar, zijn waarschijnlijk op de computer in elkaar gezet en zeker niet nagereden (een rechte lijn op de navigatie naast een kronkelige bergweg...) zijn ook wel eens verkeerd gereden hierdoor. Hotelkamer was gedateerd en zien nu achteraf in de beschrijving dat alle kamers een balkon hadden, die hadden wij niet.

Zijn meer tips tijdens de routes gewend van andere motorreizen organisaties.

Vorarlberg

Monique en Rien

09-07-2018

Een klein weekje naar Voralberg met op de heenweg een nachtje over in Duitsland geregeld door Horizon. Zeer fijn hotel met ruime parkeergarage, goede keuken en comfortabele kamers midden tussen de passen. De hoteleigenaar heeft een eigen voordelige bandenservice waar we, gezien de (ingecalculeerde) slijtage van de banden, dankbaar gebruik van hebben gemaakt.