+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Groepsreis Toscane / Umbrië

Hans & Elly Breure

08-10-2019

Goed verzorgde reis.

Goede hotels, prachtige streek, mooie routes, fijne reisleiding.

Reizen met Horizon is zekervoor herhaling vatbaar.

Groepsreis Toscane / Umbrië

Tijn

07-10-2019

Horizon-ontzorgd!

alles weer tot in de puntjes geregeld, ben niet anders gewend van Horizon. Stephan en Marloes waren prettige reisleiders en de hotels zijn echt super, helaas de wegen, maar hier stopt denk ik ook Carlo’s regel kunst.

tot volgend jaar.

Tijn en Wil

Groepsreis Toscane / Umbrië

Hans Spanger

07-10-2019

Prima verzorgd, hotels heel goed, prachtig land, alleen sommige wegen...of gebrek aan wegdek.

Groepsreis Dolomieten September

sander

18-09-2019

Arabba is met zijn omgeving een droom voor de motorrijder, geen weg is recht. Geweldig gereden met top weer rond de 20 graden waar we geluk mee hadden die week.

Het Hotel

Kamer is ruim met prima badkamer.

De tempratuur van de douche zou op de 3e verdieping een stuk stabieler kunnen kamer 329.

De drankjes zijn aan de prijs en het eten kon zeker beter, de bediening deed daarin tegen goed hun best om alles met een lach te doen.

In het dorp Arabba zelf is een leuke bar met de naam Peter te vinden.

Prachtige wegen met de fantastische uitzichten Arabba zeker heen gaan echt geweldig!

 

Groepsreis Dolomieten Juli

Martin sr Pardoel

27-07-2019

Fantastisch reis, perfecte wegen en een mega uitzicht. Ook het hotel was fantastisch alleen het avond eten soms wat eenzijdig. Onze reisbegeleider Willy, goede en gezellige vent, heeft de reis prima begeleid.

Volgend jaar staat deze reis zeker weer op de agenda voor mij!!

 

Zeker een aanrader deze reis voor iedereen.!!

Groepsreis Dolomieten Juli

Peter en Danja Sauvageot

24-07-2019

Wat een geweldige reis was het weer. Dit was het derde jaar oprij dat wij met de groepsreis mee gaan naar Italië. Wij zullen zeer zeker deze vakanties met Horizon motor reizen voort zetten. De organisatie en reisleiders zijn gewoon top!!!!

Als we volgend jaar weer de Italië reis boeken hopen we ook weer dat Willie onze reisleider zal worden. Wat een gezellige en vooral een goede reisleider.

Horizon Motor reizen ; WAT EEN TOP ORGANISATIE MET GEWELDIGE REIZEN EN REISBEGELEIDERS.

Groepsreis Dolomieten Juli

Vincent Knapen

11-06-2019

Mooie routes in de Dolomieten gereden met prachtige uitzichten. Het hotel Evaldo in Arabba is goed, topservice en lekker eten. . Een aanrader. Helaas waren er al gelijk veel groepen rijders gevormd waardoor er weinig contact was met mede reisgenoten. 

Groepsreis Toscane / Umbrië

Hans van der eng

12-10-2018

Ik heb  dit een leuke reis gevonden een groep die het allemaal met elkaar konden worden leuke routes goed eten in de hotels alles perfect geregeld jammer dat de wegen zo slecht zijn maar het uitzicht compenseerd weer heel veel kortom ik heb genoten.

Groepsreis Toscane / Umbrië

Hans Moors

12-10-2018

Mijn eerste echte motorreis in het gebied Toscane. Prima routes en weinig verkeer (in oktober 2018)zodat je een goed beeld krijgt van Toscane. Helaas een minder/slecht wegdek op bepaalde routes maar dat werd weer goed gemaakt door de mooie vergezichten en de cultuurbezoekjes aan de bekendere plaatsen waaronder Siena en San Gimignano. Verder goede/prima hotels.

Groepsreis Toscane / Umbrië

John Bergsma

11-10-2018

Prachtige reis gemaakt met Horizon naar Toscane / Umbrië. Twee totaal verschillende gebieden. In Toscane de heerlijke geuren die je tijdens het rijden tot je komen, in Umbrië meer bergachtig. Toch hebben beide gebieden meer dan genoeg bochten waar het heerlijk rijden is. Door de herfst hebben de bomen al hun prachtige kleuren.

Dit is al de zesde groepsreis die ik met Horizon heb gemaakt. Ondanks dat het de naam groepsreis heeft, rijd je niet met zijn allen in één grote groep, maar individueel of in kleinere groepjes. Alleen het eten 's avonds doe je gezamenlijk wat altijd weer een gezellig moment is.

Wat een groot pluspunt is van deze reis is dat je niet helemaal zelf naar Toscane hoeft te rijden, maar de motor op transport met de vrachtauto gaat en jezelf er heen vliegt. De voorbereiding is wel wat anders dan als je zelf rijdt, maar het is ook veel relaxter.

Carlo en alle andere medewerkers van Horizon, bedankt voor de leuke reis en tot de volgende keer. 

Groepsreis Toscane / Umbrië

Frans Timmermans Sue Wilson

11-10-2018

Wij hebben deze reis met heel veel plezier gedaan.

Na eerdere slechte ervaring was dit top.

De hotels waren super vriendelijke staf.

Ontbijt was zeer goed diner in eerste hotel vonden wij wat minder.

 Tours waren goed zeer pleased met kortere routes.

Reisbegleiding Carlo was goed en zeer behulpzaam.

Tot slot het smaak voor meer.

Vriendelijke groet Frans Timmermans Sue Wilson

 

 

 

Groepsreis Toscane / Umbrië

Anne Huizinga

10-10-2018

Een prachtige toertocht. Toscane ruikt echt als toscaanse kruiden, Umbrie heeft een schitterende natuur. Door magnifieke natuur gereden. Gehele toer is prima begeleid. Zowel voorbereiding (met vliegtuig heen en terug en motoren per vrachtauto), de toer zelf als het ophalen van de motoren uitstekend verzorgd. Echt goede hotels met vooral het 2e met uitstekende keuken, hoewel organisatie in de keuken op z'n italiaans, wat chaotisch maar heel vriendelijk en ieder kreeg wat besteld was. Voor iedere dag een korte en een lange route. Door de matige toestand van de wegen (wat voor heel Italië momenteel geldt) steeds gekozen voor de korte routes, die wel heel erg mooi waren. 's Avonds steeds een uitermate gezellige sfeer. Het was mijn 2e reis met Horizon, maar de 1e is meer dan 20 jaar geleden met een bestemming die ik me niet meer herinner. Door deze reis is een volgende Horizon reis zeker een optie!