+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Vorarlberg

WillemMannesse

11-10-2018

Beste

De Reis was prima geregeld.....zeer prettig hotel met een lekkere kamer....personeel was erg behulpzaam.....en het eten was heerlijk. kort en goed heb een heerlijke vakantie gehad.....en mooie ritten gemaakt.

 

Vrgr.Willem Mannesse.

Tirol / Karinthie

De Winne Luc

17-09-2018

Tirol / Karinthie

Wim & Wilma

22-07-2018

Geweldige reis die goed verzorgd was door Horizon. Een prachtig hotel gerund door geweldige gastvrije mensen. Je voelde je er gelijk thuis. De routes zaten goed in elkaar en waren compleet. Voortijdig heel veel info van de reis ontvangen van Horizon. Voor ons een aanrader voor iedereen. Wij zijn zeer positief over Horizon. 

Tirol / Karinthie

Michel

14-07-2018

Routes zaten slecht in elkaar, zijn waarschijnlijk op de computer in elkaar gezet en zeker niet nagereden (een rechte lijn op de navigatie naast een kronkelige bergweg...) zijn ook wel eens verkeerd gereden hierdoor. Hotelkamer was gedateerd en zien nu achteraf in de beschrijving dat alle kamers een balkon hadden, die hadden wij niet.

Zijn meer tips tijdens de routes gewend van andere motorreizen organisaties.

Vorarlberg

Monique en Rien

09-07-2018

Een klein weekje naar Voralberg met op de heenweg een nachtje over in Duitsland geregeld door Horizon. Zeer fijn hotel met ruime parkeergarage, goede keuken en comfortabele kamers midden tussen de passen. De hoteleigenaar heeft een eigen voordelige bandenservice waar we, gezien de (ingecalculeerde) slijtage van de banden, dankbaar gebruik van hebben gemaakt.

Seefeld in Tirol

Richard en Judith

24-06-2018

We kozen deze bestemming om eens heerlijk in de Alpen te rijden en daarnaast te genieten van een goed hotel en mooie omgeving. We hebben de heenweg in 3 delen van circa 300km gereden: 1e nacht in Luxemburg, 2e nacht in Zuid-Duitsland, de 3e reisdag langs de Bodensee naar Seefeld. Dat was al een schitterende trip.

Ons verblijf in Seefeld is zeer goed bevallen. Het hotel Eden heeft prima kamers (vrij nieuw, schoon en luxe) en een fantastische keuken. De 5-gangen diners zijn van hoge kwaliteit (geen schnitzel restaurant dus) en de service is uiterst prettige en correct.

In de omgeving van Seefeld kan je je prima vermaken. De berg op met een lift en daar rond wandelen. Of vanuit het dorp de bossen in voor een wandeling. Het dorp zelf heeft een leuke kern van winkels en horeca. 

Een dagje naar Innsbruck is ook goed te doen. Wij hebben de trein genomen vanuit Seefeld, dat was ook een prachtige rit door de bergen. Slot Ambras is een aanrader voor een dagtrip.

De gpx routes van Horizon hebben we gedeeltelijk gereden. Schitterende routes over de bergpassen, wat hebben we genoten!

De terugrit hebben we in 2 delen van circa 500km gereden over de autobanen van Duitsland. 

Vorarlberg

Motor Test TV

05-06-2018

De heen en de terug reis hebben we zelf ingevuld. Het deel in Oostenrijk was perfect verzorgd door Horizon Motor Riezen. Hotel en verdere accommodatie werkelijk TOP. Over de geleverd routes kun je van mening verschillen, maar met een beetje van je zelf en een beetje van Horizon was het echt genieten!!

Vorarlberg

billiet bernard

04-06-2018

prachtige omgeving , top hotel, met alles derop en deraan

Tirol / Karinthie

Marcel Kersjes

06-09-2017

Karinthie, prachtig gebied, door Oostenrijk, Italie en Slovenie.

Prachtige routes, veel mooi bergpassen, teveel om allemaal te benoemen. iedere dag was 1 fantastisch avontuur. Hotel zeer goed. beetje jammer dat ik hier maar 1 foto kan toevoegen, heb er veel meer gemaakt.

Vorarlberg

Martin & Saskia

26-07-2017

Deze individuele reis hebbem wij medio juli 2017 geboekt. Deze reis hebben wij enkele dagen voor vertrek geboekt, een enkel telefoontje later en alles was in orde gemaakt. Keurig!

Het hotel is super, vriendelijke kelner Basti zorgde dat alles goed verzorgd was. Het eten was heeerlijk, de kamer uitstekend en het uitzicht mooi. De foto's op de site doen het hotel echt geen recht, het ziet er goed verzorgd en compleet uit.

Gelukkig waren de dagen beter dan de voorspellingen en hebben we toch nog 4 van de 5 dagen tochten kunnen maken.

 

Volgend jaar weer een reis! :)

 

Groeten,

Martin & Saskia

Tirol / Karinthie

Familie Vermaesen

04-07-2017

We hebben een fantastische reis gemaakt met z'n drieën. 

Mooie routes en een  geweldig hotel met heel erg goed eten.

We gaan zeker een volgende keer weer via jullie een mooie motorreis ondernemen.

Dankjewel!

 

Tirol / Karinthie

Familie Vermaesen

01-07-2017

Samen met mijn man en zoon deze motorvakantie gehouden.

 Het was een geweldige ervaring. Prachtige vergezichten, tientallen haarspeldbochten,  fantastische bergen; soms begroeid, soms met sneeuw en soms kaalheid en  heel robuust. 

Het hotel was  uitstekend en het personeel in een woord:

geweldig! Altijd vriendelijk. 

Fantastische vakantie en echt aan te bevelen.

Wij zijn een fantastische ervaring rijker!

 

 

 

 

X

De mooiste reis uit ons programma van 2019 Dat is deze motorreis naar Noord-Spanje & Portugal.
In 11 dagen rijdt je dwars door de Pyreneeën en over Picos naar het prachtige Porto. Ervaar het zelf en bekijk de prachtige beelden.