+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Triumph Factory Visitor Experience

Jan de Vries ( GOVRI )

19-06-2019

Beste teamleden van Horizon motorreizen.

Samen met vijf vrienden heb ik gebruik gemaakt van de Triumph Factory Visitor Experience reis.

Het bezoek aan Triumph was meer dan de moeite waard.Zeer vriendelijke en gastvrije ontvangst, met daarna een zeer interessante rondleiding. De kwaliteit van de gekozen Hotels was top en niet op de laatste plaats de prachtig gekozen routes.

Het was jammer dat de weergoden ons niet zo goed gezind zijn geweest, anders hadden wij nog meer kunnen genieten van het fantastische Engeland, maar daar konden jullie niets aan doen.

De begeleiding van de zeer gedreven , verzorgende en attente Jos Dekkers, hebben wij zeer op prijs gesteld.

Ik zou zeggen: zuinig zijn op deze man met passie!!

Alle motorrijders zijn weer veilig aangekomen op de kade van Newcastle en daarna met de hele groep een gezellige afsluitende avond aan boord van DFDS.

Chapeau en bedankt.

Jan de Vries

 

Groepsreis Kent - Sussex met Hemelvaart

Jan U

08-06-2019

4 Dagen genoten van goede routes, mooi weer, goed hotel en een leuk gezelschap.

Groepsreis Kent - Sussex met Hemelvaart

Kees Jan en Ellen

05-06-2019

Weer hele mooie ritten gereden door het zonnige Engelse landschap waar we van genoten. Prachtig hotel met lekker eten, en een gezellige groep motorrijders. Goed georganiseerd! Complimenten.

Triumph Adventure Tour Wales

Eric

28-04-2019

Een mooie motorreis door Engeland/Wales. De topdag was natuurlijk om op een gehuurde Triumph 800 Tiger offroad te leren rijden. Zoals gehoopt op deze dag een flinke regenbui en daardoor werd de training alleen nog maar leuker! Alles was zeer professioneel georganiseerd, inclusief kleding, crosslaarzen en zelfs handschoenen. 

Triumph Factory Visitor Experience

Arthur

29-12-2018

Was al langere tijd op zoek naar een motorreis in Engeland. Toen ik deze zag en de routes door Engeland dacht ik deze moet ik doen. Het is een superreis geweest mede door het reisgezelschap en het uitermate goede weer. De dagtrips waren pittig door de relatief vele kilometers. 

Triumph Factory Visitor Experience

Leon Hubens

01-10-2018

Top weekje , goed weer ,goede hotels , goed eten / drinken , goeie routes en niet te vergeten een TOP reisleider 😁👍.

Triumph Factory Visitor Experience

lou cleophas

14-06-2018

Nu de eerste keer op motorvakantie naar Engeland met mijn Triumph Tiger 1050. Een groep van 20 (14 op een Triumph!!) rijders op pad in Engeland via mooie routes; soms via dorpjes waar we in de file stonden in het spitsuur. De grote groep verdeelde zich spontaan in allerlei kleinere groepen en ook alleen rijden tussendoor was prima te doen met de goed te volgen routes via de navigatie. Wat een vertrouwd gevoel gaf was het meerijden van een reisleider (Jos). Communicatie tussendoor verliep goed via een whatsappgroep. In de hotels was het dan eerst een biertje waarna we aan konden schuiven voor heerlijke maaltijden. De dagtrajecten zijn met 300+ km niet voor de poes en veel tijd voor tussendoor de omgeving te bekijken en fotograferen was er dan ook niet. Het bezoek aan de Triumphfabriek was uitstekend geregeld en zeer de moeite waard. Tijdens de rest van de rijdagen enorm kunnen genieten van de mooie natuur in de verschillende regio's van Engeland. De groep was erg leuk en divers; ik heb genoten van de vele karakters die je dan tegenkomt. Maar allemaal mensen met passie voor het motorrijden. Ik ga de volgende keer met een gerust hart weer mee met Horizon Motor Reizen!

Lou

Triumph Factory Visitor Experience

Jan langendoen

13-06-2018

Dit was weer een perfect georganiseerde horizon motorfiets

Ik ga nu al zeker 23 jaar op vakantie met horizon dus dat kan je van mij wel aannemen

Groepsreis Kent - Sussex met Hemelvaart

Aloys Doomernik

24-05-2018

Heerlijke reis met prachtige routes en een goed hotel. Samen met clubgenoot Arjen en Jeroen die vaker met Horizon op reis gaat, deze reis gemaakt. Leuke groep waarmee de routes zijn gereden en natuurlijk zeer leuke en professionele begeleiding van Richard en Christel. Bijgevoegde foto mag niet ontbreken en kenmerkt de samenhorigheid in de groep. Oh ja we mogen de  beide Yamaha's (FJR en Fazer) niet vergeten. Op naar de volgende reis met Horizon.  

Groepsreis Kent - Sussex met Hemelvaart

Wilfried Tolboom

17-05-2018

Het mooie van deze reis is dat je er relatief snel bent. Wel een extra overnachting geboekt ivm het vroege tijdstip van het vertrek van de ferry op hemelvaartsdag. Ik ben alleen gegaan, dat is ook het voordeel van Horizon reizen, je ontmoet altijd mensen met dezelfde passie waar het goed mee klikt, zo ook deze keer. Slechts een half dagje regen gehad. Alles wederom goed verzorgt door Horizon. Vele mooie weggetjes, soms met wat veel gaten dit jaar, maar een beetje defensief defensief links rijden is sowieso verstandig. Heerlijke ouderwetse gelegenheden om koffie te drinken of te lunchen. Ik heb wederom genoten en dit keer van deze reis.

Triumph Factory Visitor Experience

Lydia Janse

14-05-2018

Het was een prachtige, goede verzorgde reis met Jos Dekkers als onze uitstekende reisleider! De eerste dag serieus Engels weer, maar 's middags brak de zon door en die heeft ons de rest van de reis niet meer verlaten! Prachtige routes waren uitgezet met hele leuke lunchplekken. De hotels waren luxe en gezellig en het eten was meer dan goed! Kortom: perfect en voor herhaling vatbaar! 

Triumph Factory Visitor Experience

Blom on tour

11-05-2018

Wat een fantastische reis !

Alles top geregeld zowel boot als hotel's en ook bij de 

Triumph fabriek incl een fijne lunch helemaal de moeite waard, en het Triumph visitor centre is een mooie aanwinst.

Super mooie route's door een adembenemend landschap.

Over "onze"reisbegeleider Jos niets dan lof als je zelfs in Engeland voor mooi weer kunt zorgen !! 

Wij willen volgend jaar weer maar ik denk dat we dan gaan dobbelen want uit ons team willen de anderen dit ook graag beleven!

Nogmaals dank je wel !!