+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Dolomieten

Niels Keuning

30-07-2018

Wat een wegen in de dolomieten, er komt geen einde aan de bochten! Veel mooie passen en prachtige gebieden. Het hotel is ook erg goed. Deze reis is een aanrader!

Hoewel de reisinformatie die we kregen anders zegt, hebben wij ervaren dat Italië toch wel wat moderner wordt. Bij alle tankstations waar we getankt hebben konden we pinnen. Bij de lunchplekken was dit niet zo, dus zorg wel voor voldoende contant geld als je deze reis gaat maken.

Dolomieten

Martin

11-06-2018

Hotel Evaldo is zeer goede prijs/kwaliteit. Als alle Horizon reizen zo zijn dan gewoon geweldig. In dit geval goed eten, bar is vriendelijk (bartender is ook de eigenaar), Ik denk een 12mtr zwembad. Sauna en Turks bad. Kamers met een 'zit' gedeelte en overdekt terrras ideaal voor motor kleding.

Dolomieten is meer afwisselend dan alpen qua bochten. Ik vind uitzichten ook beter, maar rijden is mijn prioriteit. Asfalt is meestal ruw, goede grip nat en droog. Een paar wegen die minder zijn. 

Banden zijn met sportief rijden snel op, maar waar niet :-)

Dolomieten

Dave Korten

28-05-2018

Ik ben samen met 4 andere motorvrienden eind Mei 2018 naar de Dolomieten geweest. We hebben vooraf veel informatie toegestuurd gekregen van horizon motor reizen, daardoor hebben we alles goed af kunnen stemmen op de geplande routes. Er zijn diverse zeer mooie routes gemaakt door horizon motor reizen. Je rijd over de mooiste wegen van de Dolomieten. Er zijn zoveel bochten en passen dat er geen eind aan te komen lijkt zo mooi. Het hotel verdient zeker een dikke pluim. Het hotel is voorzien van zeer ruime kamers waar alles super schoon is. Het ontbijt is heel uitgebreid en voor iedereen wat wils. Wat ons aansprak was het 4 gangen diner iedere avond met super lekkere gerechten. Het hotel is verder voorzien van een leuk terras en bar. Hier kunnen eventueel de nodige hapjes en drankjes genuttigd worden. Onder het hotel zit een heel mooi zwembad met bubbelbad. Heel fijn om na een dag intensief motorrijden lekker tot rust te komen. Voor de motor is er een afgesloten binnen parkeerplaats waar je de motor veilig kunt stallen. De garage beschikt over o.a. Hogedrukspuit waarmee je tijdens je verblijf je motor spik en span kunt houden. Werkelijk overal is aan gedacht. We gaan hier zeker nogmaals terug. Alles was in de puntjes geregeld. Bedankt horizon motorreizen tot volgend jaar !!!

Dolomieten

Tom Ehlen

13-08-2017

Aangezien ik pas ruim 1 jaar motorrijd, was dit voor mij de eerste echte motorreis, ook nog wel individueel, door Horizon aangepast aan mijn specifieke wensen wat betreft heen- en terugreis. Een zeer geslaagde, bijzonder mooie, uitdagende en spannende trip naar de Dolomieten, met als toetje via de Stelvio en de Umbrailpass naar Davos en via het Schwarzwald terug, wauw!!! Geweldige hotels, en mooie gps-dagroutes; kortom een aanrader.

Sardinië

Rob en Joke Veerman

12-10-2016

Na de groepsreis Corsica gingen wij aansluitend meteen door met de individuele reis Sardinië. Ook Sardinië is een magnifiek eiland met een fraaie natuur en is een heerlijk eiland om een motorvakantie te houden. Het is wat weidser en misschien wat minder ruig dan Corsica, maar toch ook weer net zo mooi.

De wegen zijn wat breder maar vaak net zo bochtig. Je kunt je er helemaal uitleven, want de gekozen wegen zijn heerlijk rustig. Ook hier meestal de keuze voor een lange of een wat kortere dagrit, maar beide ritten bevatten toch steeds de hoogtepunten van de dag. Het is misschien wat anders dan Corsica, maar op een eigen manier net zo aantrekkelijk.

De hotels waren werkelijk prima op bijzondere locaties, alle waardering hiervoor. Horizon Reizen heeft zijn zaakjes gewoon erg goed voor elkaar. Wat in de folder wordt beloofd, wordt in de praktijk volledig waargemaakt.

Dolomieten

Arno

31-08-2016

Top geregeld !! Team Horizon.

En met een extra pluim voor de mensen van het hotel!

Dolomieten

Henk Oskam

08-09-2015

Wat een perfecte week.

Mooie afwisselende routes elke dag wat moois te rijden en te zien. Hotel gewoon TOP, bediening vriendelijk en eten was geweldig. Mooie ruime kamer en garage ruim en veilig. Geluk gehad met het weer, dag van vertrek naar huis hadden we regen.

Zeker voor herhaling vatbaar.

Toscane / Umbrie

Eelke en Geeske

05-08-2015

Het was fantastisch, mooie hotels, lekker gegeten. Het was erg warm dus we hebben ook 2 rustdagen gehad.

We komen uit Friesland en moesten eerst een hotel in het zuiden van Duitsland zoeken in de omgeving van Ulm. De volgende dag zijn we via  de Fernpass en de Brennerpass naar de Dolemieten naar Arabba gegaan.

Het hotel was heel goed, mooie kamers, heel goed gegeten, leuk personeel.

Vandaar over de Passo Pordoi  en een mooie route (die van jullie) naar Maranello gereden. Het Ferrari hotel, dat was een mooi hotel. Alleen ’s avonds met het eten was niet zo’n leuke ervaring. Het Paddock restaurant waar we een voucher voor hadden was maandags gesloten.  Een alternatief was om in het naastgelegen selfservice restaurant gratis te eten. Dat heeft ons niet goed voldaan. We hadden eten uitgezocht, bij de kassa duurde het wel tien minuten (na overleg met het hotel hoe dit betaald moest worden etc.) Het eten was inmiddels koud en smaakte niet meer.

De volgende dag zijn we richting Toscane gegaan. Een fantastische route, veel bochten en bos, het was warm (35 graden!) dus die bomen waren lekker. In San Gimignano was het hotel fantastisch, met een heerlijk zwembad waar de handdoeken voor je klaar lagen om te zonnen op een ligbed. Het restaurant waar we konden eten was ook fantastisch, leuke bediening en prima eten. We kregen elke avond een voorafje.

De volgende dag hadden we een rustdag na al dat motorrijden en de hitte. We zijn het stadje ingegaan dat de moeite waard was, een terrasje gepakt en ’s middags naar het zwembad om lekker uit te rusten en te zwemmen.

Toch wilden we wat van Toscane zien en hebben de volgende dag de korte rit gereden. Het gaf ons een mooie indruk van de omgeving met de cipressen. In een klein stadje onderweg koffie gedronken.

Ook hebben de rit Toscane Siena gedaan. Dat was weer genieten. Natuurlijk moesten we naar het mooie plein in Siena (waren er al eens eerder geweest).

Na vier nachten in Toscane gingen we richting Umbrië, daar was het nog iets warmer (37 graden, soms wel 40) Mooie route, prachtige uitzichten. Je moet het gewoon zelf zien, het is niet allemaal te beschrijven.

Het hotel in Todi was ook heel goed, ook met een zwembad, waar we natuurlijk direct gebruik van gemaakt hebben na de warme rit. ’s Avonds lekker gegeten op het terras buiten.

De eerste dag in Todi hebben we ook dat stadje bezichtigd, een heel mooi stadje. Fijn op het terras op het plein koffie gedronken en veel gebouwen bekeken, later ’s middags weer naar het zwembad.

Ook weer een tocht gereden Umbrië zuid kort hebben we gedaan. Onze Garmin liet ons in de steek, we hadden geen satelliet verbinding. Hadden gelukkig de route op papier bij ons voor aanknooppunten.

De wegen waren op sommige plaatsen wel slecht, veel gaten.

Todi moesten we de volgende dag ook weer verlaten om naar San Marino te gaan. Weer hadden we geen satelliet verbinding, moesten weer via de kaart. Hierbij was het wel handig geweest dat we die aanrijroute op papier hadden gehad. Moesten de weg naar het hotel Primavera vragen. Ook dit was een prima hotel en hebben daar lekker gegeten.

De volgende dag weer op naar het noorden naar Maranello. Onderweg nog langs het circuit in Imola geweest en het Ferrari museum. In het hotel aangekomen (de kamer was nog mooier als op de heenreis) bleek het restaurant weer gesloten te zijn wegens mis-management. Het alternatief was nu om met de taxi naar het Pavarotti restaurant gebracht te worden op kosten van het hotel. Daar namen wij genoegen mee. Het was daar geweldig, we werden leuk ontvangen en heerlijk gegeten en hoefden niets te betalen.  De volgende dag bij het inleveren van de sleutel het hotel een compliment gegeven voor de goede oplossing.

We moesten al weer naar Arabba de volgende dag. We gingen eerst een groot gedeelte over de autostrada, schoot mooi op, daarna een mooie route en via de Passo Pardoi kwamen we weer in Arabba.

We konden het hotel en ook was er een groep van Horizon reizen in het hotel. ’s Avonds na het eten met Carlo gesproken en met mensen die op de heenreis naar Toscane gingen en ze tips gegeven voor onderweg.

Helaas moesten we de volgende dag vroeg ontbijten (7.00 uur) want wij hadden dinsdag een bericht ontvangen dat een zoon van een vriend van ons was overleden en zaterdag gecremeerd werd. Daar moesten wij naar toe en besloten om in één dag naar Friesland te gaan.  We zaten om 7.30 op de motor en waren ’s avonds om plm. 24.00 uur thuis (na vele filles en ongelukken onderweg).

We hebben een prachtige vakantie gehad, ondanks het vervelende einde.

Dit was onze vierde motorvakantie met Horizon Reizen en zal vast niet onze laatste zijn. Alles is prima geregeld.

 

Groetjes van Eelke en Geeske de Jong

Dolomieten

Sjoerd, Sietse, Jan en Janna

19-10-2013

Wij zijn net terug van Italie. Wat een geweldige ervaring! Het weer was super! Er lag nog sneeuw! En bergen zoooo mooi! De Manghen pas was de spannendste,(de jongens vonden die het mooiste). Het hotel en personeel krijgen van ons een 10 en John en Petra natuurlijk ook! Wat een geweldige routes! Heel erg bedankt daarvoor. We gaan nu genieten van de mooie foto's en gopro filmpjes. Gr. Jan, Sjoerd, Sietse en Janna