+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Triumph Factory Visitor Experience

Arthur

29-12-2018

Was al langere tijd op zoek naar een motorreis in Engeland. Toen ik deze zag en de routes door Engeland dacht ik deze moet ik doen. Het is een superreis geweest mede door het reisgezelschap en het uitermate goede weer. De dagtrips waren pittig door de relatief vele kilometers. 

Triumph Factory Visitor Experience 2

Michel Hallet

04-10-2018

Het was een super trip ! Heel toffe groep, veel ambiance, prachtige routes gereden, goede hotels, interessant fabrieksbezoek en motormuseum ! 

Bovendien was het een schitterend nazomer weertje.

Dikke proficiat voor Jos, het was helemaal af !!

We hebben genoten van ieder moment !

Michel

Triumph Factory Visitor Experience 2

Piet van Twisk

03-10-2018

Tja, een reis met goed gezelschap. Uiteraard onder de bezielende begeleiding van onze Jos. Soms serieus, soms los. Maar met het mooie weer was het een feest. Bezoek aan de fabriek onder bezielende leiding van Pete was prima geregeld. Daarna naar het motormuseum. Zelf daar kennis gemaakt met de file druk op de M5 en 6. Blijft opletten in het drukke verkeer. Maar snel vergeten, prachtige retourtochten langs Peak en Lake district.  Golvend landschap en mooie stuurwegen. De boottocht blijft een must,je moet jezelf vermaken. Maar met ons gezelschap was het gauw gezellig. Als toetje hele mooie motorbeelden gekregen van Marcel.Al met al prima en tot volgend jaar. Bedankt allemaal en Jos, natuurlijk jij helemaal. 

Triumph Factory Visitor Experience 2

joris michielsen

03-10-2018

Het hoogtepunt van deze reis was uiteraard het bezoek aan de Triumph fabriek, als je wat technisch onderlegd bent en van gereedschap en machines houd, een bezoek om van te snoepen. Maar de rit op vrijdag van Hinckley naar Kendal was toch de top van deze reis. Echt de moeite waard door de nationale parken die je doorkruist, via de vele singletracks ook een beetje uitdagend, deze rit staat bij mij nu op de eerste plaats van de mooiste dagritten ooit gemaakt. Voor de rest, prima organisatie, piekfijn geregeld, prima gezelschap, en het goede weer was ook van de partij

Triumph Factory Visitor Experience 2

Nick

03-10-2018

Het was een zeer gezellige reis! We hebben veel gelachen en de Triumph fabriek was echt top. Zeer interessante en leerzame rondleiding. De laatste 2 dagroutes waren ook fantastisch, mede door het mooie weer.

Jos heeft wederom bewezen een goede en gezellige reisleider te zijn.

Het was weer gezellig en tot de volgende! 

Triumph Factory Visitor Experience

Leon Hubens

01-10-2018

Top weekje , goed weer ,goede hotels , goed eten / drinken , goeie routes en niet te vergeten een TOP reisleider 😁👍.

Triumph Factory Visitor Experience

lou cleophas

14-06-2018

Nu de eerste keer op motorvakantie naar Engeland met mijn Triumph Tiger 1050. Een groep van 20 (14 op een Triumph!!) rijders op pad in Engeland via mooie routes; soms via dorpjes waar we in de file stonden in het spitsuur. De grote groep verdeelde zich spontaan in allerlei kleinere groepen en ook alleen rijden tussendoor was prima te doen met de goed te volgen routes via de navigatie. Wat een vertrouwd gevoel gaf was het meerijden van een reisleider (Jos). Communicatie tussendoor verliep goed via een whatsappgroep. In de hotels was het dan eerst een biertje waarna we aan konden schuiven voor heerlijke maaltijden. De dagtrajecten zijn met 300+ km niet voor de poes en veel tijd voor tussendoor de omgeving te bekijken en fotograferen was er dan ook niet. Het bezoek aan de Triumphfabriek was uitstekend geregeld en zeer de moeite waard. Tijdens de rest van de rijdagen enorm kunnen genieten van de mooie natuur in de verschillende regio's van Engeland. De groep was erg leuk en divers; ik heb genoten van de vele karakters die je dan tegenkomt. Maar allemaal mensen met passie voor het motorrijden. Ik ga de volgende keer met een gerust hart weer mee met Horizon Motor Reizen!

Lou

Triumph Factory Visitor Experience

Jan langendoen

13-06-2018

Dit was weer een perfect georganiseerde horizon motorfiets

Ik ga nu al zeker 23 jaar op vakantie met horizon dus dat kan je van mij wel aannemen

Groepsreis Kent - Sussex met Hemelvaart

Aloys Doomernik

24-05-2018

Heerlijke reis met prachtige routes en een goed hotel. Samen met clubgenoot Arjen en Jeroen die vaker met Horizon op reis gaat, deze reis gemaakt. Leuke groep waarmee de routes zijn gereden en natuurlijk zeer leuke en professionele begeleiding van Richard en Christel. Bijgevoegde foto mag niet ontbreken en kenmerkt de samenhorigheid in de groep. Oh ja we mogen de  beide Yamaha's (FJR en Fazer) niet vergeten. Op naar de volgende reis met Horizon.  

Groepsreis Kent - Sussex met Hemelvaart

Wilfried Tolboom

17-05-2018

Het mooie van deze reis is dat je er relatief snel bent. Wel een extra overnachting geboekt ivm het vroege tijdstip van het vertrek van de ferry op hemelvaartsdag. Ik ben alleen gegaan, dat is ook het voordeel van Horizon reizen, je ontmoet altijd mensen met dezelfde passie waar het goed mee klikt, zo ook deze keer. Slechts een half dagje regen gehad. Alles wederom goed verzorgt door Horizon. Vele mooie weggetjes, soms met wat veel gaten dit jaar, maar een beetje defensief defensief links rijden is sowieso verstandig. Heerlijke ouderwetse gelegenheden om koffie te drinken of te lunchen. Ik heb wederom genoten en dit keer van deze reis.

Triumph Factory Visitor Experience

Lydia Janse

14-05-2018

Het was een prachtige, goede verzorgde reis met Jos Dekkers als onze uitstekende reisleider! De eerste dag serieus Engels weer, maar 's middags brak de zon door en die heeft ons de rest van de reis niet meer verlaten! Prachtige routes waren uitgezet met hele leuke lunchplekken. De hotels waren luxe en gezellig en het eten was meer dan goed! Kortom: perfect en voor herhaling vatbaar! 

Triumph Factory Visitor Experience

Blom on tour

11-05-2018

Wat een fantastische reis !

Alles top geregeld zowel boot als hotel's en ook bij de 

Triumph fabriek incl een fijne lunch helemaal de moeite waard, en het Triumph visitor centre is een mooie aanwinst.

Super mooie route's door een adembenemend landschap.

Over "onze"reisbegeleider Jos niets dan lof als je zelfs in Engeland voor mooi weer kunt zorgen !! 

Wij willen volgend jaar weer maar ik denk dat we dan gaan dobbelen want uit ons team willen de anderen dit ook graag beleven!

Nogmaals dank je wel !!