+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

KTM - Fabrieksrondreis

Adrie Koch

24-09-2019

Ben zeer tevreden over de organisatie. Jos heeft het top gedaan.

Prachtige reis.

KTM - Fabrieksrondreis

Ron Putting

24-09-2019

Een memorabele reis. In absoluut positieve zin. In de platte delen van Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland kan het saai rijden zijn maar reisleider Jos heeft kans gezien overal lusjes toe te voegen die het prettig rijden maken. Hotels zijn ook top. Mijn vrienden en ik hebben genoten!

KTM - Fabrieksrondreis

Frans Heijnis

24-09-2019

Heb genoten van de prachtige routes door de Alpenlanden met als absolute hoogtepunt voor mij de rit naar de top van de Stelvio op vrijdag. Ik heb deze reis veel meer vertrouwen gekregen in het rijden van de haarspelden zowel omhoog als naar beneden, en in het insturen van snelle bochten. Een intensieve reis maar goed te doen en uitstekend georganiseerd door Horizon. 

KTM - Fabrieksrondreis

Stefan Molenkamp

24-09-2019

Gewoon top. Prachtige reis, nette hotels, leuke reisbegeleiding(met kennis van zaken en van de te rijden routes incl. tips), super groep. Het is een intensieve reis(+/- 3600 km in 8 dagen), maar het is het zeker waard.

75 - Passentoer

Danny Macka

08-08-2019

Mooie reis en best wel vermoeiend, hotels onderweg zeer goed met uitzondering het hotel in Briançon dit was ondermaats vond ik. Af en toe te kleine en te slechte weg.Men moet rekening houden dat er ook mensen bij met duo/toermoto veiligheid? 

75 - Passentoer

Dennis

07-08-2019

leuke motorervaring en mooie hotels,volgend jaar weer horizon!

Groepsreis Midden Europa

Albert Fabriek

05-07-2019

Geweldige reis, leuk gezelschap, prima begeleider. Afstanden zijn fors en het landschap misschien niet altijd uitdagend maar het voormalige “ Oostblok “ is nu heel bijzonder om te beleven. Er staan grote veranderingen voor de deur en je kunt nu nog de authentieke sfeer proeven. Je motor moet wel tegen een stootje kunnen in Oekraïne maar door weinig verkeer op de b wegen kun je ook de hele weg benutten.. de hotels waren prima, het eten wisselend, de tankstations zijn erg modern en goed voor lekkere broodjes. Je komt dus niks tekort. Er is heel veel te zien in de steden maar de tijd is natuurlijk de beperkende factor. Maar daarom wil je er wel weer opnieuw naar toe. En nog erg goedkoop ook alles, is ook wel fijn! 

Groepsreis Midden Europa

Patrick Van de velde

04-07-2019

Zeer mooie en afwisselende reis ,zowel voor landschap als steden.

je moet wel een ervaren motorrijder zijn om de vele km aan te kunnen maar de beloning komt op het einde van de dag met een lekker diner.

alles is goed verzorgt en ook de begeleiding is top

kan het alleen maar aanraden om dit ook te doen

75 - Passentoer

John Hoogenboom

09-08-2018

Dit is een hele mooie, maar ook een zeer intensieve groepsreis. De hotels zijn goed en de organisatie is top. 

Zeer van genoten. Graag tot de volgende keer. 

Vr Gr John Hoogenboom

75 - Passentoer

PatrIck van de velde

08-08-2018

Leuke reis ook voor onervaren motorrijder zoals ik.

heb genoten van de mooie routes en de vele bochten.

wel een intensieve reis die tot in de puntjes verzorgd is.

de reisleiding Marcel en Jos waren top

kan nog uren over doorgaan maar kan alleen zeggen doen zo een vakantie.

dank u horizon reizen

World Ducati Week 2020

Marcel Rooth

30-07-2018

BMW - Rondreis Duitsland-Tsjechië met fabriek bezoek

Hub Veders

17-07-2018

Na enkele jaren met de ATC (Auto Technische Club) lidreizen in Europa te hebben georganiseerd was ik toe aan een motortrip. Voorheen met een andere motor alleen meegedaan aan Off-road weekends en ook mee georganiseerd (BMW GSclub-challenge 2009-2012). Op aanbeveling van een van mijn maten voor Horizon gekozen.

De trip zit prima in elkaar. Totaal ca 2500 km door Duitsland en Tsjechië. De hotels zijn prima en in de buurt van Dresden zelfs helemaal top. De routes zitten goed in elkaar alhoewel mijn Garmin Montana problemen had met de meer dan 50 waypoints. Door later de routes om te laten rekenen in tracks op de pc en weer naar de Montana te sturen kon ik toch volledig alles zonder verkeersinstructies rijden. Gewoon de Garmin op 200 m schaal vastzetten en rijden ! De begeleiding was prima, niet opdringerig maar functioneel prettig. De medereizigers zijn van onbekenden motormaatjes geworden. Rijden op je eigen skills. Horizon heeft er een klant bij.