+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Groepsreis Noordkaap Rally 2019

Guus de Vries

26-07-2016

Een werkelijk fantastisch avontuur onder Noorse weersomstandigheden. Prachtig motorweer maar ook af en toe regen en mist. Dat schijnt er in Noorwegen nu eenmaal bij te horen.

Hoewel ik het in eerste instantie jammer vond dat onze groep maar uit 8 deelnemers bestond, werd gedurende de reis duidelijk dat het wel een heel bijzondere en leuke groep betrof. 3 Belgen, 3 Tukkers, een Maastrichtenaar en iemand die “op” Scheveningen woont.

Maar de meest opmerkelijke deelnemer was ongetwijfeld de Twentse dame. Niet alleen was zij de enige dame, ook was zij de jongste deelnemer en reed zij als enige op een shopper (een Honda Shadow). Dus iemand die beweert dat je zo’n reis alleen op een BMW Adventure of een Triumph Explorer kunt doen (of zoals zij het zegt “halve auto’s”), wordt vanaf nu direct gecorrigeerd.

Ook Martie onze reisleider droeg bij aan het succes van deze reis. Niet alleen kwamen zijn uitgebreide technische vaardigheden een aantal keren goed van pas (de Shadow had nl. even wat extra aandacht nodig), ook bleek hij een echte kenner van Noorwegen. Martie informeerde ons tijdens de gezamenlijke diners uitgebreid over de vele bijzonderheden op de route voor de volgende dag. Daarnaast wist hij het telkens weer te presteren om ruim voor ons het volgende hotel te bereiken en al klaar te staan met de kamersleutels.

Helaas bleek de Noordkaap tijdens ons bezoek volledig in de mist gehuld en was er dus voor ons geen midzomernachtzon. Jammer, maar de lol was er niet minder om. We konden zo ongezien even met de motor naar de kenmerkende aardbol rijden om nog een paar foto’s met motor te maken.

De heenreis over de E6 was al een mooie ervaring. Nog mooier werd het tijdens de terugreis over weg nr. 17, de Atlantic road, de Trollstigen en het Geiranger Fjord.

Overnacht hebben we telkens in zeer goede hotels met vrijwel overal een uitgebreid diner- en ontbijtbuffet.

Ik heb me 16 dagen perfect vermaakt zowel overdag op de motorfiets als ’s avonds tijdens het gezamenlijke diner. Ik vond deze trip zeer geslaagd.

Team Horizon bedankt.

Groepsreis Noordkaap Rally 2019

Leo Loos

23-07-2016

Uitdagende, spannende reis in een prachtig land en dit in combinatie met fantastische metgezellen en een ideale begeleider behoort dit tot een van mijn mooiste reizen.