+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Filter:

Groepsreis Eifel

j.G. Fonk

16-10-2019

Aan het eind van het motor seizoen toch nog een grote toertocht in de Eifel gemaakt op 11-10/13-10-2019. In 1 woord, geweldig,wat een ervaring. Schitterende rit met prachtig mooi weer. Ook de sfeer in het hotel was fantastisch. Bedankt Horizon Motor Reizen.

3-daagse Herfsttintentoer Sauerland

H. van Haren

16-10-2019

Met mooi weer de Herfsttintentoer gedaan. Heenreis prima, afwisselend qua wegen en qua landschap. De appgroep werkte prima met allerlei tips en waarschuwingen. Wellicht nog wat meer nadruk op informatie die alle deelnemers aangaat. Hotel was top: goede kamers, goed eten, prima bediening en een grote parkeerplaats. Rondreis op zaterdag was uitstekend. Enige punt van kritiek betreft de terugreis. Te veel dorpskernen en nauwelijks interessante gebieden in de route. Jammer, het had beter gekund en eigenlijk ook wel gemoeten.

3-daagse Kennismakingstoer II Eifel

Hans Sijmons

29-09-2019

Ik heb dit jaar zowel de kennismakingstoer 1 als 2 gedaan. De tweede keer omdat de eerste keer zich grotendeels in de regen afspeelde en ik ook wel eens wat van de omgeving wilde zien behalve alleen weg. Beide keren genoten van een heerlijk weekend met goede begeleiding, leuke deelnemers en een prima hotel. Het heet kennismakingstoer maar is eigenlijk voor iedereen aan te raden als je een gezellig weekend met de motor weg wilt.

Groepsreis Zwarte Woud

Stefan

17-08-2019

Onze eerst groepsreis met Horizonmotorreizen is erg goed bevallen. Gezellig gezelschap en een erg goed hotel. Alles goed verzorgd en zeker zo belangrijk, hele mooie routes met hele mooie uitzichten. Voor herhaling vatbaar. 

Groepsreis Zwarte Woud

Ammy van Bedaf

13-08-2019

Dit was mijn eerste Horizonreis.
De routes waren enorm mooi. 
Met een reisgezelschap bestaande uit gelijkgezinde motorliefhebbers en met de vrijheid en blijheid die een groepsreis biedt, heb ik enorm genoten. 
Reisleider Mick was enthousiast en behulpzaam. 
Mijn eerste kennismaking met Horizon Reizen was ronduit goed. 
Dit is dan ook zeker niet mijn laatste rit met Horizon reizen. 
Een minpunt vond ik de kerk die nabij het hotel stond en ook 's nachts ieder kwartier van zich liet horen. Ik had een kamer aan de kerkkant. Het raam dicht doen was qua hitte ook geen optie. 

Groepsreis Zwarte Woud

Ben v.d. Hoff

12-08-2019

Verr....., lijkt de Horizon Vogezenreis van juni dit jaar wel (terechte aanrader!). Ik herken enkele punten, toen in de regen, nu gelukkig in de zon. Toch niet de verkeerde route geladen? Na een mooie tijd in de Vogezen gereden te hebben kwam dan toch het Zwarte Woud in zicht. Ik geef deze reis vier sterren en geen vijf en dat komt alleen maar vanwege de ligging van het hotel (prima eten en slapen overigens!). Het lag niet centraal t.o.v. de bergen, waardoor er sprake was van een zekere 'aanrijtijd'. Maar....wat een prachtige provincie dat Schwarzwald. Kilometers aaneengeregen bochten zonder telkens 'gehinderd' te worden door dwarsliggende dorpjes. Een walhalla voor elke motorrijder, maar speciaal voor de snelle jongens en meisjes. Alle provincies, tussen de Harz en het Zwarte Woud (noord-zuid) en tussen de Eifel/Pfalz en Thüringen (west-oost) zijn de moeite waard, maar hier in Schwarzwald bekruipt je enkele malen per dag het gevoel dat je wieg in Duitsland had moeten staan, al dansend met je motorfiets over de mooie routes. Ik heb Horizon gevraagd deze reis te verlengen, want drie routedagen zijn tekort. In dat geval ben ik er volgend jaar wéér bij!    

Groepsreis Zwarte Woud

Ben v.d. Hoff

12-08-2019

Verr....., lijkt de Horizon Vogezenreis van juni dit jaar wel (terechte aanrader!). Ik herken enkele punten, toen in de regen, nu gelukkig in de zon. Toch niet de verkeerde route geladen? Na een mooie tijd in de Vogezen gereden te hebben kwam dan toch het Zwarte Woud in zicht. Ik geef deze reis vier sterren en geen vijf en dat komt alleen maar vanwege de ligging van het hotel (prima eten en slapen overigens!). Het lag niet centraal t.o.v. de bergen, waardoor er sprake was van een zekere 'aanrijtijd'. Maar....wat een prachtige provincie dat Schwarzwald. Kilometers aaneengeregen bochten zonder telkens 'gehinderd' te worden door dwarsliggende dorpjes. Een walhalla voor elke motorrijder, maar speciaal voor de snelle jongens en meisjes. Alle provincies, tussen de Harz en het Zwarte Woud (noord-zuid) en tussen de Eifel/Pfalz en Thüringen (west-oost) zijn de moeite waard, maar hier in Schwarzwald bekruipt je enkele malen per dag het gevoel dat je wieg in Duitsland had moeten staan, al dansend met je motorfiets over de mooie routes. Ik heb Horizon gevraagd deze reis te verlengen, want drie routedagen zijn tekort. In dat geval ben ik er volgend jaar wéér bij!    

Groepsreis Zwarte Woud

Harrie Gerrits

12-08-2019

Erg mooie reis. Mooie aanrijroute via de Vogezen, mooie dagroutes, prima hotel (Landgasthof zum Lamm). Heerlijk eten. Alleen de route op donderdag naar de SchwartzwaldHochstrasze was erg lang en saai voordat het "feest" daadwerkelijk kon beginnen. Verder hadden wij gekozen voor de tussen-overnachting in Kleinbittersdorf bij Hotel am Markt. Eten prima, kamer ook, alleen bij aankomst rond 16.00 uur was er niemand aanwezig en lagen er wel kamersleutels klaar. Maar wij wisten niet of we die zomaar konden pakken. Beetje raar.... een 7 zeggen wij. De rest van deze reis krijgt van ons een 9. En oh ja..Mick is een zorgzame en prettige reisleider!

Harrie en Nel Gerrits

Groepsreis Eifel

M. Schrijver

20-06-2019

Niet de eerste keer maar ook zeker niet de laatste keer dat we met Horizon en Motoplus op reis zijn geweest. Altijd weer leuk en gezellig en toch ook steeds weer bekende gezichten. Wij zijn dus niet de enigen die de reizen waarderen.

De Eifel is een mooi gebied. De routes bij deze reis hebben overwegend hele goede wegen. Bijna on-duits. Daar staat wel tegenover dat de echt hele mooi gedeeltes van de routes toch vaak erbarmelijke asfalt kwaliteit hebben.

Het hotel (Hotel Hullen) is een fijn hotel met een gunstige ligging t.o.v de uitvalsweg en benzinepomp. Kamer was netjes. Ontbijt was goed in een sfeervolle zaal. Avondeten was ook goed alleen vond ik de ruimte minder gezellig. De motor staat netjes in de garage welke zeer ruim is voorzien gereedschappen om eventuele probleempjes aan je motor op te lossen.

 

Over Horizon zelf heb ik niets te klagen gehad. Stefan is een fijn persoon om als reisbegeleiding mee te hebben.

Groepsreis Moezel

Marc Vranken

06-06-2019

Verzorgde organisatie, mooie en uitdagende routes, goed gezelschap. Het prachtige weer was de kers op de taart. Volgend jaar ga ik zeker mee.

Groepsreis Sauerland met Hemelvaart

Mattie

06-06-2019

Mooie reis met fijne routes die ondanks Hemelvaart en weekend, heel rustig waren met fijn sturen en een prachtig landschap. Hotel en het eten waren van " Horizon" kwaliteit. Heel goed dus. 

Bart onze reisbegeleider was helemaal super. Hij bood ons op een avond nog de theorie van goede bochtentechniek. Heel leerzaam en de volgende dag mooi uit kunnen proberen.

Groepsreis Sauerland met Hemelvaart

Patrick Vandervaeren

05-06-2019

Steeds top met Horizon reizen, een prachtig zonovergoten weekend in een zeer mooie omgeving!!