+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Rondreis Noord-Spanje & Portugal 2

Edwin

30-09-2018

Dit was voor mij de 1e groepsreis die ik maakte per motor, maar is mij zeer goed bevallen. Het allermooiste is de onvoorstelbare afwisseling van landschappen die je ziet als je van Oost (Girona) naar West (Porto) rijdt. Kwaliteit van het asfalt op de wegen was meestal uitstekend.

Pluspunt was dat er dagelijks keuze was uit een lange en een korte route, dus dat geeft wat vrijheid.

Enige punt van aandacht is dat het weliswaar meestal 4 sterren hotels waren, maar die voldeden niet aan wat wij als Nederlanders daaronder verstaan. Het avondeten betrof op de 1e avond een 3-gangen keuzemenu: keurig dus. De rest van de hotels boden 's avonds meestal maar 1 keuze aan, dus eten wat de pot schaft. Daar is duidelijk op bezuinigd, jammer. Het meest sfeervolle restaurant vond ik met stip het traditionele tapasrestaurant in de prachtige stad Bilbao.

Desalniettemin krijgt deze reis van mij 5 sterren, omdat je op vakantie niet altijd je Nederlandse referentiekader mag toepassen vind ik. De omgeving in met name Baskenland en Cantabrië was schitterend, omdat ik van een "groene omgeving" houdt.

Rondreis Noord-Spanje & Portugal 2

Hans Spanger

20-09-2018

Goed georganiseerd; mooie afwisselende routes; goede begeleiding van Jos en prima hotels

Rondreis Noord-Spanje & Portugal 2

Guus van Sluijsveld

20-09-2018

Dit was mijn eerste keer dat ik een reis gemaakt heb met Horizon Motorreizen. Het is mij erg goed bevallen. Een van de beste reizen die ik met de motor heb gemaakt. De hotels waren super en de routes erg mooi. Jos de reisbegeleider nam iedere avond de routes voor de volgende dag door zodat je een beetje wist wat je kon verwachten. De dagafstanden waren goed te doen. Bijzonder was dat er iedere dag een keuze was uit een lange en korte route. Maar uiteraard kiezen de meesten voor de langere. Een erg leuk gezelschap. Door de goede kwaliteit van deze reis overweeg ik om nog vaker met Horizon op reis te gaan.

Bedankt, het was super!!!

Rondreis Noord-Spanje & Portugal 2

Guus van Sluijsveld

17-09-2018

Dit was een van beste motorvakantie die ik tot nu toe gemaakt heb. 

De routes waren erg goed. Heel bijzonder vond ik dat je per dag kon kiezen uit een lange en korte route. Uiteraard was de langere route beter simpelweg omdat je meer te zien had onderweg. De begeleiding van de reis door Jos was top. Goede uitleg over de routes en bijzonderheden. Top hotels en een erg leuke groep. Het reizen met Horizon Motorreizen is voor mij zeker voor herhaling vatbaar.😀😀😀

Rondreis Noord-Spanje & Portugal 2

peter van hulst

14-09-2018

het was mijn  mooiste motor reis  tot  nu  toe.

geweldige mooie  route,prima hotel's .

erg wisselend en  mooi  landschap en weinig  verkeer

prima georganiseerd zowel transport al mede  ook  de  totale organisatie.

aanrader..

gr  peter

 

Rondreis Noord-Spanje & Portugal 1

Ben Dirx

12-08-2018

Het was wederom een fantastische jubileumreis, prachtige routes en schitterend weer. Wat was het heerlijk om vanuit het vliegtuig meteen op de motor te stappen en van de mooie wegen in Spanje te genieten en later in Portugal.

Deze reis staat voor ons op nummer 1.

Een gezellige groep en Carlo was weer een perfecte reisleider.

Groetjes

Ben en Trees

Rondreis Noord-Spanje & Portugal 1

Mattie Vaes

01-07-2018

Mijn mooiste motorreis ooit! Een geweldige ervaring om zo vanuit het vliegtuig meteen te gaan sturen en dat 10 dagen lang. 3300km met alleen maar bochten, goed asfalt, weinig verkeer in een prachtige omgeving die elke dag weer anders was. Ik was nog nooit eerder met een groepsreis mee geweest maar dat is zeker aan te bevelen. Je rijdt wel individueel maar komt elkaar onderweg telkens weer tegen bij de koffiestops en de lunch. Dat leverde veel leuke gesprekken op die 's avonds weer een vervolg kregen. En mocht er iets gebeuren onderweg, er komt altijd wel iemand van de groep nog langs. De hotels en routes waren perfect. Alles klopt gewoon. Een keer onderweg een wegafsluiting meegemaakt maar dat werd via de groepsapp door Carlo snel opgelost. Heel veel complimenten voor het team van Horizon Motorreizen en onze reisleider op zijn snelle tractor Carlo! Ik ga snel mijn groepsreis voor 2019 uitzoeken.

 

Rondreis Noord-Spanje & Portugal 1

Pieter en annewien

29-06-2018

Was weer een topreis met een leuk gezelschap erg genoten van de hotels en en de mooie routes .ook de reisbegeleider heeft  waar nodig ondersteunt en ons tips gegeven over de bezienswaardigheden aardigheden onderweg kort om weer een geweldige vakantie met horizon motorreizen een aanrader voor iedere motorrijder.

Pieter en annewien

 

Rondreis Noord-Spanje & Portugal 1

marry

28-06-2018

De jubeleumreis was echt geweldig .!!

Weer was ik verrast door de geweldige trip, na div HMR vakantie"s heeft deze reis het toch weer overtroffen mede door de zeer goede organisatie en natuurlijk de super reisgroep  Het concept vliegen/motor op truck is zeer relax morgens sta je thuis op en de lunch is in de pyreneeen op je motor.

"De pico's en de andere natuurparken die we zijn door gekomen, allemaal prachtig

Deze trip staat in de top 3 van mijn motorreizen

Carlo ik ben benieuwd of je deze kan overtreffen

Groet Marry

Rondreis Noord-Spanje & Portugal 1

Onne E de Vries

27-06-2018

De reis van je leven? zo zou je deze reis kunnen omschrijven prima hotels prachtige natuur heel veel bochten en een leuke groep en uitstekende begeleiding.

Horizon bedankt voor deze geweldige ervaring.

Onne en Tinie.

Rondreis Noord-Spanje & Portugal 1

Rolf Goosen

26-06-2018

Met recht een zeer verzorgde reis met fantastisch mooie routes waar ik geen kilometer van heb willen missen. Alle voorgaande zgn 1000 bochtenritten die ik heb gereden kunnen vanaf nu de prullenbak in want deze bochten waren elke dag niet te tellen.

Het was super om mij alleen druk te hoeven maken over of ik de juiste dagroute in mijn navigatie aan had gezet. Hotels allemaal even goed met op de eerste en voorlaatste dag zeker twee extra uitschieters.

Ook leuk om nog wat steden aan te doen om daar ook even wat sfeer te proeven.

Zeer zeker een aanbeveling om met nieuwe bandjes te gaan vertrekken op deze reis.

Rondreis Noord-Spanje & Portugal 1

Rob Stevens

26-06-2018

Voor ons was het de eerste keer dat we mee gingen met Horizon motorreizen. We wisten van te voren niet wat ons te wachten stond maar het heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen.

Vanuit Eindhoven naar Girona gevlogen en binnen een half uur stonden we ons om te kleden tussen de motoren om de eerste etappe te rijden.

iedere dag een fantastisch mooie zorgvuldig uitgezette route met weinig verkeer gereden. De reisgenoten waren bijzonder en leuk waar mee je kon lachen en waarbij je altijd om hulp kon vragen.

De reisleider, Carlo is een verhaal apart. Hij heeft de zaken uitstekend op de rit en regelt alles. We hebben dan ook genoten van zijn nabespreking van de dag en de voorbereiding van de volgende dag. Super! Alleen zijn Spaans is nog niet geweldig😬

Al met al een prachtige reis, Carlo en reisgenoten bedankt hiervoor.