+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

5-Landen Toertocht

David en Rene

15-05-2016

Van 6 t/m 8 mei 2016 zijn wij voor het eerst, met beide een Kawasaki Z800, naar het buitenland gegaan. Het was tevens onze eerste ervaring met Horizon. Wij zochten een leuke bochtige route dat in een weekend te rijden viel. Vandaar dat wij voor deze 5-landen toertocht hebben gekozen. Wat een prachtige route!

Alles wat je zoekt zit hier in. Heuvels, bergen, landweggetjes en een aantal haarspeldbochten. Een echte 'kronkelroute'. Wij hebben dan ook zeer veel stuurplezier gehad. De route was overigens binnen een mum van tijd op de TomTom gezet. Grote kans dat wij deze route nog eens zullen rijden!

Dus wil je graag met de motor naar het buitenland, maar wil je niet te lang weg zijn? Dan is deze route echt een aanrader! Wel 1 tip: Het beste is deze route te rijden in drie dagen.

Wij deden het in twee dagen (rond de 500 km per dag), maar dat was achteraf iets te veel als je regelmatig wilt stoppen om bijvoorbeeld iets te bezichtigen.

5-Landen Toertocht

Jan en Janna

27-09-2013

Van 2 t/m 6 sept 2013 hebben wij de 5 landen toertocht gereden.Wat een geweldig mooie route is dit! Alles zit in deze route. Wij hebben in Vaals, Berdorf, Mesenich en Doenrade geslapen. Thuis hebben wij de route in 2 uren tijd op GPS gezet. We hebben iedere dag 250 km gereden. Wij hadden thuis de hotels al geboekt. Een echte aanrader voor een mini vakantie. Wij gaan de route zeker nog een keertje rijden.