+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Groepsreis Zuid-Noorwegen

Henk Reurink

22-06-2018

Het was een fantastische reis. Ik kwam voor het motor rijden om  zo het land te ontdekken. Wat een wegen en mooie bochten en mooie natuur, fris en schoon. We hadden het geluk dat het weer ook mee werkte, veel zon gehad. Het was ook een leuke groep motorrijders. De organisatie van Horizonreizen had beter gekund.

Groepsreis Zuid-Noorwegen

Benny

17-06-2018

Was een prachtige reis, alles prima enkel jammer dat het voor de  reisbegeleider zijn 1ste Noorwegen reis was. Dus kon hij onze vragen niet beantwoorden.

Groepsreis Zuid-Noorwegen

Jos

15-06-2018

Een geweldige motorvakantie in een prachtig overweldigend natuurrijk land, met uitstekende wegen en vriendelijke mensen. Met een geweldige groep mensen. Ondanks de onvolkomendheden van de HORIZON-organisatie (reis 4 dagen later!?, onjuiste route-beschrijvingen, onervaren reisbegeleider die zijn eigen vakantie viert “Ik ben vrijwilliger, ik wordt er niet voor betaald”, te lange dag-afstanden waardoor weinig of geen tijd is voor uitstapjes of bezichtingen, niet-vermelde bijkomende kosten ferrys ca. €125,-, 2x single-room leek op een ‘washok’, ….) is dit voor mij een geweldige ervaring geweest. En ik ben zeker dat ik Noorwegen weer zal bezoeken, maar waarschijnlijk NIET met Horizon!

Groepsreis Zuid-Noorwegen

M. Schrijver

13-08-2017

Eerste keer Noorwegen voor ons maar man! wat een reis.

Fantastisch mooi land, Preikestolen, Lysebotn, Dalsnibba, Geiranger, Trollstigen, Atalantic Road, 5 graden in de sneeuw, regen en 25 graden op het terras lekker in de zon, alles zat er in. Helaas de Preikestolen niet beklommen. Erg leuke groep, voortreffelijke reisleiding. Een reis om nooit meer te vergeten. Deze reis smaakt naar meer Noorwegen. Horizon heeft ons wederom niet teleurgesteld.

Groepsreis Zuid-Noorwegen

Pietertje

15-06-2017

Geweldige ervaring zuidnoorwegen prachtige natuur met wisselende landschaplandschapen .mooie routes en goede hotels en een super leuke groep kort om een super mooie vakantie geweest. Met de complimenten aan horzonmotorreizen.

 

Groepsreis Zuid-Noorwegen

Ronald van der Klooster

28-10-2013

Hallo John en Petra,

Zojuist teruggekomen van een fantastische reis naar Noorwegen. Alles wat ze zeggen over Noorwegen is waar! Het heeft mijn stoutste verwachtingen overtroffen! Wat is dit een geweldig mooi land. Het ene hoogtepunt volgt het andere op.Echt een compliment voor Horizon en zeker aan te bevelen om ook deze reis eens te boeken, je zult er geen spijt van krijgen! Echt geweldige en luxe hotels en ook het eten staat op een zeer hoog niveau. Daarnaast de prachtige routes die je leiden door een geweldig landschap van watervallen, gletschers, ijsmeren, ruw gebergte en prachtige fjorden, geweldige passen met een adembenemend mooi uitzicht, giga grote sneeuwwallen( 5 mtr hoog!!!)kortom echt overweldigend! Het is zeker niet de laatste keer dat ik in Noorwegen ben geweest. Bovendien een geweldige manier om voor de 1e keer kennis te nemen van dit prachtige land.
Met recht durf ik te stellen dat ik met de motor op wintersport ben geweest!
John en Petra nogmaals geweldig bedankt voor deze goed georganiseerde en prachtige reis, het was een onvergetelijke mooie ervaring en ik verheug me nu al op de jubileumreis naar de Lofoten volgend jaar.

Gr. Ronald van der Klooster.