+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Groepsreis Midden Europa en Oekraïne

Albert Fabriek

05-07-2019

Geweldige reis, leuk gezelschap, prima begeleider. Afstanden zijn fors en het landschap misschien niet altijd uitdagend maar het voormalige “ Oostblok “ is nu heel bijzonder om te beleven. Er staan grote veranderingen voor de deur en je kunt nu nog de authentieke sfeer proeven. Je motor moet wel tegen een stootje kunnen in Oekraïne maar door weinig verkeer op de b wegen kun je ook de hele weg benutten.. de hotels waren prima, het eten wisselend, de tankstations zijn erg modern en goed voor lekkere broodjes. Je komt dus niks tekort. Er is heel veel te zien in de steden maar de tijd is natuurlijk de beperkende factor. Maar daarom wil je er wel weer opnieuw naar toe. En nog erg goedkoop ook alles, is ook wel fijn! 

Groepsreis Midden Europa en Oekraïne

Patrick Van de velde

04-07-2019

Zeer mooie en afwisselende reis ,zowel voor landschap als steden.

je moet wel een ervaren motorrijder zijn om de vele km aan te kunnen maar de beloning komt op het einde van de dag met een lekker diner.

alles is goed verzorgt en ook de begeleiding is top

kan het alleen maar aanraden om dit ook te doen