+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Groepsreis Santiago de Compostella

Marion Wingelaar

11-07-2019

Wat een mooie ris is dit. Je rijdt vanuit Nederland door België, Luxemburg en Frankrijk naar Spanje en weer terug. Het is echt een reis met een doel Santiago de Compostela en als je dat nog wilt op de vrije dag naar Finesterre wat het einde van de wereld is  bin de pelgrims. Onderweg zeer veel verschillende landschappen en natuur. Je ziet ook heel veel pelgrim lopers waar je makkelijk een gesprek mee kan maken. Deze reis heeft veel indrukken bij mij achter gelaten die onvergetelijk zijn

Groepsreis Santiago de Compostella

Peter van der Meer

06-07-2019

Prachtige reis, en veel pelgrims gezien. Sommige hotels en diners zijn voor verbetering vatbaar. Zeer goede en bekwame reisleider die erg betrokken was bij onze groep. Deze reis is zeker aan te bevelen.

Groepsreis Spanje - Andalusië maart

Peter en Wilma

30-03-2019

Geweldige reis, met alleen maar hoogtepunten, leuke groep, goede verrassende wegen in een "rauwe" omgeving.

Alles perfect georganiseerd.

Echte aanrader !!!

Groepsreis Spanje - Andalusië maart

Pieter

28-03-2019

Voor de derde keer mee in maart naar andalusie weer fantastisch geweest we troffen het met het weer en daar naast een super gezelige groep met fijne reisbegeleiding. De hotels waren goed  en de routes mooi.

Voor iedereen een aanrader👍

Pieter

Groepsreis Spanje - Andalusië maart

Sjaan Evers

27-03-2019

Voor het eerst dat wij deelnamen aan een georganiseerde motorreis. Het was boven verwachting! Goed georganiseerd, prachtige routes, heerlijk eten, leuk gezelschap. Zeker de moeite waard.

Groepsreis Spanje - Andalusië maart

Ger Kerkhoff

25-03-2019

Andalusie maart 2019

Groepsreis Spanje - Andalusië maart

Tijn van Beek

24-03-2019

Voor de tweede maal deze reis gemaakt! Nog vijf personen hadden besloten de reis voor de tweede maal te doen en dat zegt natuurlijk al wat. Alles was weer op zijn “Horizons” geregelt dus perfect.

dank aan Richart en Margret de reisleiders en natuurlijk Carlo het “bevoegd gezag”! Volgende reis is reeds geboekt!

Groepsreis Noord-Spanje & Portugal

Ben Dirx

12-08-2018

Het was wederom een fantastische jubileumreis, prachtige routes en schitterend weer. Wat was het heerlijk om vanuit het vliegtuig meteen op de motor te stappen en van de mooie wegen in Spanje te genieten en later in Portugal.

Deze reis staat voor ons op nummer 1.

Een gezellige groep en Carlo was weer een perfecte reisleider.

Groetjes

Ben en Trees

Groepsreis Noord-Spanje & Portugal

Mattie Vaes

01-07-2018

Mijn mooiste motorreis ooit! Een geweldige ervaring om zo vanuit het vliegtuig meteen te gaan sturen en dat 10 dagen lang. 3300km met alleen maar bochten, goed asfalt, weinig verkeer in een prachtige omgeving die elke dag weer anders was. Ik was nog nooit eerder met een groepsreis mee geweest maar dat is zeker aan te bevelen. Je rijdt wel individueel maar komt elkaar onderweg telkens weer tegen bij de koffiestops en de lunch. Dat leverde veel leuke gesprekken op die 's avonds weer een vervolg kregen. En mocht er iets gebeuren onderweg, er komt altijd wel iemand van de groep nog langs. De hotels en routes waren perfect. Alles klopt gewoon. Een keer onderweg een wegafsluiting meegemaakt maar dat werd via de groepsapp door Carlo snel opgelost. Heel veel complimenten voor het team van Horizon Motorreizen en onze reisleider op zijn snelle tractor Carlo! Ik ga snel mijn groepsreis voor 2019 uitzoeken.

 

Groepsreis Noord-Spanje & Portugal

Pieter en annewien

29-06-2018

Was weer een topreis met een leuk gezelschap erg genoten van de hotels en en de mooie routes .ook de reisbegeleider heeft  waar nodig ondersteunt en ons tips gegeven over de bezienswaardigheden aardigheden onderweg kort om weer een geweldige vakantie met horizon motorreizen een aanrader voor iedere motorrijder.

Pieter en annewien

 

Groepsreis Noord-Spanje & Portugal

marry

28-06-2018

De jubeleumreis was echt geweldig .!!

Weer was ik verrast door de geweldige trip, na div HMR vakantie"s heeft deze reis het toch weer overtroffen mede door de zeer goede organisatie en natuurlijk de super reisgroep  Het concept vliegen/motor op truck is zeer relax morgens sta je thuis op en de lunch is in de pyreneeen op je motor.

"De pico's en de andere natuurparken die we zijn door gekomen, allemaal prachtig

Deze trip staat in de top 3 van mijn motorreizen

Carlo ik ben benieuwd of je deze kan overtreffen

Groet Marry

Groepsreis Noord-Spanje & Portugal

Onne E de Vries

27-06-2018

De reis van je leven? zo zou je deze reis kunnen omschrijven prima hotels prachtige natuur heel veel bochten en een leuke groep en uitstekende begeleiding.

Horizon bedankt voor deze geweldige ervaring.

Onne en Tinie.