+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Zwarte Woud

Harold, Irene & Matthies

20-05-2019

Wat hebben we weer genoten van een goed geregelde reis met Horizon Motor reizen!

De routes waren weer een feest om te rijden. Leuke afwisseling van bergwegen (soms smal en soms ruim), glooiende bochten en doorgaande wegen. Hou er wel rekening mee dat, zoals je op de foto's kan zien, dat het in begin mei op de berg nog koud kan zijn. Er lag nog sneeuw naast de wegen. Maar in het dal zaten we weer zonder jas op een terrasje koffie te drinken.

Wij vonden de heen- en terugreis te lang en hebben gekozen voor een onderbreking in Luxemburg. Dat is ons prima bevallen. Vanaf Aken gingen we al binnen door rijden en daardoor voel je je gelijk op vakantie.

Heen- en terugreis hebben we overnacht in Bourscheid, hotel St. Fiarce. Fijn ontvangst en heerlijke maaltijden. Op de terugreis was het regenachtig. We kwamen nogal nat binnen. Direct werd spontaan aangeboden om onze natte kleding enz. naar de droogkamer te brengen. De volgende dag was alles kurkdroog; kleding, handschoenen en laarzen. Wat een luxe!

In het Zwarte Woud hebben we 4 dagen overnacht in Bahlingen am Kaiserstuhl, hotel Zum Lamm. Prima hotel in een dorp bij de wijnvelden. Daar hebben we tijdens een mindere rij-dag gewandeld. Het hotel heeft dan ook wandelroutes bij navraag. Ook hier hebben we genoten van de maaltijden.

Voldaan en met goede herinneringen kwamen we weer terug van de reis.

 

Eifel

Frank Brusten

14-05-2019

Tof Hotel (Ducati lover) alleen veel te nat (buiten)

Pfalzerland

Gerard Schoenmakers

06-05-2019

De reis begon op zondag met lichte regen en een iets te lage temperatuur

voor de tijd van het jaar, maar de rest van de dagen was het goed toeven op deotor. Met op maandag een mooie tocht door het pfalzer woud met lekker veel bochten erin en reden we door een klein gedeelte van Frankrijk.Dinsdag stonden de Vogezen op het programma met vele kleine kronkelende weggetjes, met als hoogste punt de Col du Donon.Dit was zeer indrukwekkend.Woensdagmorgen vertrokken we met een mooie route met veel stuurwerk en mooie uitzichten weer richting huis.Al met al een aantal mooie dagen gehad en het eten in het hotel was ook prima.

Combi Harz-Thüringen

Huyghe dirk

24-09-2018

prachtige hotels, prachtige wegen, mooie routes.

en goede info over bezienswaardigheden in de omgeving van de routes, een de moeite waar voor en stop.

het enige minpunt waren de wegen in Tjechie die zelf naar Belgische normen slecht waren.

daar dit niet aan de horizon meter ligt wil ik deze reis zeker aanbevelen aan ieder motorrijder die graag en afwisselend route geeft. bedankt voor deze mooie reis. Huyghe dirk

 

Harz

Pim

23-09-2018

De Harz is een mooi rustig gebied om motor te rijden, met  mooie afwisselende routes met mooie stuurbochten. Dorpjes met een leuk oud centrum met vakwerkhuizen moet je bewust zoeken, verder zijn veel dorpjes waar je doorheen komt erg stil zonder de mogelijkheid om op een terras te zitten, het is maar net waar je daar voor komt.

In een  van de routes die ik op zondag heb gereden, had men sinds kort vele wegen voor motorrijders afgesloten op zondag, goed om dat in de informatie op te nemen.

Het hotel in Salzgitter-bad was perfect, vriendelijk personeel, goede kamers en eten. Het is gelegen aan een leuk plein met terrassen. 

 

 

Moezel

Edwin

16-09-2018

9 t/m 12 september in de Moezel geweest. Erg goed bevallen, zowel qua routes als ook het hotel. Prima eten en de motoren veilig op de binnenplaats. Voor herhaling vatbaar!

Combi Harz-Thüringen

Huyghe dirk en Huyghe Filip

16-09-2018

wederom en prachtige reis ,mooie routes en mooie wegen.

goede hotels en lekker eten ,en zeer goede organisatie.

 

Westerwald

Erwin Veneman

12-09-2018

Prima hotel , motor mocht in garage staan. 2 mooie route's richting Rijn. Lange route richting Sauerland erg lang en veel umleitungen. Op de route ( te ) veel bebouwde kom en te weinig mooie wegen van Sauerland gezien.

Combi Elzas-Zwarte Woud

Fred

09-09-2018

Hele mooie reis gemaakt,

Hotel in Duitsland prima in orde, ook het tussen hotel in Luxemburg.

De routes liepen soms erg vaak, door redelijke grote plaatsen (Steden) door.

 

Moezel

Ruud de Boer

31-08-2018

Deze week met mijn zoon voor het eerst bij Horizon Motorreizen geboekt naar de Moezel.

De routes waren prachtig met volop (haarspeld)bochten en hoogteverschillen. Wel wat meer voor de gevordere rijd(st)ers geschikt, ook gezien de grote afstanden van de verschillende routes. Mooie uitzichten op de Moezel en de Rijn, met glooiende landschappen en goede wegen (zonder drempels).

Wel iedere dag 2 keer last gehad van wegversperringen door wegwerkzaamheden waardoor je zelf de omleiding moest zien te vinden, maar dat lukt altijd met een navigatiesysteem aan boord.

Het hotel Sewenig was prima, keurige kamers met modern sanitair en vriendelijke bediening. Het ontbijt was volledig en het avondeten bijna haute cuisine.

Kortom; we hebben in vier dagen 1300 km gereden en genoten van deze vakantietrip. Volgend jaar gaan we weer een (andere) route boeken bij Horizon Motorreizen!

Moezel

Ivo en Marjan Bos

25-08-2018

we hebben voor de eerste keer via horizon reizen een vakantie geboekt, dus we waren vol verwachting wat ons te wachten stond.

het was een schitterende vakantie, alleen jammer dat we de routes niet konden rijden die erbij zaten, dit kwam omdat er allemaal wegwerkzaamheden waren.

vanaf de wegwerkzaamheden konden we de route niet verder rijden omdat we iedere keer terug gestuurd werden naar het hotel.

voor de rest was het schitterend om te rijden met pittige haarspeldbochten erin.naar ons idee meer voor de gevorderde motorrijder.

het hotel was prima, zeer goed ontbijt en ook het avondeten was prima, en met zeer vriendelijk personeel was het prima vertoefen in het hotel.alleen was het niet duidelijk dat het avondeten ook inbegrepen was, het was tenslotte half pension.

voor de rest een prima tijd gehad daar in een schitterende omgeving.

Harz

Walter Sleegers

20-08-2018

Voor de eerste keer een reis geboekt via Horizon. De afhandeling van de boeking was perfect. Het hotel was prima, maar een mager ontbijt en diners beviel ons niet. Niet van hoogstaand niveau, wel oké. Wat betreft de routes in de Harz; we reden telkens een route vanuit het hotel in Salzgitter en kwamen daar weer terug. De omgeving is drie dagen hetzelfde! Niet aan te raden. Ik zou graag zien dat er 3 verschillende hotels geboekt worden zodat je een toertje kunt maken. Wij zijn de laatste dag binnendoor naar het Sauerland gereden en van daar uit door naar huis. Een afwisselend landschap is toch wat je wil ervaren. Conclusie: niet voor herhaling vatbaar! 

X

De mooiste reis uit ons programma van 2019 Dat is deze motorreis naar Noord-Spanje & Portugal.
In 11 dagen rijdt je dwars door de Pyreneeën en over Picos naar het prachtige Porto. Ervaar het zelf en bekijk de prachtige beelden.