+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

Groepsreis Moezel

Dirk de Gouw

25-05-2019

Leuk weekend en erg mooi uitgezette routes door Horizon. Ontvangst met begeleiders was prima met een gezellige groep motorrijders. Hotel Sewenig in Muden is echter zeker geen motorhotel (dus de motoren konden niet binnen staan en er is geen gezellige bar in het hotel). Voor wat vertier in de avond moet je dus al snel uitwijken naar Cochem of Treis-Karden..

Wel een leuke locatie om o.a. burcht Eltz te bezoeken of de langste en spectaculairste voetgangersbrug van Duitsland te bezoeken de Geierlay hangbrug...

Groepsreis Moezel

Ingrid Heijmans

21-05-2019

Echt een top weekend gehad 👍. Mooie routes, leuke groep en reisbegeleiding had zeker meerwaarde. Niet alleen voor noodreparaties en kennis/ervaring maar ook nog eens gezellig. 

 

Groepsreis Eifel

Peter en Annette Pijpers

17-05-2019

Mooi weekend gehad met Motoplus en Horizon. mooie routes en goed hotel. Alles keurig verzorgd. Voor de verregende zaterdag een leuk alternatief naar de Nurburgring met een backstage tour, die zeer interessant was. 

Je rijdt individueel of met spontaan gevormd groep. 's avonds bijpraten over opgedane ervaringen en de beroemde "Benzingespraeche". We gaan dit vaker doen, beslist een aanrader de groepsreis.

Groepsreis Eifel

Gerard van Dierendonck

16-05-2019

Meegeweest naar de Eiffel. Eén hele regendag gehad maar daar stond een mooi alternatief tegenover > dagje Nurnburgring museum en rondleiding rondom de pitsstraat. Top.

Andere dagen lekker kunnen rijden over afwisselend hele goede wegen en minder goed onderhouden asfalt. Hotel was prima en, niet onbelangrijk, goed ontbijt en avondeten.

Leuk met zo een groepsreis is dat je 's avonds met iedereen je ervaringen kunt delen, maar het rijden doe je lekker op eigen gelegenheid. Onderweg kom je soms anderen tegen, even samen een koffie en je vervolgt ieder je rit weer.

Bedankt weer Horizon.

Dutch Ducati Multistrada Weekend - Eifel 2019

Imre van der Meer

03-05-2019

Vorig jaar de Ducati berg en bochten training in Luxemburg gevolgd. Dit jaar voor het Multistrada weekend gekozen. 

Het was een geweldig leuk weekend. Leuke mensen ontmoet en bekenden weer gezien. Prachtige routes gereden.

Het hotel is gewoon mooi en goed. Het eten is heerlijk en de biertjes smaken lekker.

Carlo, bedankt voor de goede organisatie. Volgend jaar ben ik er zeker weer bij!

Groepsreis Sauerland met Hemelvaart

Martin Maly

01-05-2019

Het was een leerzaam en zeer gezellige groepsreis.

Dutch Ducati Multistrada Weekend - Eifel 2019

André Pietjou

25-04-2019

Wederom super gezellig!

Voor de 3de keer met Horizon mee op stap samen met mijn Ducati vrienden.

Alweer goed georganiseerd en top hotel en prachtige routes.

Iedere ochtend en avond uiteraard lachen met de deelnemers  (inmiddels meer dan goede bekenden) en de begeleiding.

Overdag genieten van mooi bochtenwerk en vergezichten.

Volgend jaar ben ik weer van de partij.

Carlo, keep up the good work.

Groepsreis Westerwald

Miranda van Twisk

14-04-2019

Dit was mijn eerste motor rit in het buitenland. Ik ben blij deel te hebben genomen aan Horizon motor reizen. Het was een fijn gezelfschap en een mooi rit. Tijdens de rit heb ik goed mijn bochten kunnen oefenen. 

Groepsreis Westerwald

Henk Valster

12-04-2019

Hele mooie Tourtocht; heen en terugreis wat minder spectaculair.. maar begrijpelijk als je door- of rond het Ruhrgebied moet aanrijden. Dagroute was heel erg mooi.

Goed hotel en perfect gegeten.

Goeie bediening en de reisbegeleiding van Jos en Fred was top geregeld!

Groepsreis Westerwald

Harry Schuurman

11-04-2019

Deze KNMV openingstoer georganiseerd door Horizon is een heel leuke reis geweest. Goed georganiseerd door Horizon met de zeer aardige begeleiders Jos en Fred en zonder regen!! Het gekozen hotel was prima van eten en drinken.

Op de losse toerdag (zaterdag) was een mooie route uitgezet met voldoende afwisseling en lekker veel stuurwerk in het voor ons onbekende Westerwald, top.

Een goede keus van de KNMV om hier de organisatie van de reizen onder te brengen.

Wij zien ernaar uit om in juli de toer te doen met een bezoek aan de BMW fabriek in Berlijn en Tsjechië. Als het net zo gaat als in deze toer dan moet het wel goed zijn.

 

KNMV 3-daagse Herfsttintentoer

Jos Kruijsen

10-10-2018

Ja, leuke vraag je ervaring of bedoelen ze aanvaring.

Bij binnenkomst werden wij door fuhrer van fuhrmann ontvangen met de mededeling dat we allemaal moesten luisteren dan hoefde hij het maar 1keer uit te leggen, een welkom kon er niet af.

Toen we ons wilde aanmelden waren onze namen onbekend, na tussenkomst reisleiding bleek hij niet de juist lijst  bij de hand te hebben.

Door alle rompslomp was het al na 19.00 geworden en wij waren bij binnenkomst geïnformeerd dat tot 20.00 gegeten kon worden.

Het op schrijven van de comsumpties ging ook niet goed georganiseerd.

Helaas wordt ons om 22.30 gesommeerd dat we de laatste bestelling konden doen.

Wij hadden het geluk dat de serveerster die wij hadden heel vriendelijk was en altijd een lach op haar gezicht had, de rest van personeel had een lang gezicht.

Het avondeten, smakelijk nee, warm nee, een varken had het zeker een delicatesse gevonden .

Gelukkig was het ontbijt goed voor mij.

Kamer was schoon, aan de verlichting kan men nog een positievere draai geven, helaas ook hier was een zeepdispenser geen overbodige luxe geweest i.p.v. 1 monsterzakje met zeep waar je net je handen me zou kunnen wassen per persoon per dag.

De prijs die voor dit hotel betaald wordt, is het zeker niet waard.

Maar dit alles heeft het mijn plezier niet bedorven omdat we een heel leuke groep hadden.

Hopelijk dat de reisorganisatie dit hotel schrapt uit hun reisbestand.

Groepsreis Teutoburgerwald met Pinksteren

Henk Harms met Wim Ten Braake toer

14-09-2018

X

Proef de zinderende sfeer van Noord-Afrika Sappige sinaasappels, kleurige tapijten, witte stranden en sprookjesachtige sfeer. Ontdek Marokko in 2020.