+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Groepsreis Santiago de Compostella

Marion Wingelaar

11-07-2019

Wat een mooie ris is dit. Je rijdt vanuit Nederland door België, Luxemburg en Frankrijk naar Spanje en weer terug. Het is echt een reis met een doel Santiago de Compostela en als je dat nog wilt op de vrije dag naar Finesterre wat het einde van de wereld is  bin de pelgrims. Onderweg zeer veel verschillende landschappen en natuur. Je ziet ook heel veel pelgrim lopers waar je makkelijk een gesprek mee kan maken. Deze reis heeft veel indrukken bij mij achter gelaten die onvergetelijk zijn

Groepsreis Santiago de Compostella

Peter van der Meer

06-07-2019

Prachtige reis, en veel pelgrims gezien. Sommige hotels en diners zijn voor verbetering vatbaar. Zeer goede en bekwame reisleider die erg betrokken was bij onze groep. Deze reis is zeker aan te bevelen.

Groepsreis Spanje - Andalusië

Peter en Wilma

30-03-2019

Geweldige reis, met alleen maar hoogtepunten, leuke groep, goede verrassende wegen in een "rauwe" omgeving.

Alles perfect georganiseerd.

Echte aanrader !!!

Groepsreis Spanje - Andalusië

Pieter

28-03-2019

Voor de derde keer mee in maart naar andalusie weer fantastisch geweest we troffen het met het weer en daar naast een super gezelige groep met fijne reisbegeleiding. De hotels waren goed  en de routes mooi.

Voor iedereen een aanrader👍

Pieter

Groepsreis Spanje - Andalusië

Sjaan Evers

27-03-2019

Voor het eerst dat wij deelnamen aan een georganiseerde motorreis. Het was boven verwachting! Goed georganiseerd, prachtige routes, heerlijk eten, leuk gezelschap. Zeker de moeite waard.

Groepsreis Spanje - Andalusië

Ger Kerkhoff

25-03-2019

Andalusie maart 2019

Groepsreis Spanje - Andalusië

Tijn van Beek

24-03-2019

Voor de tweede maal deze reis gemaakt! Nog vijf personen hadden besloten de reis voor de tweede maal te doen en dat zegt natuurlijk al wat. Alles was weer op zijn “Horizons” geregelt dus perfect.

dank aan Richart en Margret de reisleiders en natuurlijk Carlo het “bevoegd gezag”! Volgende reis is reeds geboekt!

Rondreis Noord-Spanje & Portugal 2

Edwin

30-09-2018

Dit was voor mij de 1e groepsreis die ik maakte per motor, maar is mij zeer goed bevallen. Het allermooiste is de onvoorstelbare afwisseling van landschappen die je ziet als je van Oost (Girona) naar West (Porto) rijdt. Kwaliteit van het asfalt op de wegen was meestal uitstekend.

Pluspunt was dat er dagelijks keuze was uit een lange en een korte route, dus dat geeft wat vrijheid.

Enige punt van aandacht is dat het weliswaar meestal 4 sterren hotels waren, maar die voldeden niet aan wat wij als Nederlanders daaronder verstaan. Het avondeten betrof op de 1e avond een 3-gangen keuzemenu: keurig dus. De rest van de hotels boden 's avonds meestal maar 1 keuze aan, dus eten wat de pot schaft. Daar is duidelijk op bezuinigd, jammer. Het meest sfeervolle restaurant vond ik met stip het traditionele tapasrestaurant in de prachtige stad Bilbao.

Desalniettemin krijgt deze reis van mij 5 sterren, omdat je op vakantie niet altijd je Nederlandse referentiekader mag toepassen vind ik. De omgeving in met name Baskenland en Cantabrië was schitterend, omdat ik van een "groene omgeving" houdt.

Rondreis Noord-Spanje & Portugal 2

Hans Spanger

20-09-2018

Goed georganiseerd; mooie afwisselende routes; goede begeleiding van Jos en prima hotels

Rondreis Noord-Spanje & Portugal 2

Guus van Sluijsveld

20-09-2018

Dit was mijn eerste keer dat ik een reis gemaakt heb met Horizon Motorreizen. Het is mij erg goed bevallen. Een van de beste reizen die ik met de motor heb gemaakt. De hotels waren super en de routes erg mooi. Jos de reisbegeleider nam iedere avond de routes voor de volgende dag door zodat je een beetje wist wat je kon verwachten. De dagafstanden waren goed te doen. Bijzonder was dat er iedere dag een keuze was uit een lange en korte route. Maar uiteraard kiezen de meesten voor de langere. Een erg leuk gezelschap. Door de goede kwaliteit van deze reis overweeg ik om nog vaker met Horizon op reis te gaan.

Bedankt, het was super!!!

Rondreis Noord-Spanje & Portugal 2

Guus van Sluijsveld

17-09-2018

Dit was een van beste motorvakantie die ik tot nu toe gemaakt heb. 

De routes waren erg goed. Heel bijzonder vond ik dat je per dag kon kiezen uit een lange en korte route. Uiteraard was de langere route beter simpelweg omdat je meer te zien had onderweg. De begeleiding van de reis door Jos was top. Goede uitleg over de routes en bijzonderheden. Top hotels en een erg leuke groep. Het reizen met Horizon Motorreizen is voor mij zeker voor herhaling vatbaar.😀😀😀

Rondreis Noord-Spanje & Portugal 2

peter van hulst

14-09-2018

het was mijn  mooiste motor reis  tot  nu  toe.

geweldige mooie  route,prima hotel's .

erg wisselend en  mooi  landschap en weinig  verkeer

prima georganiseerd zowel transport al mede  ook  de  totale organisatie.

aanrader..

gr  peter

 

X

Proef de zinderende sfeer van Noord-Afrika Sappige sinaasappels, kleurige tapijten, witte stranden en sprookjesachtige sfeer. Ontdek Marokko in 2020.