+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Harz

Jan Vogels

15-07-2019

Toertocht naar en door de Hartz Duitsland.

Het begon met een mooie heenreis plus de afstand van mijn woonplaats. Een hele trip, maar zeker mooi. Aangekomen bij Hotel Ratskeller in Salzgitter-Bad. Een mooi en goed hotel. Een hele parkeer garage voor mij zelf en een mooie kamer. Ontbijt en het avond eten was prima, goed verzorgt. Op de verschillende routes waren diverse mooie locaties en vooral mooi en bochtige wegen. Zeker als je net een cursus bochten en bergen achter de rug hebt. Je kunt de goede instructies ten volle benutten. Dat geeft vertrouwen en daardoor wordt het nog leuker. Ik zal wel nooit een bochten scheurder worden, maar ik rijd een lekker tempo en zie ook nog iets van de mooie omgeving. En daar gaat het toch om. De tocht is zeker aan te bevelen. Het laatste uurtje werd ik nog overvallen door een geweldige stortbui zodat even stoppen onder een viaduct geen slechte keuze was. Maar daar kunnen ze van Horizon ook niets aan doen, denk ik?!     Op naar de volgende rit.  Succes en plezier voor ieder.

Jan

Eifel

William Alferink

09-07-2019

Goeie reis gehad mooi weer mooie routes om te rijden prachtige omgeving goed hotel lekker eten  zeer vriendelijke mensen goed geregeld.

Harz

Hand de Bruin

05-07-2019

Hotel was OK, vriendelijke bediening, nette kamer met voldoende voorzieningen en ruim voldoende ontbijt buffet. In oude centrum van Salzgitter.

Bijgeleverde routes erg mooi en leuk om te rijden door afwisselende natuurgebieden; wel begin en eindpunt in route dag 3 nog eens checken. Navigatie raakte 'van slag' doordat deze punten elkaar leken te overlappen.

Beetje pech met weekendfeest ,eind juni, in oude centrum , daardoor geen optimale nachtrust, maar hotel heeft geprobeerd daarin enige compensatie te verstrekken. 

Een volgende keer zou ik niet boeken in dit wekend want de festiviteiten vinden direct voor het hotel plaats en geven te veel overlast in late avond en vroege ochtend (stadsreiniging begon al voor 06.00u...)

Ook Horizon Motor Reizen heeft achteraf , tot op zekere hoogte, een geste gemaakt. 

Ondanks ongemak toch per saldo een positieve ervaring.

Combi Harz-Thüringen

Wil Cornielje

01-07-2019

De dagelijkse toeren waren goed verzorgd. Prachtige gebieden en mooie uitzichten. Het eerste hotel in de overnachtingsplaats Salzgitter viel tegen. De kamers waren erg klein voor 2 personen die de motor volgepakt hadden met koffers. Op de kamer was echt weinig ruimte. Het 2e hotel in Miesitz was uitstekend.

Harz

Marianne

18-06-2019

Heel groen met perfecte wegen en verwonderlijke zichten!

Ideaal gebied om met de moto te verkennen.

Moezel

Gerrit Jan Veldhoen

13-06-2019

We zijn met 6 mannen op reis geweest met een via Horizon geboekte reis naar de Moezel. Fantastisch mooi gehad. Prima georganiseerd door Horizon! Goed hotel en de routes waren machtig mooi! Zelfs het weer hadden ze goed geregeld!

Zwarte Woud

Leen, Alexander, Eric

12-06-2019

mooie reis fijne route's leuk hotel alles bij elkaar opgeteld een ruime voldoende

gr en tot de volgende x

Westerwald

ouderkerken

12-06-2019

het hotel was goed en het personeel vriendelijk en behulpzaam. wat ik wel jammer vond was dat het menu al samengesteld was voor diner en ik niet kon bestellen via de kaart.

de routes waren prachtig en goed te doen.

Teutoburger Wald

Klaas en Gre Feenstra

06-06-2019

Wij hebben met nog 7 andere personen de 4 daagse reis naar het Westerwald gedaan met Hemelvaart . De routes waren erg mooi ,het hotel was prima . Vriendelijk personeel en lekker eten . We hebben erg genoten van deze reis .

Zwarte Woud

Marc Cuypers

05-06-2019

Schitterende reis met erg veel mooie uitzichten en heel veel snelle bochten

Westerwald

J van der Zanden

03-06-2019

Een leuke en mooie reis .

Hotel en routes waren mooi . We zijn ook nog een dag naar Siegen geweest met de bus en trein ook dit is een mooie Duitse stad 

Zwarte Woud

Harold, Irene & Matthies

20-05-2019

Wat hebben we weer genoten van een goed geregelde reis met Horizon Motor reizen!

De routes waren weer een feest om te rijden. Leuke afwisseling van bergwegen (soms smal en soms ruim), glooiende bochten en doorgaande wegen. Hou er wel rekening mee dat, zoals je op de foto's kan zien, dat het in begin mei op de berg nog koud kan zijn. Er lag nog sneeuw naast de wegen. Maar in het dal zaten we weer zonder jas op een terrasje koffie te drinken.

Wij vonden de heen- en terugreis te lang en hebben gekozen voor een onderbreking in Luxemburg. Dat is ons prima bevallen. Vanaf Aken gingen we al binnen door rijden en daardoor voel je je gelijk op vakantie.

Heen- en terugreis hebben we overnacht in Bourscheid, hotel St. Fiarce. Fijn ontvangst en heerlijke maaltijden. Op de terugreis was het regenachtig. We kwamen nogal nat binnen. Direct werd spontaan aangeboden om onze natte kleding enz. naar de droogkamer te brengen. De volgende dag was alles kurkdroog; kleding, handschoenen en laarzen. Wat een luxe!

In het Zwarte Woud hebben we 4 dagen overnacht in Bahlingen am Kaiserstuhl, hotel Zum Lamm. Prima hotel in een dorp bij de wijnvelden. Daar hebben we tijdens een mindere rij-dag gewandeld. Het hotel heeft dan ook wandelroutes bij navraag. Ook hier hebben we genoten van de maaltijden.

Voldaan en met goede herinneringen kwamen we weer terug van de reis.

 

X

Proef de zinderende sfeer van Noord-Afrika Sappige sinaasappels, kleurige tapijten, witte stranden en sprookjesachtige sfeer. Ontdek Marokko in 2020.