+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Groepsreis Luxemburg met Hemelvaart

Rosita Mertens

19-05-2018

goede routes, goed hotel en goede reisleiding. kortom, een uitstekende ervaring met horizon motorreizen.

Groepsreis Luxemburg met Hemelvaart

Eric Zuijderduin

17-05-2018

We hebben weer een mooie groepsreis voor Horizon mogen begeleiden naar Luxemburg.

Prachtig Hotel 

Lekker eten 

en prachtige routes gereden.

Het gezelschap van 48 motor enthousiasten was erg gezellig waarvoor we hun weer erg bedanken en hopelijk te zien op een volgens avontuur.

Groet Eric en Sandra

Groepsreis Luxemburg met Hemelvaart

Jos en marjon buijtels

16-05-2018

Het was onze eerste groepsreis en zeker niet de laatste.  Het was ontzettend goed bevallen.  Mooie routes en de gezelligheid na een dagje touren met de groep . Hotel  was top . Een echte aanrader . 

 

Groepsreis Luxemburg met Hemelvaart

Hans Regeling (met Aart en Marc)

16-05-2018

Dit was voor ons drieën de tweede keer dat we met de groepsreis Luxemburg Hemelvaart meegingen. Beide keren prima voor elkaar.

Prachtig rijden in Luxemburg op supervlakke wegen, geen drempels, geen verkeerslichten en alleen maar bochten.

Prima hotel (st. Fiacre in Bourscheid). Eten wat aan de zoute kant maar dat zal persoonlijk zijn. Dit jaar in plaats van een kamer in het hotel op de camping in een stacaravan (te laat geboekt). Ook prima voor elkaar, alleen wat lawaaiïge buren.

Begeleiding van Sandra en Eric Zuijderduin ook prima.

Kortom: niks te klagen, aanrader voor iedereen.

Groepsreis Luxemburg met Hemelvaart

Danny de Hoon

22-05-2016

Wat een geweldige reis en ervaring!

Voor ons voor het eerst een groeps-motorreis via Horizon motorreizen, maar zeker niet de laatste! Goed geregeld, fijn hotel, goede verzorging en begeleiding.

De reis start met een mooie aanrijroute naar het gezellige hotel met mooi nieuw ingerichte kamers. De opeenvolgende dagen zijn prachtige routes uitgezet door het bochtige landschap. Veel leuke dorpjes en terrasjes met heerlijk eten. Echt genieten.

Na de ritten is het gezellig toeven op het terras van het hotel, waarna een heerlijk diner volgde.

We kijken terug op een zeer geslaagd motorweekend, waar we veel nieuwe motorvrienden hebben mogen maken. Hele leuke groep in ongedwongen sfeer.

Tot de volgende keer,

Danny en Monique de Hoon

Groepsreis Luxemburg met Hemelvaart

Tjeerd Geerts

20-05-2016

het was weer een mooie reis met hele  mooie stuur routers een goed hotel. Bedankt Rien voor de goede en vriendelijke begeleiding.

Groepsreis Luxemburg met Hemelvaart

Gustaaf Patteaux

11-05-2016

De reis was fantastisch dank zij het mooie weer. Het hotel is volledig gerenoveerd met een uitstekende keuken.

De leiding heeft de routes goed uitgestippeld met genoeg variatie qua natuur en heel veel bochten.

Ook de complimenten aan Rien en Monique en de andere deelnemers voor deze onvergetelijke reis.

Groepsreis Luxemburg met Hemelvaart

Eugene Lemaire & Maret Busch

27-05-2015

Wil je nu echt een keer de laatste randjes van je banden rijden, via perfecte routes, vanuit een zeer goed hotel met een keuken waar je 'U' tegen zegt: Dan is dit je reis!

Groepsreis Luxemburg met Hemelvaart

Jack & Anja

23-05-2015

Wederom een reisje met Horizonmotorreizen gedaan. Dit keer in Luxemburg. Ondanks dat er af en toe wat regen naar beneden kwam was het een zeer geslaagd weekend. Uitstekend hotel met dito eten, prachtige routes en aangenaam gezelschap. Zeker voor herhaling vatbaar. 

Groeten,

Jack & Anja

Groepsreis Luxemburg met Hemelvaart

Marianne Bon & Dick ten boer

02-06-2014

Hallo Moniek en Rien, We zijn weer veilig thuis aangekomen vanmiddag. We hebben het erg naar onze zin gehad deze vakantie en jullie begeleiding vonden we super! Voor ons een reden om in de toekomst vaker voor horizon reizen te gaan kiezen. Graag tot ziens: Marianne Bon & Dick ten boer

Groepsreis Luxemburg met Hemelvaart

Dirk en Anne-Marie

02-06-2014

Hallo iedereen,

We hebben een prachtig weekend doorgebracht in Luxemburg. Alles was uitstekend georganiseerd. Waarvoor dank Carlo. Maar wat meer was, de begeleiding was SUPER. Bedankt Moniek en Rien. We kijken al uit naar de volgende ontmoeting.

Vele groeten uit België,

Anne-Marie en Dirk

Groepsreis Luxemburg met Hemelvaart

Stefan

28-10-2013

Hoi John&Petra

Ik wil jullie bedanken voor deze prachtige motorvakantie, het was voor mij de eerste keer en het is me zeer goed bevallen, ik kan alleen nog maar aan die heerlijke haarspeldbochtjes denken, aan de goede ontspannen sfeer en het lekkere eten.

Groeten van Stefan 

X

De mooiste reis uit ons programma van 2019 Dat is deze motorreis naar Noord-Spanje & Portugal.
In 11 dagen rijdt je dwars door de Pyreneeën en over Picos naar het prachtige Porto. Ervaar het zelf en bekijk de prachtige beelden.