+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Groepsreis Zwitserland

Jasmijn

17-08-2015

Ik heb een aantal argumenten waarom ik de groepsreizen van Horizon Motor Reizen aanbeveel.

Ten eerste zijn de hotels met zorg gekozen wat blijkt uit het lekkere eten en lieve personeel. Ten tweede zijn er prachtige routes over veelal leuke smalle weggetjes met veel bochten uitgezet die je nooit zelf had kunnen bedenken. Ten slotte het belangrijkste punt: de reisbegeleiding. Er wordt met zoveel enthousiasme en passie gepraat over motorrijden dat je niks anders dan vrolijk kan worden. Ook is het een fijn idee dat er altijd iemand kan helpen met pech. En mijn derde subargument is dat er altijd naar wensen en/of kritiek van de gasten geluisterd wordt en er alles aan gedaan wordt om hun vakantie te verbeteren.

Mijn conclusie is dus dat de groepsreizen van HorizonMotorreizen aan te raden zijn omdat je gegarandeerd een fantastische vakantie zult hebben.

Groepsreis Zwitserland

Iris

14-08-2015

Dit was mijn 1e keer dat ik mee ging met een groepsreis met de motor wat zeer goed bevallen is. Erg genoten van de Zwitserland reis. Ontzettend mooie routes, goed en mooi hotel en schitterend weer gehad. Super dat de onderhoud bus er bij was als extra service om een mankementje aan mij motor op te lossen.

Extra hotel voor vervolg/aansluitende reis was ook top geregeld en ook de Vogezen reis was geweldig!! Zeer goed hotel daar. Heerlijk gegeten, veel lol gehad, erg leuke groep, mooie routes ook weer uitgezet door Carlo. En erg genoten! Niets is te veel, Carlo is van s' ochtends vroeg tot s 'avonds laat aanwezig met veel passie en enthousiasme.

Jullie gaan mij zeer zeker vaker terug zien.

Bedankt Jolanda en Carlo!

Groepsreis Zwitserland

George Versluis

10-08-2015

Heerlijk was het lekker passen over hobbelen geweldig

Groepsreis Zwitserland

Benny

26-08-2014

Mijn eerste ervaring met Horizon Motor Reizen én mijn eerste ervaring met een groepsreis.
Dit is mij uitstekend bevallen !  Een hele leuke groep, goed hotel, mooie routes en een goede reisleiding waren de ingrediënten voor deze geweldige vakantie!

Groepsreis Zwitserland

Michel

13-08-2014

Het was mijn eerste motorvakantie en ook mijn eerste keer met Horizon Motor Reizen.

Het was een geweldige week in Davos Zwitserland, ik ga zeker nog wel vaker een motorreis boeken via Horizon Motor Reizen

Groepsreis Zwitserland

Lidy & Dick

28-10-2013

Hallo Petra en John,
Eind Augustus een weekje naar Davos geweest, we zijn een paar keer eerder geweest, maar nog in het vorige hotel, maar deze is ook perfect, aardige en behulpzame mensen, goed eten en mooie kamers. We hebben deze week schitterend weer gehad met strak blauwe luchten. Routes klopten ook weer helemaal, we hebben deze keer ook de Umbrailpass gereden. Het onverharde gedeelte is met elke motor goed te rijden en je heb een prachtig uitzicht op St. Maria. Onze laatste dag, vrijdag 1 september viel de eerste sneeuw, Fluelapass flink onder de sneeuw. Ofenpass afgesloten 15-20cm sneeuw en ook op andere plaatsen lag sneeuw. Vandaar dat we die dag maar gebruik hebben gemaakt van de gratis Gästekarte voor bus, trein en kabelbanen, dan kom je nog eens op plekken waar je met de motor niet komt.Busstation voor en treinstation achter het hotel. Er valt nog zoveel te zien, dat we zeker weer een keer gaan.
Groeten Lidy en Dick