+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Groepsreis Tirol / Karinthië

Louis Verhulst

23-09-2019

De groepsreis Tirol, Seefeld kon vanwege het prachtige weer de hele week niet kapot. Heerlijk genoten van mooie lokatie en goede keuken. De dagroutes waren aan de lange kant maar dat mocht de pret niet drukken. Wel daardoor minder netto biertijd. Een tip aan de organisatie: neem bij de lange aanrij routes naar de passen wegen waar minder dorpsverkeer is. Dat houdt ontzettend op en is zonde van de tijd. Gewoon toch een stukkie autoweg als het niet anders kan. Ook zijn er lange stukken met inhaalverboden tussen Innsbruck en Imst en Imst en Landeck. overslaan dan wel andere route. 

Blijft echter de prima ervaring van de prachtige passen en heerlijke uitzichten genoten vanaf de tweewieler.

 

Groepsreis Tirol / Karinthië

Nick

01-09-2019

Wat een aanrader! Echt een super leuke reis gehad. Nu het 2e jaar dat ik met Horizon een groepsreis maak. Wat mij betreft zeker niet de laatste. Goede hotels, de mooiste routes en hele goede sfeer.

Dit jaar stond Oostenrijk op mijn programma. Mooie ritten over hoge bergpassen met veel haarspeldbochten. De wegen waren algemeen goed en overzichtelijk. Volgend jaar weet ik nog niet welke reis ik ga doen maar ben stiekem al wel aan het kijken.

Groepsreis Tirol / Karinthië

Jan en Mieke

05-08-2019

Wij hebben de motor achter de auto vervoerd en gespaard voor de mooie kilometers in de bergen. Fantastische routes over mooie wegen in Oostenrijk, Slovenië en Italië. Prachtige extra passen gereden zoals de Villacher Alpenstrasse, de Malta Hochalmstrasse, de Grossglockner en de Nockalmstrasse. Prachtige uitzichten. Iedere dag de lange route gekozen. We waren soms redelijk gaar, maar het was dan ook 35-38 graden! Reisbegeleider Jos Dekkers gaf iedere dag een mooie samenvatting en een vooruitzicht op de route van morgen. Geweldig behulpzaam en enthousiast. Zo kregen we 's avonds nog prima tips over veilig rijden van deze oh zo ervaren motorrijder. Top! Last but not least: een uitstekend hotel. De ontbijtdame weet na twee dagen wat voor ei je wilt en of je koffie of thee wilt. Voelt als thuis. Alweer onze derde Horizon Motorreis en de vierde zit er aan te komen. 

Groepsreis Tirol / Karinthië

Fred Dusseldorp

01-08-2019

Ik heb een heel erg leuke week gehad (groepreis Karinthie 07-2019).

- Erg gezellige, fijne en gevarieerde groep ! 

- Goede en gezellige begeleiding (Jos)

- Prima eten (en drinken ;-)), geen schnitzelbuffet maar leuke  3/4 gangen menu's. Elke avond weer wat anders met voldoende keus in gerechten.

- Leuke routes, mooiste vond ik de route door Slovenie. Velen waren ook erg enthousiast over de Gross Glockner (leuke dagrit!)

De locatie is prima gelegen in Oostenrijk, met Italie (noord dolomieten) en Slovenie (Vrsic-pas, Triglav National Park) binnen handbereik.

 

Kortom, alles was weer prima in orde, goed geregeld en erg gezellig. Op naar de volgende Horizon ervaring !

Groepsreis Tirol / Karinthië

Tjerk Pol

31-07-2019

Prachtige routes, erg prettig om iedere avond in zelfde hotel (ook erg prettig met goede faciliteiten en lekker eten) terug te zijn. Leuke groep, goede begeleiding van Jos, die volgens mij nog een aantal extra dingen deed (uitleg rijtechniek met beelden). Kortom, niets te wensen over.

 

gr Tjerk Pol

Groepsreis Tirol / Karinthië

Dré

31-07-2019

Prachtige passen gereden, elke dag in een andere omgeving. Geweldige groep en perfecte leiding van Jos, met elke avond een motiverend praatje!

Groepsreis Tirol / Karinthië

Jack Berben

30-07-2019

Een aanrader!!

Groepsreis Oostenrijk Vorarlberg

Christian Vidts

01-07-2019

Super reis. Prima hotel, eten, ritten, reisleider. Het zou overzichtelijker zijn, mocht voor de bespreking van.de rit van morgen een plan gebruikt worden. Je kunt anders niet volgen met die onbekende benamimgen.

 

Groepsreis Oostenrijk Vorarlberg

Piet van Twisk

01-07-2019

Een mooi gebied met veel uitdagingen. Beetje heet en veel radar en flitspalen. Hier moet je wel opletten en niet te hard rijden. Maar de routes waren over het algemeen prima. De rit naar de Stelvio verdient aandacht. Hier en daar kleine route foutjes en onnodig lang. De route kan beter. 

De hulp van Bart kwam voor de tom tom als voor de zumo prima van pas. Daarvoor dank. Ook speciale dank voor Steef die zich opofferde voor een pijnpuntje van onze reisleider.

Verder het hotel prima service en maaltijden en luxe. Enig kritiek puntje was de warmte bij ontbijt en avondeten. Geen airco.

Groepsreis Oostenrijk Vorarlberg

Arjan

01-07-2019

Zeer mooie reis waarbij prachtige passen, o.a de Stelvio, worden gereden. Top hotel, goed eten en zeer fijne reisbegeleider,  Bart

Enig nadeel dat er soms veel dorpjes gepasseerd moeten worden met verschillende (lage) snelheden. In Zwitserland wordt er zeer streng op snelheden gecontroleerd.

Dus opletten. Voor de rest prachtige reis. 

Zelf binnendoor in 3 dagen heen en terug gegaan via Luxemburg,  zwarte woud.

 

 

 

 

 

Groepsreis Oostenrijk Vorarlberg

Martin van de Vijfeijke

29-09-2018

Met een gezellige groep vier windstreken vanuit Seedorf gereden, Italië, duitsland en Oostenrijk. Goed hotel, garage voor de motoren en heel veel goed weer en bochten.Ook begeleiding en routes knorde.

Groepsreis Tirol / Karinthië

Jeannet Stavenuiter Arents

31-07-2018

Het hotel Gailberghöhe ligt op een berg en is een super goed en gezellig familie hotel!

Kamers en het eten was geweldig.

Prachtige routes door Karinthiē, Italië en Slovenië!

De week is voorbij gevlogen!

We hebben enorm genoten.

Jammer dat ook deze reis weer voorbij is!