+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Jura

Miquel en Patrick

12-09-2019

Fantastische reis, een prachtige regio met enorm veel afwisselende landschappen en stuurweggetjes. Het hotel is acceptabel, de routes prachtig. Kortom, enorm de moeite waard een weekje Jura!

Hautes Alpes

Jan en Mieke

11-09-2019

Wat geef je deze reis als je net Karintië-Tirol 5 sterren gegeven hebt? Nou gewoon, 6 sterren! Dit was weer geweldig. Met de auto en motortrailer op pad. We hadden met z'n tweetjes het grootste chalet. Heerlijk ruim. Gastvrije camping met heerlijk zwembad, goed eten en uiterst vriendelijk personeel. En dan de routes: GE-WEL-DIG. Vandaar de 6 sterren. Stuk voor stuk gaaf met veel bochten en hoogteverschillen en zelfs de verbindingswegen waren mooi om te rijden. Als toppers de routes over de Col de la Bonette (incl. de hele mooie Gorge de Daluis), de route door de Gorge du Verdon en de verrassende "achterkant" van de Alp d'Huez. Een absolute aanrader. Tips: neem de tijd want de lange routes kosten 7-8 uur en zorg dat je kunt variëren in je kleding. Wij hadden in september temperaturen tussen de 6 en 32 graden. Veel motorplezier! 

Normandië

Guus van Sluijsveld

26-08-2019

Samen met een vriend de individuele reis gemaakt naar Normandië en via de route Liberté naar Bastogne. Veel indrukken opgedaan en zoals altijd te weinig tijd om alles te bezoeken. Wel verschillende invasie stranden gezien en verschillende musea bezocht.

De hotels waten goed tot zeer goed. De afstanden op sommige dagen wel wat lang. De reis is zeker de moeite waard, zeker als je geïnteresseerd bent in de indrukwekkende wijze waarop de geallieerden onze bevrijding hebben bevochten.

Week geluk met het weer gehad waardoor we de erg afwisselende routes hebben kunnen rijden. Het was zeker weer een Horizon reis van topkwaliteit.

Vogezen

Hennie en Nellie Bartol

10-08-2019

Hotel heeft een mooie ligging met zicht over het dal. Goede parkeerplaats. Eten is ook goed maar dan houdt het wel op. De kamer ong. 5 bij 5 met een klein bed en super ouderwets.

Geen kastruimte, nou ja in 1 kast toilet en de andere kast een mini douche met mini wastafel. Kom je binnen met 2 helmen, 2 paar motor laarzen, 2 x motorkleding en bagage. Dan staat het propvol. Wat een afknapper.

De Mevr. die rond loopt bij de lunch en diner is het lachen verleerd. Als klap op de vuurpijl schrijft Mevr. nog snel op de uitgeprinte factuur; 2x sandwich voor 5 euro. Die dus extra betaald moesten worden!!!! 

Prachtige omgeving om te rijden, mooie route's. Maar nooit meer

Advies, hotel mijden 

Combi Vercors-Provence

Dominique Pannecoucke

31-07-2019

Prachtige reis, hotels waren top, in de Vercors echt basic geen TV en volledig afgelegen maar mooie ritten, laatste 15 KM waren wel verassend en zeker donkere tunnel op 5km van het hotel. Sommige stukken en cols waren echt op nippertje voor men K1600GT.

Hotel in Provence was 10 op 10 ruime kamer met terras airco en zwembad. Ritten ook top maar zelfde als in Vercors soms op nippertje voor een K1600GT  

Jura

André Schallier en Frieda Devos

11-07-2019

Hautes Alpes

Hans en Kees

04-07-2019

Wij hebben met z’n tweetjes de horizon Hautes Alpes reis gemaakt. We hebben met een camper met op de aanhangwagen twee motoren de heen- en terugreis gemaakt. Dat was prima.Op de camping in de camper overnacht( was goedkoper ) over de camping: faciliteiten waren prima, zwembad heerlijk( het was de hele week 35+°C) Het ontbijt was prima. Het diner was wisselend. Van uitstekend( verse forel, gegrild vlees) tot matig( lasagne).De sfeer en de gezelligheid ( er waren meer individuele horizon reizigers) op de camping was meer dan voortreffelijk. De uitbater en zijn partner waren super vriendelijk en aardig. Al met al een dikke 8. We waren ook nog twee dagen eerder aangekomen en de meerprijs daar oor was prima( overnachting en ontbijt) De routes van horizon hadden  we via bike GPX op onze iPhones gezet en die op het dash van de motoren gemonteerd. Een waanzinnig systeem en je houdt veel geld in je zak tov de motor navigatie systemen. Inhoudelijk: de routes waren waanzinnig mooi en super goed uitgezet. Veel variëteit, voor ons gevoel alle cols aldaar bereden en de wegen waren zonder uitzondering super, inclusief de uitzichten. De motorervaring van een goede week deze routes berijden komt naar ons gevoel overeen met bijvoorbeeld 5 jaar en 50.000 km motorrijden in ons vlakke land. Geweldig. Ons plan om er twee dagen langer te zijn is ons erg goed bevallen. Je kan dan tussendoor een rustdag nemen en dat is door dat best wel inspannende motorrijden erg fijn. We hebben steeds de langste routes gereden en dat zijn wel lange tochten.(230 tot bijna 400km per dag) dat is geen probleem op een All-road waarmee wij reden, maar op een shopper of supersport kan dat best lang zijn. De routes op bike gpx waren duidelijk, goed gekozen en goed begrijpelijk. Als je eventjes verkeerd reed, kon je de route zo weer oppakken. De tijd dat wij de routes reden ( laatste week juni) is prima..Buiten de weekenden weinig ( motor) verkeer. Wel veel wielrenners, maar daar heb je geen last van( wel respect, daar zij ook gewoon tot 2800 m hoogte klimmen..  Samengevat: een prima georganiseerde reis. Fantastische routes, en een goede camping.

Als advies aan horizon zouden wij mee willen geven dat een optie op dineren a la carte op de camping een groot pluspunt zou zijn. Het kan nooit veel meer kosten ( meestal kregen we wiens van de kaart ) maar je hebt dan de keuze.. 

absoluut voor herhaling vatbaar 

Combi Vercors-Provence

Hilda en Jean Paul

03-07-2019

Na de 75-passentour van verleden jaar dachten we dat geen enkele reis dit nog kon evenaren. De Vercors en de Provence waren echter zo mooi en afwisselend dat dit wel onze mooiste reis tot nu toe was. De hotels waren uitstekend, het eten in de Provence eersteklas, de routes waren magnifiek en het weer was meer dan uitstekend (37-39 °).

Kortom, dankzij Horizon en natuurlijk dankzij de juiste periode hebben wij een super vakantie meegemaakt.

Tot volgend jaar.

Hautes Alpes

Fam. Mol en Fam. Pol

29-06-2019

Frankrijk – Hautes Alpes                                                                              28-06-2019

Wij, Fam Mol en Pol zijn twee echtparen van 63+ gaan al diverse jaren samen op twee toer buffels op motor vakantie vrouwtjes keurig achterop, en hebben bij Horizon de Hautes Alpes reis geboekt, wij hadden geen ervaring met Horizon motor reizen.

Wij wonen in het noorden van Nederland en hadden voor de heen twee en terug reis twee overnachtingen door Horizon laten boeken, dit naar alle tevredenheid vooral het tussen Hotel Am Markt in Duitsland was zeer gemoedelijk en prima verblijf.

Aangekomen op de camping werden we hartelijk ontvangen door de eigenares en werden we door dochter keurig naar de twee zo goed als nieuwe mobiel Homes gebracht, het verblijf op deze camping (wij hadden geen ervaringen met campings) was prima, wij hadden gekozen voor half pension, het ontbijt s ‘morgens was eenvoudig maar goed en voldoende, het avond eten was ruim voldoende geen dag het zelfde en je had zelfs een paar keer nog keuze in het voor en nagerecht, Wij hebben nog wel gevraagd naar een extra setje handdoeken dit was geen probleem, kortom een prettig verblijf.

En dan de routes, wij hebben enige ervaring in de bergen en dachten vooraf dat de lange routes te lang waren om ontspannen de tochten te kunnen maken, het tegendeel bleek waar, als je op tijd vertrekt in ieder geval om 09:00uur op de motor zit, waren de lange routes ook prima te doen en zaten we na het gebruikelijke napraten met pintje, gedoucht en wel weer op tijd aan het diner.

Wij hebben alleen de Citadelle / Mont Ventoux niet gereden, het lukt niet om alle routes te rijden en hadden die laten vallen omdat hier de reverenties wat minder over waren.

De rest van de routes een en al lof, goed uitgezet en goed te rijden wegen, met name de Grand Canyon lang, de Col de la Bonette, de Angel Izoard Vars, en Alpes d’Huez lang (extra lus heel mooi), dit zijn allemaal prachtige routes met van alles wat,  diepe kraters, ravijnen, bochten, prachtige vergezichten, watervallen, bochten, sneeuw, meren, bochten, mooie gebouwen, oude pandjes, nostalgische dorpjes bochten, bochten en nog eens bochten.

Waarschijnlijk omdat veel routes over gedeeltes van het Tour de France parkoers gaan  was het in ons weekend wat drukker met wielrenners en skiërs op wieltjes (veel respect gekregen voor deze sporters) op de weg

Ook de heen (vanaf Duitsland) en terug reis waren mooi uitgezette routes die goed te doen waren, alleen de terug reis was de temperatuur 32+c te warm, volgende keer maar wat koeler weer bestellen.

Kortom wij hebben een prachtige motor vakantie gehad in Frankrijk, de Hautes Alpes is een aanrader.

Gr, Fam Mol en Fam Pol.

Elzas & Rheinland-Pfalz

Peter Klaassen

18-06-2019

Geweldige goed verzorgd. Hotel was top

De Horizon routes waren echt fantastisch. 

Punt van aandacht is de route ernaar toe. Als je Horizon Route heen/terug neemt ben je met rusttijden zeker 10 uur onderweg. 

Tussenstop hotel zeker op heenreis is aan te bevelen. 

Hautes Alpes

Erik Wolters

16-06-2019

We hebben afgelopen week, begon juni dus, met z'n tweetjes op twee motors een onvergetelijk reis gemaakt door Haute Alpes. De route er naar toe...ge-wel-dig. Wat een natuur (in juni op zijn mooist), wat een onverwachte mooie dorpjes, landschappen, wegen, af en toe echt als of we in een film zaten.

De camping waar we verbleven was top. Gezellige en heel vriendelijke gastheer, het eten perfect, het chalet goed verzorgd en schoon. Kortom: top.

De routes die we via Horizon gekregen hadden waren echt af en toe niet normaal zo mooi. We moesten vaak stoppen om even met elkaar te delen hoe mooi het was. De hoge cols, fenomenaal om te rijden.

Deze reis is een echte aanrader. Ook voor de beginnend rijder, hier leer je motor rijden.

Kortom: wij zeggen....DOEN.

Erik Wolters

Jura

Andy Han

12-06-2019

Wat een geweldige reis! Horizon heeft voor mij en 2 vrienden een reis op maat samengesteld: Reisdoel Alpe D'Huez. Vandaar binnendoor via allerlei binnenweggetjes huiswaarts: via de Jura, Zwarte Woud, Vogezen en de Ardennen in 6 dagen naar huis. De meest schitterende uitzichten en wegen die wij ons hadden kunnen wensen! De hotels waren prima evenals het eten. Gelukkig zat het weer ook mee en hebben we onderweg ca 22 graden en geen druppel regen gehad. Wij spraken onderweg anderen die ook via Horizon geboekt hadden en net als wij super tevreden waren. Wij hebben besloten voortaan al onze motor vakanties via Horizon te boeken. De back-office service van Jos en Manon is echt fantastisch. Wij kijken nu al uit naar onze volgende reis: Roemenie!