+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Groepsreis Oostenrijk Vorarlberg

Christian Vidts

01-07-2019

Super reis. Prima hotel, eten, ritten, reisleider. Het zou overzichtelijker zijn, mocht voor de bespreking van.de rit van morgen een plan gebruikt worden. Je kunt anders niet volgen met die onbekende benamimgen.

 

Groepsreis Oostenrijk Vorarlberg

Piet van Twisk

01-07-2019

Een mooi gebied met veel uitdagingen. Beetje heet en veel radar en flitspalen. Hier moet je wel opletten en niet te hard rijden. Maar de routes waren over het algemeen prima. De rit naar de Stelvio verdient aandacht. Hier en daar kleine route foutjes en onnodig lang. De route kan beter. 

De hulp van Bart kwam voor de tom tom als voor de zumo prima van pas. Daarvoor dank. Ook speciale dank voor Steef die zich opofferde voor een pijnpuntje van onze reisleider.

Verder het hotel prima service en maaltijden en luxe. Enig kritiek puntje was de warmte bij ontbijt en avondeten. Geen airco.

Groepsreis Oostenrijk Vorarlberg

Arjan

01-07-2019

Zeer mooie reis waarbij prachtige passen, o.a de Stelvio, worden gereden. Top hotel, goed eten en zeer fijne reisbegeleider,  Bart

Enig nadeel dat er soms veel dorpjes gepasseerd moeten worden met verschillende (lage) snelheden. In Zwitserland wordt er zeer streng op snelheden gecontroleerd.

Dus opletten. Voor de rest prachtige reis. 

Zelf binnendoor in 3 dagen heen en terug gegaan via Luxemburg,  zwarte woud.

 

 

 

 

 

Groepsreis Oostenrijk Vorarlberg

Martin van de Vijfeijke

29-09-2018

Met een gezellige groep vier windstreken vanuit Seedorf gereden, Italië, duitsland en Oostenrijk. Goed hotel, garage voor de motoren en heel veel goed weer en bochten.Ook begeleiding en routes knorde.

Groepsreis Tirol / Karinthië

Jeannet Stavenuiter Arents

31-07-2018

Het hotel Gailberghöhe ligt op een berg en is een super goed en gezellig familie hotel!

Kamers en het eten was geweldig.

Prachtige routes door Karinthiē, Italië en Slovenië!

De week is voorbij gevlogen!

We hebben enorm genoten.

Jammer dat ook deze reis weer voorbij is!

Groepsreis Tirol / Karinthië

Marcel schrijver

31-07-2018

Het hotel is goed. Personeel is goed bij de les. De kamer was lekker ruim en niet warm. De douche was gewoon heerlijk. 

Het eten was goed en gevarieerd van samenstelling. Eigenlijk iedere dag wat anders gegeten.

De route door Slovenie was prachtig en zeker de mooiste van de week. De andere routes waren minder. Helaas te veel doorgaande en vaak drukke provinciale wegen. Je moet eerst een eindje rijden voordat je een mooi stukje kan sturen. De Grossklockner, Stallersattel en Nockalmstrasse zelf waren prachtig.

In 1 route zat een smal verhard (geiten)pad met een behoorlijk lengte die door verschillende kleine dorpjes en zelf een bij een boer over het erf ging. Ik zelf vind dit soort wegen prachtig om te rijden maar daar waren de meningen sterk over verdeeld.

Ik heb al meerdere groepsreizen gedaan van Horizon. Wat betreft de routes is deze reis de minste van de 5 reizen die we gedaan hebben. De overige aspecten van de groepsreis waren volledig conform de Horizon standaard. Dus gewoon goed geregeld

Groepsreis Tirol / Karinthië

Ronald Snelder

31-07-2018

Het was een prachtige reis, leuke routes, perfect hotel en eten en een leuke groep. Erg genoten en voor herhaling vatbaar

Groepsreis Oostenrijk Vorarlberg

Niels Keuning

30-07-2018

Geweldige reis! Hele mooie routes door prachtige gebieden. We hadden een hele gezellige groep! Het hotel is erg luxe, goede kamers en ook erg goed eten.

We hebben erg geluk gehad met het weer tijdens deze reis, wat natuurlijk veel bijdroeg aan de ervaring. Maar zelfs als het weer wat minder is, zal je je hier erg vermaken op deze mooie wegen!

Groepsreis Oostenrijk Vorarlberg

Jur van der Laan

02-07-2018

Voor het eerst mee geweest met een groepsreis. Wilde heel graag de Stelvio pas rijden. Het is erg goed bevallen. Uitstekend hotel, perfecte reis begeleiding, mooie deelnemers groep. De sfeer was de gehele week uitstekend. Ik heb erg genoten. Smaakt naar meer!

Groepsreis Oostenrijk Vorarlberg

J.L. van der Laan

02-07-2018

Voor het eerste mee geweest met een groepsreis. Uitstekend hotel, perfecte begeleiding, leuke groep, de gehele week een prima sfeer. Smaakt naar meer!

Groepsreis Oostenrijk Vorarlberg

Frank Gries

26-06-2018

Groepsreis Oostenrijk Vorarlberg

Sjaak Bekx

25-06-2018

geweldige reis, lekker sturen, perfect hotel, leuke groep, professionele groepsbegeleider, kortom een weekje weg wat smaakt naar meer.

X

De mooiste reis uit ons programma van 2019 Dat is deze motorreis naar Noord-Spanje & Portugal.
In 11 dagen rijdt je dwars door de Pyreneeën en over Picos naar het prachtige Porto. Ervaar het zelf en bekijk de prachtige beelden.