+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Jura

André Schallier en Frieda Devos

11-07-2019

Hautes Alpes

Hans en Kees

04-07-2019

Wij hebben met z’n tweetjes de horizon Hautes Alpes reis gemaakt. We hebben met een camper met op de aanhangwagen twee motoren de heen- en terugreis gemaakt. Dat was prima.Op de camping in de camper overnacht( was goedkoper ) over de camping: faciliteiten waren prima, zwembad heerlijk( het was de hele week 35+°C) Het ontbijt was prima. Het diner was wisselend. Van uitstekend( verse forel, gegrild vlees) tot matig( lasagne).De sfeer en de gezelligheid ( er waren meer individuele horizon reizigers) op de camping was meer dan voortreffelijk. De uitbater en zijn partner waren super vriendelijk en aardig. Al met al een dikke 8. We waren ook nog twee dagen eerder aangekomen en de meerprijs daar oor was prima( overnachting en ontbijt) De routes van horizon hadden  we via bike GPX op onze iPhones gezet en die op het dash van de motoren gemonteerd. Een waanzinnig systeem en je houdt veel geld in je zak tov de motor navigatie systemen. Inhoudelijk: de routes waren waanzinnig mooi en super goed uitgezet. Veel variëteit, voor ons gevoel alle cols aldaar bereden en de wegen waren zonder uitzondering super, inclusief de uitzichten. De motorervaring van een goede week deze routes berijden komt naar ons gevoel overeen met bijvoorbeeld 5 jaar en 50.000 km motorrijden in ons vlakke land. Geweldig. Ons plan om er twee dagen langer te zijn is ons erg goed bevallen. Je kan dan tussendoor een rustdag nemen en dat is door dat best wel inspannende motorrijden erg fijn. We hebben steeds de langste routes gereden en dat zijn wel lange tochten.(230 tot bijna 400km per dag) dat is geen probleem op een All-road waarmee wij reden, maar op een shopper of supersport kan dat best lang zijn. De routes op bike gpx waren duidelijk, goed gekozen en goed begrijpelijk. Als je eventjes verkeerd reed, kon je de route zo weer oppakken. De tijd dat wij de routes reden ( laatste week juni) is prima..Buiten de weekenden weinig ( motor) verkeer. Wel veel wielrenners, maar daar heb je geen last van( wel respect, daar zij ook gewoon tot 2800 m hoogte klimmen..  Samengevat: een prima georganiseerde reis. Fantastische routes, en een goede camping.

Als advies aan horizon zouden wij mee willen geven dat een optie op dineren a la carte op de camping een groot pluspunt zou zijn. Het kan nooit veel meer kosten ( meestal kregen we wiens van de kaart ) maar je hebt dan de keuze.. 

absoluut voor herhaling vatbaar 

Combi Vercors-Provence

Hilda en Jean Paul

03-07-2019

Na de 75-passentour van verleden jaar dachten we dat geen enkele reis dit nog kon evenaren. De Vercors en de Provence waren echter zo mooi en afwisselend dat dit wel onze mooiste reis tot nu toe was. De hotels waren uitstekend, het eten in de Provence eersteklas, de routes waren magnifiek en het weer was meer dan uitstekend (37-39 °).

Kortom, dankzij Horizon en natuurlijk dankzij de juiste periode hebben wij een super vakantie meegemaakt.

Tot volgend jaar.

Hautes Alpes

Fam. Mol en Fam. Pol

29-06-2019

Frankrijk – Hautes Alpes                                                                              28-06-2019

Wij, Fam Mol en Pol zijn twee echtparen van 63+ gaan al diverse jaren samen op twee toer buffels op motor vakantie vrouwtjes keurig achterop, en hebben bij Horizon de Hautes Alpes reis geboekt, wij hadden geen ervaring met Horizon motor reizen.

Wij wonen in het noorden van Nederland en hadden voor de heen twee en terug reis twee overnachtingen door Horizon laten boeken, dit naar alle tevredenheid vooral het tussen Hotel Am Markt in Duitsland was zeer gemoedelijk en prima verblijf.

Aangekomen op de camping werden we hartelijk ontvangen door de eigenares en werden we door dochter keurig naar de twee zo goed als nieuwe mobiel Homes gebracht, het verblijf op deze camping (wij hadden geen ervaringen met campings) was prima, wij hadden gekozen voor half pension, het ontbijt s ‘morgens was eenvoudig maar goed en voldoende, het avond eten was ruim voldoende geen dag het zelfde en je had zelfs een paar keer nog keuze in het voor en nagerecht, Wij hebben nog wel gevraagd naar een extra setje handdoeken dit was geen probleem, kortom een prettig verblijf.

En dan de routes, wij hebben enige ervaring in de bergen en dachten vooraf dat de lange routes te lang waren om ontspannen de tochten te kunnen maken, het tegendeel bleek waar, als je op tijd vertrekt in ieder geval om 09:00uur op de motor zit, waren de lange routes ook prima te doen en zaten we na het gebruikelijke napraten met pintje, gedoucht en wel weer op tijd aan het diner.

Wij hebben alleen de Citadelle / Mont Ventoux niet gereden, het lukt niet om alle routes te rijden en hadden die laten vallen omdat hier de reverenties wat minder over waren.

De rest van de routes een en al lof, goed uitgezet en goed te rijden wegen, met name de Grand Canyon lang, de Col de la Bonette, de Angel Izoard Vars, en Alpes d’Huez lang (extra lus heel mooi), dit zijn allemaal prachtige routes met van alles wat,  diepe kraters, ravijnen, bochten, prachtige vergezichten, watervallen, bochten, sneeuw, meren, bochten, mooie gebouwen, oude pandjes, nostalgische dorpjes bochten, bochten en nog eens bochten.

Waarschijnlijk omdat veel routes over gedeeltes van het Tour de France parkoers gaan  was het in ons weekend wat drukker met wielrenners en skiërs op wieltjes (veel respect gekregen voor deze sporters) op de weg

Ook de heen (vanaf Duitsland) en terug reis waren mooi uitgezette routes die goed te doen waren, alleen de terug reis was de temperatuur 32+c te warm, volgende keer maar wat koeler weer bestellen.

Kortom wij hebben een prachtige motor vakantie gehad in Frankrijk, de Hautes Alpes is een aanrader.

Gr, Fam Mol en Fam Pol.

Elzas & Rheinland-Pfalz

Peter Klaassen

18-06-2019

Geweldige goed verzorgd. Hotel was top

De Horizon routes waren echt fantastisch. 

Punt van aandacht is de route ernaar toe. Als je Horizon Route heen/terug neemt ben je met rusttijden zeker 10 uur onderweg. 

Tussenstop hotel zeker op heenreis is aan te bevelen. 

Hautes Alpes

Erik Wolters

16-06-2019

We hebben afgelopen week, begon juni dus, met z'n tweetjes op twee motors een onvergetelijk reis gemaakt door Haute Alpes. De route er naar toe...ge-wel-dig. Wat een natuur (in juni op zijn mooist), wat een onverwachte mooie dorpjes, landschappen, wegen, af en toe echt als of we in een film zaten.

De camping waar we verbleven was top. Gezellige en heel vriendelijke gastheer, het eten perfect, het chalet goed verzorgd en schoon. Kortom: top.

De routes die we via Horizon gekregen hadden waren echt af en toe niet normaal zo mooi. We moesten vaak stoppen om even met elkaar te delen hoe mooi het was. De hoge cols, fenomenaal om te rijden.

Deze reis is een echte aanrader. Ook voor de beginnend rijder, hier leer je motor rijden.

Kortom: wij zeggen....DOEN.

Erik Wolters

Jura

Andy Han

12-06-2019

Wat een geweldige reis! Horizon heeft voor mij en 2 vrienden een reis op maat samengesteld: Reisdoel Alpe D'Huez. Vandaar binnendoor via allerlei binnenweggetjes huiswaarts: via de Jura, Zwarte Woud, Vogezen en de Ardennen in 6 dagen naar huis. De meest schitterende uitzichten en wegen die wij ons hadden kunnen wensen! De hotels waren prima evenals het eten. Gelukkig zat het weer ook mee en hebben we onderweg ca 22 graden en geen druppel regen gehad. Wij spraken onderweg anderen die ook via Horizon geboekt hadden en net als wij super tevreden waren. Wij hebben besloten voortaan al onze motor vakanties via Horizon te boeken. De back-office service van Jos en Manon is echt fantastisch. Wij kijken nu al uit naar onze volgende reis: Roemenie! 

 

Vogezen

Rob en Chris

16-09-2018

Super snel en adequaat geregeld door Horizon reizen (woensdag geboekt, zaterdag op pad). 

Zeer goed hotel met dito keuken!!

Routes zijn in een woord fantastisch!!! Tip voor de 2e dag (Grand Ballon). Ongeveer halverwege kom je op een punt wat dichtbij de Col de la Schlucht is, die heb je eerder die dag al gehad, en is de mooiste van alle. Wijk even van de route af, en neem hem nog een keer. Dan weet je zeker dat je bij thuiskomst nieuwe kneesliders kunt bestellen🤪🤪.

Op zeker dat we deze reis over gaan doen, en ook zeker via Horizon reizen!!

Jura

Peeters Peter

11-09-2018

Wij zouden deze reis graag een 3 op 5 geven omdat de reis in zijn totaal pakket uiteindelijk niet is tegen gevallen ook dankzij het weer natuurlijk. De routes hebben de meeste punten dan ook gescoord, deze waren goed vooral in Zwitserland waren de wegen in orde en de routes mooi, eens terug in Frankrijk hebben we wel dikwijls dezelfde wegen in omgekeerde richting gereden. De hotel keuzes; het nieuwe hotel in de Vogezen was in orde maar zou niet mijn eigen voorkeur krijgen. (kamer wel dik ok) het hotel in de Jura krijgt van ons een dikke buis slechte/vieze kamer met meerdere mankementen (fotos op aanvraag) De drank overdreven duur €4,80 voor 25cl biertje bv een wijntje €4,90 voor 10cl €5 voor water enz. Avond eten; hier kon je niet kiezen uit verschillende menu's (eten wat de pot schaft en als je dat niet echt lust ...) ik had ook zeker het gevoel dat de externe gasten hier voorrang kregen. motor parkeren vlak naast de straat op een parkeerplaats niets overdekt niets afgeschermd ook het hotel in het Vogezen stond de motor buiten. Het hotel in het zwarte woud is een topper !! goei eten goede kamer super mensen en een staanplaats op afgeschermde parking achter het hotel wel niet overdekt. Natuurlijk kunnen jullie er niet aan doen dat wij enorm veel omleidingen gehad hebben tijdens onze reis, en dat er op het moment dat wij eindelijk wat cols mochten gaan rijden in de Vogezen op de terugweg dat er duizende fietsers voor het goede doel aan het rijden waren. de terugweg van de Jura naar de Vogezen was toch wel heel veel door dorpskernen met 50 en 30 km/u. en de terugweg van het zwarte woud was ook een tegenvaller laat aub de B500 vallen alsook de route naar het beruchte Johanniskreuz waar we ook 50km hebben moeten omrijden. Toch wil ik de routemaker een dikke proficiat wensen want de andere routes waren tof om te rijden met afwisseling van grote en kleinere weggetjes. samenvatting dus 3/5 daar heeft het hotel in de Jura het meest mee te maken natuurlijk. Sorry maar je vraagt een eerlijke mening, of wij zijn te lang naar Oostenrijk en de zuid Tirol geweest en zijn te veel gewend dat kan ook natuurlijk. mvg Peter

Elzas & Rheinland-Pfalz

Geert Pierco

09-08-2018

Deze reis was een schitterende 1ste ervaring met Horizon motorreizen.
Met 5 motards hadden we gekozen voor een individuele reis.

Aangezien we reeds verschillende jaren zelf alles uitstippelen hadden we gekozen om ditmaal eens alles te laten doen en te kijken hoe het ging meevallen.
Echt zalig was het !

Alles werd zeer goed geregeld en we konden met een gerust hart op weg.

Het hotel in de Elzas was een super locatie, pas gerenoveerd en een zalig bed om in te liggen. Na een ganse dag op de motor gezeten te hebben, was het echt genieten van het hotel.
Het eten was tot in de puntjes verzorgd alsook het personeel was uitermate vriendelijk.

De routes waren mooi uitgestippeld, enkel de wegversperringen bij werken waren soms een hekelpunt, maar dit is iets wat je GPS perfect voor je oplost.

Kortom, echt genoten van deze trip en zeker en vast boeken we voor een 2de maal met Horizon naar een andere bestemming.

Greetz
Geert

Elzas & Rheinland-Pfalz

Ronald

09-08-2018

Met totaal 5 personen deze reis gemaakt. Vantevoren kregen we routes via de mail. Ook daarbij veel informatie over de omgeving. Omdat wij uit het midden van het land komen, hebben we de verstrekte route iets aangepast, anders is het een erg lange route. We hebben er nu meer snelweg in gestopt, maar dat is een eigen keuze. Hotel is zeer goed. Kamers met airco, goed ontbijt en diner. Al ook is er een vastgesteld menu, op één avond is dat op ons verzoek aangepast en dat was geen probleem. We hebben beide de korte routes gereden. Daarbij ben je nog de hele dag zoet, maar dan heb je wat meer tijd om te eten en drinken. De route door de Elzas voert door zeer vele dorpjes heen waardoor wij het, zeker aan het eind van de route het een beetje zat werden. Maar de omgeving  is prachtig. De tweede dag door rheinland-Pfalz en dat is met één woord fantastisch. Mooie route met als hoogtepunt de weg 48, daar zou je de hele weg willen rijden. De terugweg hebben we om dezelfde reden als de heenweg iets aangepast.

Al met al een mooie combi van omgevingen, een goed hotel en goede organisatie..

Elzas & Rheinland-Pfalz

Ronald Heij

14-07-2018

Prima hotel. Zeer gastvrij en vriendelijk. Schitterende kamer met airco en zeer ruime douchen.  Het ontbijt en het diner waren prima en ruim voldoende. Heerlijke wijnen en zeer betaalbaar. De routes waren geweldig om te rijden. Mooie bochten. Soms wat slecht wegdek. Mooie natuur. Het uitzicht bij het hotel was fantastisch. Deze reis ga ik zeker nog eens maken. Complimenten voor Horizon motorreizen. Alles was perfect geregeld. 

X

De mooiste reis uit ons programma van 2019 Dat is deze motorreis naar Noord-Spanje & Portugal.
In 11 dagen rijdt je dwars door de Pyreneeën en over Picos naar het prachtige Porto. Ervaar het zelf en bekijk de prachtige beelden.