+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Groepsreis Hautes Alpes

Bert Bijlard

05-09-2019

Grandioos! Van begin tot eind. Prima één-persoons chalet incl. lekker eten op mooie camping met heerlijk zwembad. Stuurwegen met prachtige uitzichten. Laatste routedag vanaf de top van Mont Ventoux naar Bédoin gereden om vandaar via de mini col de la Madeleine al zwierend en zwaaiend 😉 terug te rijden over de autoruiten Dróme langs Vaison-la-Romaine en Nyons (D94) naar Gap. Prachtige route en even lekker doorrijden. Ik zag de bui nl. al hangen en kwam zodoende droog terug op de camping. Je hebt al mazzel als je geen pech hebt. De volgende dag in één tijd naar huis gereden. Rustig aan gedaan onderweg. Ging prima. Marcel en groep bedankt voor alle gezelligheid 👍

Groepsreis Vercors

Sjaak Bekx

30-08-2019

Tjonge jonge wat een genot daar in die Franse bergen.

Bocht na bocht, het hield niet op.

de groep was gezellig, geestig en vooral vastberaden om iedere dag vroeg te gaan rijden, door weer en wind, regen en zonneschijn.

ik heb genoten, de organisatie en routes waren top.

Dit smaakt naar meer, ik zou zeggen DOEN

Groepsreis Vercors

Erik Visser

27-08-2019

Fijn hotel, prachtige routes, goede sfeer , kortom ; genoten !!!

Groepsreis Vogezen

Ben v.d. Hoff

17-06-2019

Groepsreis Elzas & Rheinland-Pfalz met Pinksteren

Johan

16-06-2019

Top motorweekend gehad.

Geweldige tochten, prima hotel. Fijne groep en goede begeleiding. Bedankt, ik heb echt genoten.

 

Groepsreis Elzas & Rheinland-Pfalz met Pinksteren

Jerry

14-06-2019

Mooie routes en goed hotel

Groepsreis Vogezen

Ron Hennes

13-06-2019

Wat een mooie routes! Complimenten. En dan had de organisatie ook nog voor mooi motorweer gezorgd. 

Ook het hotel liet niets te wensen over. Prachtig ontbijt, goed eten en goedgeluimd personeel.

En dan Christel en Richard (begeleiders). Wat een toppers! Niks is hun teveel, zelfs als een sukkel op het canvas naar huis wil rijden hebben ze een passende oplossing! Toch M ;-)

ergo: top, top, top!!

Groepsreis Elzas & Rheinland-Pfalz met Pinksteren

Ronald Hoogenboom

05-06-2019

Afgelopen Hemelvaartsdag begon ik met mijn eerste groepsreis met "Horizon Motor Reizen". Ik had al ruim van te voren de reisinfo ontvangen, zoals deelnemers, route beschrijvingen en de ritten voor in mijn Tom Tom. Ik zou deel nemen aan de Elzas & Rheinland- Pfalz groeps reis. Om op tijd in Aken te kunnen vertrekken, dat was het vertrekpunt van de heen reis, had ik besloten om woensdag voor Hemelvaartsdag al af te reizen naar Kerkrade, 7 km van Aken. Ik kom uit Noord Holland, dus dat is om te beginnen al 250 km. In Kerkrade heb ik een overnachting gedaan in Hotel Rolduc. Dat is een oude Abdij, waar nog steeds religieus wordt opgeleid, maar ook hotel overnachtingen worden aangeboden. Een echte aanrader! Er is zelfs een mogelijkheid om rond geleid te worden in deze prachtige Abdij. Donderdag begonnen wij aan de rit naar Aken en aansluitend de tocht naar het hotel Le Cleebourg in Rott in de Elzas. Een prachtige slinger tocht door zowel Duitsland, Belgie en natuurlijk Frankrijk. Na een rit van ca. 7 1/2 uur werden we ontvangen door Willy en Olaf, onze reis begeleiders. Ik was met een ander alleen reizend persoon  samen in een 2 persoons kamer ingedeeld. Een keurig hotel, heel mooi gelegen met een prima restaurant. Aan het eind van de dag waren alle 23 deelnemers gearriveerd. Na ons allemaal te hebben opgefrist, konden we om 19.30 uur met z'n alle dineren. De dagen er op hebben we ook zeer mooie kronkel tochten gemaakt naar o.a. de Vogezen, Eifel en Rheinland-Pfalz. We reden eigenlijk allemaal in kleine groepjes. Soms met z'n tweeen en dan weer met z'n vieren. Onderweg kwamen we elkaar steeds weer tegen bij de koffie en lunch stoppen die we naar eigen indeling konden maken. Het voordeel van steeds uit het zelfde hotel te vertrekken is dat je zonder koffers en bagage kan rijden, dat maakt het allemaal nog even prettiger vind ik. Mede door het schitterende weer heb  ik een zeer gaaf weekend ervaren wat zeker voor herhaling vatbaar is. Uit en thuis heb ik ongeveer 1800 km gereden. Het was de moeite waard. 

groeten Ronald Hoogenboom Assendelft

Groepsreis Corsica

Ivar Schretzmeijer

07-10-2018

Heel mooi eiland waar meer te zien is dan alleen bochten.

Mooie hotels en goed eten. Routes ok. De lange routes waren voor mijn gevoel iets te lang, vooral als je om 19:30 gaat eten en om 19:15 terugkomt.

Heel veel bochten met het nodige verkeer. Zoals varkens, biggen, koeien, geiten en wat sporen van zand. Leuk als je je motor voelt glijden. In sommige bochten dacht ik "Stond daar nu een koe?" We hebben ook wegen gehad waar mijn vullingen bijna uit mijn kiezen trilden. Binnenkort tandarts.

Wegen zijn heel divers. Van heel strak asfalt tot de tandarts weg. En soms ben je heel blij met een recht stuk weg. Marcel, onze reisleider, was het daar natuurlijk niet mee eens.

Ik heb een hele mooie gezellige vakantie gehad. Heerlijk gereden. En met een hele leuke internationale groep. Belgen en Nederlanders. Voor mij erg geslaagd!

Groepsreis Hautes Alpes

Poppe

05-09-2018

Verblijf was prima en de groep ook. Eten was wat de pot schaft maar niet verkeerd. Wel elke dag hetzelfde ontbijt. Erg vriendelijk personeel. Routes mooi, maar te lang volgens mij en ook anderen. Verder weer erg genoten. Dit was mijn vierde reis met Horizon. Wat kortere dagroutes en het is perfect.

Groepsreis Hautes Alpes

Leo en Thea

04-09-2018

Voor de zoveelste keer meegeweest met Horizonmotorreizen waarvan voor de derde keer Haute Alpes.  Prachtige reis, mooie routes, goed gezelschap, perfecte accommodatie, en een top reisbegeleider.

Groepsreis Vercors

Johan de Vries en Ayellet Drori

25-08-2018

De route's en hotel zijn prima verzorgd. Keuze uit korte en lange routes per dag met veel bochten en doorgaans prima wegdek. Het weer zat ook mee waardoor we 99 % droog hebben kunnen rijden en mooie wolkformaties boven Berg en Dal hebben gezien; een garantie voor mooie vergezichten en foto's. Gelukkig waren de enig Engels sprekende Fransen juist in ons hotel als gastheer en gastvrouw aanwezig ;-). Zij verzorgden zelfs een menu op maat voor ons vanwege strikt dieet. We hebben een prima tijd gehad met de reisbegeleiding en de rest van de groep.                 Dit smaakt naar meer!  