+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Kent-Sussex

Pieter

16-09-2018

+punten: 

Mooi landschap. Vriendelijke mensen.

Mooie routes door Horizon. Genoeg afwisseling. Lekker veel stuurwerk!

Leuk hotel. Best luxueuse kamer vr de prijs. Lekker eten. Spa en sauna is welkom na een dagje rijden.

 

- punten:

Af en toe wat "grotere" wegen zou mss mogen. (Ik rij op een sportieve motor)

Toch wel veel slechte, hobbelige wegen waarop het opletten geblazen is. Zeker wanneer de wegen zo smal worden dat 2 auto's amper kunnen kruisen.

Er is niet veel tijd om dingen te bezoeken langs de routes. Max. 2u tijd schat ik. (Wij vertrokken meestal rond 10u30 en kwamen rond 18u30 terug toe in hotel) wel met een 2 tal drankpauzes.

Inderdaad veel heggen en struiken langs de wegen waardoor het mooie landschap vaak niet zichtbaar is.

 

Kortom: aan te raden, zeker vr een eerste keer Engeland.

 

 

 

Kent-Sussex

J. Gerrits

13-08-2018

+ Punten: Leuke routes, erg mooie omgeving om in rond te rijden, vriendelijke mensen, goed hotel met goed eten.

- Punten (met een cruiser): Wegen zijn op diverse plekken erg slecht, landschappen (omgeving) af en toe slecht zichtbaar door hoge heggen.

Lake District

Herbert

05-05-2018

Mooie routes op soms wat minder mooie wegen zo kort na de winter veel gaten, wat het rij tempo er hier en daar wel uit haalt..😂 als de schaapjes het al niet doen...maar fantastische omgeving en alvast voorproefje genomen op Schotland 😁

Alleen jammer van het motor cafe.. dat was net afgebrand...

Zeker een aanrader!

Kent-Sussex

Tolé en Elske

11-10-2017

We zijn met 6 vrienden op 4 motoren naar Duinkerke vertrokken. Eén overnachting aldaar en 's morgens op ons gemak 23 km naar de veerboot gereden. Aan de overkant van de plas de mooie eeijtrotsen. De route was vanaf het begin al goed. Met een kleine omweg om het kasteel van Dover (boven op de berg) te bekijken. Wat een prachtig landschap! Het "Felbridge hotel"droeg sinds een een half jaar de naam van Crown Plaza en lag 3 km buiten East Grinstead. Dit gaf wat verwarring bij het inchecken. Wel een super goed hotel, het eten was fantastisch lekker.  Vanuit dit hotel elke dag een gevarieerde route met heuvels, super smalle weggetjes,langs kusten, typische Engelse dorpjes en pubs. Op de "rustdag" vanuit East Grinstead een retourtje met een oude stoomtrein naar Sheffield.

Een onverwacht bezoek aan een motorzaak. Ook in Engeland tref je spijkers op de weg en in je band, dus een nieuwe achterband . Op de terugweg een overnachting in Duinkerke en Lier(een stadje met oude gebouwen ten zuiden van Antwerpen) weer op huis aan.

Het was een heerlijk weekje. 

Kent-Sussex

Gerard Van der Schoot

31-05-2017

Het waren mooie routes, maar je hebt je tijd wel nodig, er blijft weinig tijd over om allerlei bezienswaardigheden te bezoeken. Het was een prima hotel maar het eten (diner) viel tegen.

  

 

 

 

Kent-Sussex

T.van Straalen

22-08-2016

Prima hotel, mooie route's voor een toerrijder met luchtveering.

- punten slechte wegen en hoge heiningen langs de weg waardoor je totaal geen zicht heb, voor de sportrijder is het niks hier

Kent-Sussex

Hans

11-08-2016

Uitstekend arrangement voor een lang weekend er tussenuit. Hotel & Spa in Felbridge, tegen East Grinstead aan, is een prima uitvalsbasis voor toeren in dit gedeelte van Engeland. De door Horizon aangeboden, uitgezette routes zijn een mooi handvat, maar laat je daardoor niet beperken, want Zuid-Engeland heeft nog véél meer te bieden.

Lake District

Marjon en Remco

28-10-2013

Hi John & Petra,

We hebben weer genoten van de reis, deze keer de combinatie van Yorkshire en Lake District over 12 dagen. Prima hotels met uitstekend eten, zeer mooie routes met super leuke Inn's voor de lunch. Na Wales en Schotland dachten we al het moois in Engeland wel te kennen, maar dit is ook absoluut een topper.

Met vriendelijke groeten

Marjon & Remco

Kent-Sussex

Hugo (Kleine Belg)

16-10-2013

Vier dagen Kent zit er weer al op.
Zeer goed en vriendelijk hotel.
Eten goed verzorgd.
Voor herhaling vatbaar.

Groetjes van mij en de collega's