+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Triumph Factory Visitor Experience - Motorcentrum Eibergen

Martin Derks

20-06-2019

Hoewel het weer de eerste dagen niet zo gunstig was, heb ik genoten van deze reis. De routes waren pittig en gingen door streken die ik in Engeland niet had verwacht. De begeleiding door Jos was perfect. Jammer dat hij geen bier drinkt.

Triumph Factory Visitor Experience

Jan de Vries ( GOVRI )

19-06-2019

Beste teamleden van Horizon motorreizen.

Samen met vijf vrienden heb ik gebruik gemaakt van de Triumph Factory Visitor Experience reis.

Het bezoek aan Triumph was meer dan de moeite waard.Zeer vriendelijke en gastvrije ontvangst, met daarna een zeer interessante rondleiding. De kwaliteit van de gekozen Hotels was top en niet op de laatste plaats de prachtig gekozen routes.

Het was jammer dat de weergoden ons niet zo goed gezind zijn geweest, anders hadden wij nog meer kunnen genieten van het fantastische Engeland, maar daar konden jullie niets aan doen.

De begeleiding van de zeer gedreven , verzorgende en attente Jos Dekkers, hebben wij zeer op prijs gesteld.

Ik zou zeggen: zuinig zijn op deze man met passie!!

Alle motorrijders zijn weer veilig aangekomen op de kade van Newcastle en daarna met de hele groep een gezellige afsluitende avond aan boord van DFDS.

Chapeau en bedankt.

Jan de Vries

 

Groepsreis Kent - Sussex met Hemelvaart

Jan U

08-06-2019

4 Dagen genoten van goede routes, mooi weer, goed hotel en een leuk gezelschap.

Groepsreis Kent - Sussex met Hemelvaart

Kees Jan en Ellen

05-06-2019

Weer hele mooie ritten gereden door het zonnige Engelse landschap waar we van genoten. Prachtig hotel met lekker eten, en een gezellige groep motorrijders. Goed georganiseerd! Complimenten.

Triumph Adventure Tour Wales

Eric

28-04-2019

Een mooie motorreis door Engeland/Wales. De topdag was natuurlijk om op een gehuurde Triumph 800 Tiger offroad te leren rijden. Zoals gehoopt op deze dag een flinke regenbui en daardoor werd de training alleen nog maar leuker! Alles was zeer professioneel georganiseerd, inclusief kleding, crosslaarzen en zelfs handschoenen. 

Triumph Factory Visitor Experience

Arthur

29-12-2018

Was al langere tijd op zoek naar een motorreis in Engeland. Toen ik deze zag en de routes door Engeland dacht ik deze moet ik doen. Het is een superreis geweest mede door het reisgezelschap en het uitermate goede weer. De dagtrips waren pittig door de relatief vele kilometers. 

Triumph Factory Visitor Experience 2

Michel Hallet

04-10-2018

Het was een super trip ! Heel toffe groep, veel ambiance, prachtige routes gereden, goede hotels, interessant fabrieksbezoek en motormuseum ! 

Bovendien was het een schitterend nazomer weertje.

Dikke proficiat voor Jos, het was helemaal af !!

We hebben genoten van ieder moment !

Michel

Triumph Factory Visitor Experience 2

Piet van Twisk

03-10-2018

Tja, een reis met goed gezelschap. Uiteraard onder de bezielende begeleiding van onze Jos. Soms serieus, soms los. Maar met het mooie weer was het een feest. Bezoek aan de fabriek onder bezielende leiding van Pete was prima geregeld. Daarna naar het motormuseum. Zelf daar kennis gemaakt met de file druk op de M5 en 6. Blijft opletten in het drukke verkeer. Maar snel vergeten, prachtige retourtochten langs Peak en Lake district.  Golvend landschap en mooie stuurwegen. De boottocht blijft een must,je moet jezelf vermaken. Maar met ons gezelschap was het gauw gezellig. Als toetje hele mooie motorbeelden gekregen van Marcel.Al met al prima en tot volgend jaar. Bedankt allemaal en Jos, natuurlijk jij helemaal. 

Triumph Factory Visitor Experience 2

joris michielsen

03-10-2018

Het hoogtepunt van deze reis was uiteraard het bezoek aan de Triumph fabriek, als je wat technisch onderlegd bent en van gereedschap en machines houd, een bezoek om van te snoepen. Maar de rit op vrijdag van Hinckley naar Kendal was toch de top van deze reis. Echt de moeite waard door de nationale parken die je doorkruist, via de vele singletracks ook een beetje uitdagend, deze rit staat bij mij nu op de eerste plaats van de mooiste dagritten ooit gemaakt. Voor de rest, prima organisatie, piekfijn geregeld, prima gezelschap, en het goede weer was ook van de partij

Triumph Factory Visitor Experience 2

Nick

03-10-2018

Het was een zeer gezellige reis! We hebben veel gelachen en de Triumph fabriek was echt top. Zeer interessante en leerzame rondleiding. De laatste 2 dagroutes waren ook fantastisch, mede door het mooie weer.

Jos heeft wederom bewezen een goede en gezellige reisleider te zijn.

Het was weer gezellig en tot de volgende! 

Triumph Factory Visitor Experience

Leon Hubens

01-10-2018

Top weekje , goed weer ,goede hotels , goed eten / drinken , goeie routes en niet te vergeten een TOP reisleider 😁👍.

Triumph Factory Visitor Experience

lou cleophas

14-06-2018

Nu de eerste keer op motorvakantie naar Engeland met mijn Triumph Tiger 1050. Een groep van 20 (14 op een Triumph!!) rijders op pad in Engeland via mooie routes; soms via dorpjes waar we in de file stonden in het spitsuur. De grote groep verdeelde zich spontaan in allerlei kleinere groepen en ook alleen rijden tussendoor was prima te doen met de goed te volgen routes via de navigatie. Wat een vertrouwd gevoel gaf was het meerijden van een reisleider (Jos). Communicatie tussendoor verliep goed via een whatsappgroep. In de hotels was het dan eerst een biertje waarna we aan konden schuiven voor heerlijke maaltijden. De dagtrajecten zijn met 300+ km niet voor de poes en veel tijd voor tussendoor de omgeving te bekijken en fotograferen was er dan ook niet. Het bezoek aan de Triumphfabriek was uitstekend geregeld en zeer de moeite waard. Tijdens de rest van de rijdagen enorm kunnen genieten van de mooie natuur in de verschillende regio's van Engeland. De groep was erg leuk en divers; ik heb genoten van de vele karakters die je dan tegenkomt. Maar allemaal mensen met passie voor het motorrijden. Ik ga de volgende keer met een gerust hart weer mee met Horizon Motor Reizen!

Lou

X

Proef de zinderende sfeer van Noord-Afrika Sappige sinaasappels, kleurige tapijten, witte stranden en sprookjesachtige sfeer. Ontdek Marokko in 2020.