+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Vogezen

Rob en Chris

16-09-2018

Super snel en adequaat geregeld door Horizon reizen (woensdag geboekt, zaterdag op pad). 

Zeer goed hotel met dito keuken!!

Routes zijn in een woord fantastisch!!! Tip voor de 2e dag (Grand Ballon). Ongeveer halverwege kom je op een punt wat dichtbij de Col de la Schlucht is, die heb je eerder die dag al gehad, en is de mooiste van alle. Wijk even van de route af, en neem hem nog een keer. Dan weet je zeker dat je bij thuiskomst nieuwe kneesliders kunt bestellen🤪🤪.

Op zeker dat we deze reis over gaan doen, en ook zeker via Horizon reizen!!

Jura

Peeters Peter

11-09-2018

Wij zouden deze reis graag een 3 op 5 geven omdat de reis in zijn totaal pakket uiteindelijk niet is tegen gevallen ook dankzij het weer natuurlijk. De routes hebben de meeste punten dan ook gescoord, deze waren goed vooral in Zwitserland waren de wegen in orde en de routes mooi, eens terug in Frankrijk hebben we wel dikwijls dezelfde wegen in omgekeerde richting gereden. De hotel keuzes; het nieuwe hotel in de Vogezen was in orde maar zou niet mijn eigen voorkeur krijgen. (kamer wel dik ok) het hotel in de Jura krijgt van ons een dikke buis slechte/vieze kamer met meerdere mankementen (fotos op aanvraag) De drank overdreven duur €4,80 voor 25cl biertje bv een wijntje €4,90 voor 10cl €5 voor water enz. Avond eten; hier kon je niet kiezen uit verschillende menu's (eten wat de pot schaft en als je dat niet echt lust ...) ik had ook zeker het gevoel dat de externe gasten hier voorrang kregen. motor parkeren vlak naast de straat op een parkeerplaats niets overdekt niets afgeschermd ook het hotel in het Vogezen stond de motor buiten. Het hotel in het zwarte woud is een topper !! goei eten goede kamer super mensen en een staanplaats op afgeschermde parking achter het hotel wel niet overdekt. Natuurlijk kunnen jullie er niet aan doen dat wij enorm veel omleidingen gehad hebben tijdens onze reis, en dat er op het moment dat wij eindelijk wat cols mochten gaan rijden in de Vogezen op de terugweg dat er duizende fietsers voor het goede doel aan het rijden waren. de terugweg van de Jura naar de Vogezen was toch wel heel veel door dorpskernen met 50 en 30 km/u. en de terugweg van het zwarte woud was ook een tegenvaller laat aub de B500 vallen alsook de route naar het beruchte Johanniskreuz waar we ook 50km hebben moeten omrijden. Toch wil ik de routemaker een dikke proficiat wensen want de andere routes waren tof om te rijden met afwisseling van grote en kleinere weggetjes. samenvatting dus 3/5 daar heeft het hotel in de Jura het meest mee te maken natuurlijk. Sorry maar je vraagt een eerlijke mening, of wij zijn te lang naar Oostenrijk en de zuid Tirol geweest en zijn te veel gewend dat kan ook natuurlijk. mvg Peter

Elzas & Rheinland-Pfalz

Geert Pierco

09-08-2018

Deze reis was een schitterende 1ste ervaring met Horizon motorreizen.
Met 5 motards hadden we gekozen voor een individuele reis.

Aangezien we reeds verschillende jaren zelf alles uitstippelen hadden we gekozen om ditmaal eens alles te laten doen en te kijken hoe het ging meevallen.
Echt zalig was het !

Alles werd zeer goed geregeld en we konden met een gerust hart op weg.

Het hotel in de Elzas was een super locatie, pas gerenoveerd en een zalig bed om in te liggen. Na een ganse dag op de motor gezeten te hebben, was het echt genieten van het hotel.
Het eten was tot in de puntjes verzorgd alsook het personeel was uitermate vriendelijk.

De routes waren mooi uitgestippeld, enkel de wegversperringen bij werken waren soms een hekelpunt, maar dit is iets wat je GPS perfect voor je oplost.

Kortom, echt genoten van deze trip en zeker en vast boeken we voor een 2de maal met Horizon naar een andere bestemming.

Greetz
Geert

Elzas & Rheinland-Pfalz

Ronald

09-08-2018

Met totaal 5 personen deze reis gemaakt. Vantevoren kregen we routes via de mail. Ook daarbij veel informatie over de omgeving. Omdat wij uit het midden van het land komen, hebben we de verstrekte route iets aangepast, anders is het een erg lange route. We hebben er nu meer snelweg in gestopt, maar dat is een eigen keuze. Hotel is zeer goed. Kamers met airco, goed ontbijt en diner. Al ook is er een vastgesteld menu, op één avond is dat op ons verzoek aangepast en dat was geen probleem. We hebben beide de korte routes gereden. Daarbij ben je nog de hele dag zoet, maar dan heb je wat meer tijd om te eten en drinken. De route door de Elzas voert door zeer vele dorpjes heen waardoor wij het, zeker aan het eind van de route het een beetje zat werden. Maar de omgeving  is prachtig. De tweede dag door rheinland-Pfalz en dat is met één woord fantastisch. Mooie route met als hoogtepunt de weg 48, daar zou je de hele weg willen rijden. De terugweg hebben we om dezelfde reden als de heenweg iets aangepast.

Al met al een mooie combi van omgevingen, een goed hotel en goede organisatie..

Elzas & Rheinland-Pfalz

Ronald Heij

14-07-2018

Prima hotel. Zeer gastvrij en vriendelijk. Schitterende kamer met airco en zeer ruime douchen.  Het ontbijt en het diner waren prima en ruim voldoende. Heerlijke wijnen en zeer betaalbaar. De routes waren geweldig om te rijden. Mooie bochten. Soms wat slecht wegdek. Mooie natuur. Het uitzicht bij het hotel was fantastisch. Deze reis ga ik zeker nog eens maken. Complimenten voor Horizon motorreizen. Alles was perfect geregeld. 

Hautes Alpes

William Berk, van den

19-06-2018

In de bucket-list stond nog af te strepen om aanwezig te zijn bij de Alpe D'Huzes op 7 juni 2018. Vanuit dit principe hebben we de reis via HMR geboekt naar de Hautes Alpes. HMR heeft op ons verzoek de reis ingekort naar 7 dagen. We hebben over het algemeen, ondanks de slechte weersomstandigheden, redelijk tot goed weer gehad tijdens onze routes. Alleen op de dag van aankomst in Gap regende het onwijs hard zodat we nog ff hebben moeten zoeken naar de camping langs de Route Napoleon maar uiteindelijk zijn we er gekomen en de ontvangst door de eigenaar en de goed functionerende verwarming in ons chalet deed het slechte aankomst weer snel vergeten. Wat ons betreft (60+) is zowel de heen- als terugreis met twee overnachtingen  geen overbodige luxe. De aangeboden routes door HMR waren op voorhand al bekeken op Garmin basecamp en zagen er veelbelovend uit. Ondanks dat we ze niet allemaal hebben kunnen rijden zijn de routes die we wel gereden hebben zeer zeker de moeite waard gebleken, we hebben er dan ook van genoten. De reis is het zeker waard geweest om te maken. Het zijn veel km's maar zeker de moeite waard om mee te maken. We voelden ons af en toe als in de film "Wild Hogs" ;-)

Let wel op je snelheid in Frankrijk want inmiddels (19-06-2018) hebben wij per persoon (3x) al twee snelheidsovertredingen (op 3 en 4 juni) ontvangen van onze Franse CBJI van zo'n 90 euro's. Laten we hopen dat het hier bij blijft.

HMR bedankt voor jullie inspanningen en tot een volgende keer.

Met sportieve motorgroet,

William van den Berk

Vogezen

Ton van Munster

14-06-2018

Ik ben zeer positief verrast na mindere ervaringen met andere reisorganisaties. Prima hotel met een goede hartelijke ontvangst en een geweldige kok. De routes waren stuk voor stuk interessant en soms ook uitdagend. Het weer zat dan wel niet altijd mee, maar dat hoort er soms gewoon bij. Als solorijder heb ik een bijzondere week gehad. Ook een goed en leuk contact met andere Horizon-reizigers.

Graag tot een volgende keer!

Jura

Marcel en Janine

27-05-2018

Wat een geweldige omgeving! De mooiste wegen en de kleinste bergpassen hebben we hier gereden! Het is hier adembenemend mooi, tussen de bergen de mooiste wegen die ons door Frankrijk en Zwitserland heen voerden. Van de vijf dagen dat wij er waren hadden we wel twee dagen echt regen, nou waren wij nog wel vroeg in het seizoen. Maar het is wel iets om in de gaten te houden bij plannen. Het hotel is van alle gemakken voorzien en het personeel was zeer vriendelijk. De kamers waren netjes en hadden een uitzicht over het dal die je niet snel zal vergeten. Het ontbijt en diner was heerlijk en zeer goed! Kortom een reis die echt een fantastische herinnering is geworden die wij niet meer snel vergeten. Wij kijken al uit naar de volgende reis die we bij horizon gaan boeken! 

Marcel en Janine 

Jura

Walter Vervaet

22-05-2018

Heel goed hotel met vriendelijk personeel en een prima keuken .

We hadden alleen beter weer gewild. Maar daar kan niemand iets aan veranderen.

Elzas & Rheinland-Pfalz

dik vos

08-05-2018

Mooie rit hotel was prima in orde goede bedden fijne kamer het eten was laten we zeggen niet wat we gewend waren. Prima eten maar niet mijn eerste keus. Het weer was goed en een zeer gezellige groep. De drankjes smaakten ook opperbest.

Elzas & Rheinland-Pfalz

Frank Thissen

03-05-2018

Mooie routes met veel bochten en mooie omgeving super. Het hotel was goedverzorgd. Alleen jammer dat je er niet kan dineren. In het dorp is ook bijna niets te doen, en bijna geen restaurants. Tip :Het is misschien beter om de volgende keer naar een ander hotel uit te kijken waar men wel eventueel kan dineren. Of een dorp waar eventueel wel wat is doen savonds. De organisatie is super, van herhaling vatbaar.

Vogezen

Henri Moeskops

04-09-2017

Het was in één woord fantastie's , schitterende wegen , goed weer en een geweldig goed hotel daar in Ettenheim . Ook spreek ik mijn dank uit naar HMR. die altijd behulpzaam en klant vriendelijk zijn .Nogmaal bedankt , groetjes Henri.