+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Combi Harz-Thüringen

Huyghe dirk

24-09-2018

prachtige hotels, prachtige wegen, mooie routes.

en goede info over bezienswaardigheden in de omgeving van de routes, een de moeite waar voor en stop.

het enige minpunt waren de wegen in Tjechie die zelf naar Belgische normen slecht waren.

daar dit niet aan de horizon meter ligt wil ik deze reis zeker aanbevelen aan ieder motorrijder die graag en afwisselend route geeft. bedankt voor deze mooie reis. Huyghe dirk

 

Harz

Pim

23-09-2018

De Harz is een mooi rustig gebied om motor te rijden, met  mooie afwisselende routes met mooie stuurbochten. Dorpjes met een leuk oud centrum met vakwerkhuizen moet je bewust zoeken, verder zijn veel dorpjes waar je doorheen komt erg stil zonder de mogelijkheid om op een terras te zitten, het is maar net waar je daar voor komt.

In een  van de routes die ik op zondag heb gereden, had men sinds kort vele wegen voor motorrijders afgesloten op zondag, goed om dat in de informatie op te nemen.

Het hotel in Salzgitter-bad was perfect, vriendelijk personeel, goede kamers en eten. Het is gelegen aan een leuk plein met terrassen. 

 

 

Moezel

Edwin

16-09-2018

9 t/m 12 september in de Moezel geweest. Erg goed bevallen, zowel qua routes als ook het hotel. Prima eten en de motoren veilig op de binnenplaats. Voor herhaling vatbaar!

Combi Harz-Thüringen

Huyghe dirk en Huyghe Filip

16-09-2018

wederom en prachtige reis ,mooie routes en mooie wegen.

goede hotels en lekker eten ,en zeer goede organisatie.

 

Westerwald

Erwin Veneman

12-09-2018

Prima hotel , motor mocht in garage staan. 2 mooie route's richting Rijn. Lange route richting Sauerland erg lang en veel umleitungen. Op de route ( te ) veel bebouwde kom en te weinig mooie wegen van Sauerland gezien.

Combi Elzas-Zwarte Woud

Fred

09-09-2018

Hele mooie reis gemaakt,

Hotel in Duitsland prima in orde, ook het tussen hotel in Luxemburg.

De routes liepen soms erg vaak, door redelijke grote plaatsen (Steden) door.

 

Moezel

Ruud de Boer

31-08-2018

Deze week met mijn zoon voor het eerst bij Horizon Motorreizen geboekt naar de Moezel.

De routes waren prachtig met volop (haarspeld)bochten en hoogteverschillen. Wel wat meer voor de gevordere rijd(st)ers geschikt, ook gezien de grote afstanden van de verschillende routes. Mooie uitzichten op de Moezel en de Rijn, met glooiende landschappen en goede wegen (zonder drempels).

Wel iedere dag 2 keer last gehad van wegversperringen door wegwerkzaamheden waardoor je zelf de omleiding moest zien te vinden, maar dat lukt altijd met een navigatiesysteem aan boord.

Het hotel Sewenig was prima, keurige kamers met modern sanitair en vriendelijke bediening. Het ontbijt was volledig en het avondeten bijna haute cuisine.

Kortom; we hebben in vier dagen 1300 km gereden en genoten van deze vakantietrip. Volgend jaar gaan we weer een (andere) route boeken bij Horizon Motorreizen!

Moezel

Ivo en Marjan Bos

25-08-2018

we hebben voor de eerste keer via horizon reizen een vakantie geboekt, dus we waren vol verwachting wat ons te wachten stond.

het was een schitterende vakantie, alleen jammer dat we de routes niet konden rijden die erbij zaten, dit kwam omdat er allemaal wegwerkzaamheden waren.

vanaf de wegwerkzaamheden konden we de route niet verder rijden omdat we iedere keer terug gestuurd werden naar het hotel.

voor de rest was het schitterend om te rijden met pittige haarspeldbochten erin.naar ons idee meer voor de gevorderde motorrijder.

het hotel was prima, zeer goed ontbijt en ook het avondeten was prima, en met zeer vriendelijk personeel was het prima vertoefen in het hotel.alleen was het niet duidelijk dat het avondeten ook inbegrepen was, het was tenslotte half pension.

voor de rest een prima tijd gehad daar in een schitterende omgeving.

Harz

Walter Sleegers

20-08-2018

Voor de eerste keer een reis geboekt via Horizon. De afhandeling van de boeking was perfect. Het hotel was prima, maar een mager ontbijt en diners beviel ons niet. Niet van hoogstaand niveau, wel oké. Wat betreft de routes in de Harz; we reden telkens een route vanuit het hotel in Salzgitter en kwamen daar weer terug. De omgeving is drie dagen hetzelfde! Niet aan te raden. Ik zou graag zien dat er 3 verschillende hotels geboekt worden zodat je een toertje kunt maken. Wij zijn de laatste dag binnendoor naar het Sauerland gereden en van daar uit door naar huis. Een afwisselend landschap is toch wat je wil ervaren. Conclusie: niet voor herhaling vatbaar! 

Zwarte Woud

Jaap en Edith

17-08-2018

Onze eerste reis met Horizon. Goed bevallen. Het hotel uit de gids was volgeboekt. Als alternatief zijn wij naar hotel Engel in Kappel-Grafenhausen geweest. Ontbijt was netjes en goed verzorgd. Het avondeten was uitstekend. Wij konden van de kaart ons 3 gangenmenu samenstellen. Erg gastvrij,vriendelijk en behulpzaam personeel. Mensen die hun werk met passie doen. Minpunt vonden wij de iets te kleine kamer. Voor normale bagage ok, echter met Motorkleding,koffers en tanktassen parkeren werd het te krap. Pluspunt was, dat zij een ventilator op de kamer hadden gezet, en wij elke dag 2x een halve liter water gratis kregen aangeboden 👌  zowel met als zonder koolzuur. In de koelkast op de kamer dus lekker koud.    De routes waren erg mooi en ook duidelijk vertaald. Dagroutes van meer dan 300 km vinden wij pers iets te veel van het goede, en helemaal bij temperaturen van boven de 30 Graden 😎, de alternatieven van ca 200 km spraken ons dus meer aan.

eindconclusie: mooie dagen gehad, prima onderkomen, en voor herhaling vatbaar.

Hartelijke groet, Jaap en Edith 

 

 

 

Combi Elzas-Zwarte Woud

André

16-08-2018

Een zeer goede reis. Mooie routes, prachtige omgeving. Goede Hotels/gasthofen. Eén klein min puntje waren de Ruhetage op dinsdag en woensdag bij Gasthof Adler en Essenheim. Dus voor het diner moesten we ergens anders eten. Ook prima, maar was wel prettig geweest als we dat van te voren hadden geweten.

Voor de rest een perfecte week, een echte aanrader.

 

A.Seubring

Combi Vogezen - Zwarte Woud

de Wit & Veldhuizen

16-08-2018

Prima hotel, Vriendelijk en gastvrije gastvrouw.

Niks was te veel, goed van eten en drinken 

Mooie omgeving wel warm😎

Kortom een prima verblijf & reis 

Een aanrader!