+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Groepsreis Schotland – North Coast 500

Marion Wingelaar

05-06-2018

Voor de eerste keer mee geweest met een groepsreis. Het is super goed bevallen. Je kan alleen of met een groepje rijden. Niets moet maar alles mag.

We hebben echt mazzel met het super mooie zonnige weer gehad. Daardoor kon je nog meer genieten van de mooie vergezichten en het heldere licht. Op Ilse op Sky had je met die bloemen pracht en het felle zonlicht 🌞 het idee dat je in zuid Europa was.

De groep was erg gezellig en we hebben veel plezier en gezelligheid met elkaar gehad. Veel  🏍 km gereden daardoor veel van Schotland gezien. 

 

Groepsreis Schotland – North Coast 500

Dick

21-07-2017

het was een fijne reis in een mooi land waar het goed motor rijden is.We hadden een fijne groep en prettige reisleiding.

Allen bedankt. gr. Dick

Groepsreis Schotland – North Coast 500

Herman en Mirjam Houtman

13-07-2017

Zondagmorgen 10 juli kwamen wij met de ferry terug van een prachtige groepsreis uit Schotland met geweldige reisleiders Henriette en Eddy en een gezellige ploeg mede reizigers.

Groet,

Herman en Mirjam

Groepsreis Schotland – North Coast 500

jan Alles

13-07-2017

Zou het zo weer doen, en weer prachtige reis ervaring, op de HD

Groepsreis Schotland – North Coast 500

Dirk Vuerinckx

10-07-2017

We zijn gisteren teruggekomen van een prachtige reis naar Schotland. De bevestiging van mijn eerdere ervaring met één van de mooiste motorvriendelijke landen van Europa. Prachtige vergezichten, ruwe, ongerepte natuur, technische stuurbaantjes... Het was er allemaal, en in overvloedige mate!

Lekker eten, fijne hotelletjes, en natuurlijk een fijne groep mensen om 's avonds ervaringen mee uit te wisselen! Hele warme groep medereizigers en onovertroffen reisbegeleiders Ed en Jet!  Heel erg bedankt, we hebben er van genoten! Dirk en Katrien