+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Filter:

Groepsreis Eifel

M. Schrijver

20-06-2019

Niet de eerste keer maar ook zeker niet de laatste keer dat we met Horizon en Motoplus op reis zijn geweest. Altijd weer leuk en gezellig en toch ook steeds weer bekende gezichten. Wij zijn dus niet de enigen die de reizen waarderen.

De Eifel is een mooi gebied. De routes bij deze reis hebben overwegend hele goede wegen. Bijna on-duits. Daar staat wel tegenover dat de echt hele mooi gedeeltes van de routes toch vaak erbarmelijke asfalt kwaliteit hebben.

Het hotel (Hotel Hullen) is een fijn hotel met een gunstige ligging t.o.v de uitvalsweg en benzinepomp. Kamer was netjes. Ontbijt was goed in een sfeervolle zaal. Avondeten was ook goed alleen vond ik de ruimte minder gezellig. De motor staat netjes in de garage welke zeer ruim is voorzien gereedschappen om eventuele probleempjes aan je motor op te lossen.

 

Over Horizon zelf heb ik niets te klagen gehad. Stefan is een fijn persoon om als reisbegeleiding mee te hebben.

Groepsreis Moezel

Marc Vranken

06-06-2019

Verzorgde organisatie, mooie en uitdagende routes, goed gezelschap. Het prachtige weer was de kers op de taart. Volgend jaar ga ik zeker mee.

Groepsreis Sauerland met Hemelvaart

Mattie

06-06-2019

Mooie reis met fijne routes die ondanks Hemelvaart en weekend, heel rustig waren met fijn sturen en een prachtig landschap. Hotel en het eten waren van " Horizon" kwaliteit. Heel goed dus. 

Bart onze reisbegeleider was helemaal super. Hij bood ons op een avond nog de theorie van goede bochtentechniek. Heel leerzaam en de volgende dag mooi uit kunnen proberen.

Groepsreis Sauerland met Hemelvaart

Patrick Vandervaeren

05-06-2019

Steeds top met Horizon reizen, een prachtig zonovergoten weekend in een zeer mooie omgeving!!

Groepsreis Harz Lang weekend Hemelvaart

Peter van Oorschot

05-06-2019

prima weekend gehad. Mooi weer, mooie ritten, leuke reisleiding. Kortom top.

De heen en terugreis had korter mogen zijn, maar dan hadden we een overnachting moeten inplannen.

KNMV 3-daagse Kennismakingstoer I

Hans Dekker

03-06-2019

De route was prachtig, de begeleiding was prima. Helaas was het weer niet optimaal en had ik de eerste dag een probleem met mijn motor. Ondanks alles geweldig. Ik maak deze trip zeker nog een keer. Alle medereizigers bedankt het was een geweldige ervaring. Tot ziens

Hans

Groepsreis Moezel

Dirk de Gouw

25-05-2019

Leuk weekend en erg mooi uitgezette routes door Horizon. Ontvangst met begeleiders was prima met een gezellige groep motorrijders. Hotel Sewenig in Muden is echter zeker geen motorhotel (dus de motoren konden niet binnen staan en er is geen gezellige bar in het hotel). Voor wat vertier in de avond moet je dus al snel uitwijken naar Cochem of Treis-Karden..

Wel een leuke locatie om o.a. burcht Eltz te bezoeken of de langste en spectaculairste voetgangersbrug van Duitsland te bezoeken de Geierlay hangbrug...

Groepsreis Moezel

Ingrid Heijmans

21-05-2019

Echt een top weekend gehad 👍. Mooie routes, leuke groep en reisbegeleiding had zeker meerwaarde. Niet alleen voor noodreparaties en kennis/ervaring maar ook nog eens gezellig. 

 

Groepsreis Eifel

Peter en Annette Pijpers

17-05-2019

Mooi weekend gehad met Motoplus en Horizon. mooie routes en goed hotel. Alles keurig verzorgd. Voor de verregende zaterdag een leuk alternatief naar de Nurburgring met een backstage tour, die zeer interessant was. 

Je rijdt individueel of met spontaan gevormd groep. 's avonds bijpraten over opgedane ervaringen en de beroemde "Benzingespraeche". We gaan dit vaker doen, beslist een aanrader de groepsreis.

Groepsreis Eifel

Gerard van Dierendonck

16-05-2019

Meegeweest naar de Eiffel. Eén hele regendag gehad maar daar stond een mooi alternatief tegenover > dagje Nurnburgring museum en rondleiding rondom de pitsstraat. Top.

Andere dagen lekker kunnen rijden over afwisselend hele goede wegen en minder goed onderhouden asfalt. Hotel was prima en, niet onbelangrijk, goed ontbijt en avondeten.

Leuk met zo een groepsreis is dat je 's avonds met iedereen je ervaringen kunt delen, maar het rijden doe je lekker op eigen gelegenheid. Onderweg kom je soms anderen tegen, even samen een koffie en je vervolgt ieder je rit weer.

Bedankt weer Horizon.

Dutch Ducati Multistrada Weekend - Eifel 2019

Imre van der Meer

03-05-2019

Vorig jaar de Ducati berg en bochten training in Luxemburg gevolgd. Dit jaar voor het Multistrada weekend gekozen. 

Het was een geweldig leuk weekend. Leuke mensen ontmoet en bekenden weer gezien. Prachtige routes gereden.

Het hotel is gewoon mooi en goed. Het eten is heerlijk en de biertjes smaken lekker.

Carlo, bedankt voor de goede organisatie. Volgend jaar ben ik er zeker weer bij!

Groepsreis Sauerland met Hemelvaart

Martin Maly

01-05-2019

Het was een leerzaam en zeer gezellige groepsreis.

X

Proef de zinderende sfeer van Noord-Afrika Sappige sinaasappels, kleurige tapijten, witte stranden en sprookjesachtige sfeer. Ontdek Marokko in 2020.