+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Groepsreis Marokko

Bob en Els

17-05-2018

De reis was fantastisch. Meer dan 3000 km mooie routes en verrassende wegen gereden. Door dorpjes ook het plattelandsleven ervaren. Vriendelijke bevolking. In het Atlasgebergte nauwelijks verkeer, kilometers gekronkeld en genoten van prachtige vergezichten. Niet te vergelijken met Alpen of Pyreneeen. Motortransport naar Malaga en terug naar NL erg goed verzorgd. Goede hotels en de motoren stonden altijd goed geparkeerd. Een reis voor motorrijders die even een andere wereld willen ervaren en niet de tijd hebben om de reis naar en van Marokko per motor te doen.

Groepsreis Marokko

Laurens

16-05-2018

Da's andere koek...... 

Een onvergetelijke reis met vanaf het begin tot het eind verrassende ervaringen, enerverend, prachtig, avontuurlijk en gezellig. Marokko is een schitterend land met heel vriendelijke mensen. Het voelde alsof ik figureerde in een aflevering van Discovery. Da's andere koek dan een rondje Sauerland. Doen!

Groepsreis Marokko

Juergen

16-05-2018

Als je iets anders wil dan Europa dan is Marokko zeker aan te bevelen. Mooie avontuurlijke routes. Eerst langs de kust en in het tweede deel door het Atlas gebergte. Heel veel indrukken, cultuur, wisselende omgeving, vriendelijke mensen. 

Ook is het goed geregeld met de hotels en ontbijt/dinner.

Voor mij was het de eerste keer dat mijn motor op transport ging, wat vreemd doet, maar dit is prima geregeld door Horizon.

Ondanks dat het een groepsreis is, kan je lekker je eigen plan doen. Je bepaalt zelf waar je stopt en wat je wil zien. 's Avonds in het hotel is er gewoon een biertje beschikbaar. En dan is het leuk om met de andere even ervaringen te kunnen uitwisselen.

Ik weet zeker dat ik deze reis nog wel eens doe.