+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Luxemburg

Jaco Vink

12-08-2019

Het was onze eerste reis naar het buitenland en het was in één woord; geweldig.

Het hotel is uitstekend, zowel qua kamer als wel het eten. Het diner is van uitzonderlijke klasse. De hoteleigenaren zijn ontzettend vriendelijke en zeer behulpzaam.

Tip voor deze motorvakantie; weinig benzinepompen op de routes in Luxemburg en dichtstbijzijnde benzinepomp is op ruim 10 kilometer van hotel. Wellicht die op de route aan te geven ?

Luxemburg

Ed

31-07-2019

Met 4 personen en motoren dit reisje gemaakt van 25/7 t/m 28/7 en het was een fantastisch tripje.

Het hotel was super waarin je volledig tot rust kan komen na een mooie dag op de motor en waar je ook nog eens een geweldig diner voorgeschoteld krijgt.

De wegen waren perfect alsmede de routes (echt top), het weer werkte natuurlijk ook wel mee maar dat geluk moet je maar net hebben.

Verder een prachtig land en leuke dorpjes waar je doorheen komt.

Bedankt voor deze mooie ervaring en wij zullen zeker vaker gebruik maken van de diensten van Horizon reizen.

 

Luxemburg

Paul

11-09-2018

De reisbeschrijving was informatief, en uitgebreid.

 

Goed hotel, aardige en behulpzame mensen.

 

Uitstekende route's, iedere dag een andere richting op, keuze uit een lange of korte versie. Ik vond de afwisseling in de wegen erg goed gedaan, zodat je niet continu hetzelfde deed.

 

En gelukkig was het weer uitstekend.

Luxemburg

Hans en Daniéla

21-05-2018

Heel fijn hotel,zeer goed eten, dorp is heel rustig, fijne garage voor de motoren. Helaas was onze navigatie “ziek” dus niet alle routes helemaal uit kunnen rijden. De reisbescheiden zijn dan onvoldoende om zonder navi te touren. Maar genoten van de bochtjes,landschap,dorpjes en rust ( week voor Pinksteren) . Ondanks dat het soms erg fris was ,6 graden om te starten, hebben we genoten. Oh en...  vergeet je ID niet zoals wij, het hotel heeft het nodig. 

Luxemburg

Kris en Lucas

17-05-2018

Fantastisch hotel (Dahm), mooie routes. Veel en prachtige stuurweggetjes!

Blijkt wel dat op deze routes de wegen in Luxemburg overwegend van betere kwaliteit zijn dan die in Duitsland.

Enkel jammer dat stukken van de routes meermaals terug kwamen. Op sommige trajecten zijn we 3 keer geweest...

al bij al een prachtig weekend gehad. Een aanrader!

Luxemburg

Emiel

10-08-2017

Voor onze eerste motorvakantie ooit een weekje Luxemburg gekozen. Geen spijt van gekregen, sterker; we gaan zeker terug.

Hotel St. Fiacre ligt in het Noordelijke en landelijke deel van Luxemburg. De wegen zijn er uitstekend te noemen; overal asfalt en 95% in prima conditie. Voor motorrijden excellent dus met al die (haarspeld)bochten, hoogteverschillen en de natuurrijke omgeving. Voor alle dagen de lange routes gekozen en die zijn prima te doen.

Vanwege het landelijke karakter en het feit dat op werkdagen zowat de volledige bevolking naar de grotere steden trekt voor hun werk, zijn er in de dorpen en kleinere stadjes vrijwel geen activiteiten of horecagelegenheden. Dus kom er een tegen bedenk dan goed of je wel of niet verder rijdt!

Het hotel is meer dan uitstekend en voor een groot deel al helemaal gemoderniseerd, gastvrij en zeer vriendelijk personeel en eigenaren. De keuken is meer dan uitstekend te noemen en was een aangename verrassing te noemen. Onze motoren konden elke dag in afgesloten garage opgeborgen worden.

De verstrekte routes waren interessant en uitdagend. Daar hoef je zelf niet voor te gaan zitten puzzelen...

Een aanrader!

Luxemburg

Gerrit van der Luijt

17-04-2017

Heerlijke vakantie gehad in Luxemburg! Het verblijf in hotel St. Fiacre was zeer aangenaam; de enige knoop die we moesten doorhakken was gaan we de lange of de korte route doen? De rest werd verzorgd door het fantastische personeel van het hotel. Het bleek dat de korte routes lang genoeg waren voor ons door onze veelvuldige koffie en lunchstops. Als we dan weer van de motor rolden konden we zo aan tafel voor het heerlijke diner in het hotel. Ook het ontbijt was kwalitatief hoogstaand en goed verzorgd. De kamers zijn netjes en schoon. De motoren kunnen in een afgesloten garage staan. 

Luxemburg

Klasina van der hoek

25-06-2014

Heel goed hotel vriendelijke mensen en het eten verrukkelijk.

Luxemburg

collega

28-05-2014

Afgelopen weekend hebben we met een aantal collega's het lang weekend Luxemburg gedaan. Hieronder de ervaring van een van de deelnemers:

Ik heb enorm genoten van het afgelopen weekend in Bourscheid en omgeving. Het hotel in de basis was zeer eenvoudig en gedateerd , maar voor mij persoonlijk wel schoon en voldoende. Het ontbijt en avondeten wat bij de reis inbegrepen was, kon ook als voldoende worden beoordeeld. Afwijken van het vaste avondmenu was alleen in vroeg overleg mogelijk, zo kon er voor een ander (tussen)gerecht worden gekozen, of zelfs eten á la carte, zolang dit uiterlijk in de ochtend tijdens het ontbijt werd aangegeven. Flexibiliteit op korte termijn (lees, tijdens het diner) was niet mogelijk i.v.m. voorbereidingswerk van de kok. Wellicht een punt van verbetering, zeker gezien het feit dat er geen keuze uit het avondmenu was/is (1 vast menu). Wat ik wel moet zeggen is dat de hoteleigenaren hun uiterste best deden om het ons naar de zin te maken.

Ook hebben wij gebruik kunnen maken van de garage waarin alle 6 de motoren konden worden gestald.

De routes van zaterdag en zondag waren uiteraard uitstekend. Beide dagen hebben wij voor de lange routes gekozen (+/- 300 km) en hebben deze met veel plezier afgereden. Uiteindelijk is alles nieuw en is het genieten van elk stukje waar je langs rijdt. De routes waren variabel, met bochtige stukjes door de bergen alsook stukjes over landwegen en door interessante en leuke dorpjes. Al met al kan het afgelopen weekend, waarbij wij de aanrij route vanaf Maastricht binnendoor (toeristische route) hebben afgelegd als zeer geslaagd worden beoordeeld, mede ook door het goede weer, en wat mij betreft voor herhaling vatbaar via deze organisatie! Op naar volgend jaar!