+31 (0) 493 320235
Horizon Check Icon

Grootste aanbieder van Nederland & België

Horizon Check Icon

Door onze klanten met een 8,6 gewaardeerd

Horizon Check Icon

100 bestemming in 24 landen

Horizon Telephone Icon

Voor meer informatie:
+31 (0) 493 320235

Ervaringen 

Benieuwd wat onze klanten van een reis vonden?

Op deze pagina vind je ervaringen van onze klanten, gebruik de filters om een land of reis te selecteren. Heb je naar aanleiding van een trip nog suggesties, wensen, of wil je jouw ervaringen delen met anderen? Laat dan iets achter via het reactieformulier.

KNMV 3-daagse Herfsttintentoer

Jos Kruijsen

10-10-2018

Ja, leuke vraag je ervaring of bedoelen ze aanvaring.

Bij binnenkomst werden wij door fuhrer van fuhrmann ontvangen met de mededeling dat we allemaal moesten luisteren dan hoefde hij het maar 1keer uit te leggen, een welkom kon er niet af.

Toen we ons wilde aanmelden waren onze namen onbekend, na tussenkomst reisleiding bleek hij niet de juist lijst  bij de hand te hebben.

Door alle rompslomp was het al na 19.00 geworden en wij waren bij binnenkomst geïnformeerd dat tot 20.00 gegeten kon worden.

Het op schrijven van de comsumpties ging ook niet goed georganiseerd.

Helaas wordt ons om 22.30 gesommeerd dat we de laatste bestelling konden doen.

Wij hadden het geluk dat de serveerster die wij hadden heel vriendelijk was en altijd een lach op haar gezicht had, de rest van personeel had een lang gezicht.

Het avondeten, smakelijk nee, warm nee, een varken had het zeker een delicatesse gevonden .

Gelukkig was het ontbijt goed voor mij.

Kamer was schoon, aan de verlichting kan men nog een positievere draai geven, helaas ook hier was een zeepdispenser geen overbodige luxe geweest i.p.v. 1 monsterzakje met zeep waar je net je handen me zou kunnen wassen per persoon per dag.

De prijs die voor dit hotel betaald wordt, is het zeker niet waard.

Maar dit alles heeft het mijn plezier niet bedorven omdat we een heel leuke groep hadden.

Hopelijk dat de reisorganisatie dit hotel schrapt uit hun reisbestand.

Groepsreis Teutoburgerwald met Pinksteren

Henk Harms met Wim Ten Braake toer

14-09-2018

Groepsreis Harz Lang weekend Hemelvaart

Selly

08-09-2018

Groepsreis Harz Lang weekend Hemelvaart

jan langendoen

07-09-2018

Was weer een mooie reis zoals Leen al vermeldde waren er wat strubbelingen met het diner.

Maar dat zullen we maar toeschrijven aan dat wij nieuw waren voor het hotel en ze nog niet bekend waren met wat wij verwachtten

KNMV 3-daagse Kennismakingstoer II

Vera K

07-09-2018

Wat een feest! M'n eerste ervaring met rijden met een groep in de bergen. Ik heb ontzettend genoten, gelachen, geleerd en precies de goeie dosis spannend gekregen. Hulde voor de gezellige en relaxte reisbegeleiders die heel gul waren met het delen van ervaring en tips. Dank Gert-Jan, Meinte, Paul en Corrie!

Mooie routes en een fijn hotel (alleen voor het avondeten misschien beter naar de brouwerij aan de overkant gaan?...)

kortom, een aanrader. Ik ga mijn vakanties vaker zo doorbrengen.

Groepsreis Harz Lang weekend Hemelvaart

Frans Boers

06-09-2018

Eerste dag: zeer mooie rit (lang)

2e dag wat minder. 

Groepsreis Harz Lang weekend Hemelvaart

Leen B. Noort

05-09-2018

Ook deze keer in mijn ‘Uppie’ naar het in Salzgitter in de Harz gereden, samen met Fred Prinsen waren we de eerste gearriveerden. Zoals gewoonlijk weer een gevarieerde groep personen, maar ontzettend gezellig.

Het hotel was prima, een redelijk ontbijt, de diners waren ver beneden peil. Na een (pittig) gesprek door onze reisleider Rien van Gorkum met de hotelleiding was het de derde avond voldoende en waren alle borden leeg. Niet van een hoogstaand niveau, maar wel oké. 

De dagroutes waren erg leuk om te doen, hoewel er stukken bij zaten, die we twee keer hebben gereden in beide richtingen. Maar voor mij perfect om het motorseizoen af te sluiten. Wél vond ik de dorpjes in het voormalige ‘Oostblok’ een treurig aanzicht hebben, wat een armoede. 

Regelmatig last gehad van wegversperringen door diverse wegwerkzaamheden waardoor we soms zelf de omleiding moesten zien te vinden, dat lukte in gezamenlijk overleg altijd, zeker met de diverse navigatiesystemen in de groep.

Groepsreis Moezel

MCB Groepsreis

13-06-2018

Mooie route voor zover te volgen.

Ondanks vooraf aparte instructie van Horizon om route correct op Garmin te plaatsen zonder vaste waypoints, toch weer vaste waypoints. Erg vervelend bij omleidingen. Zes motoren met navigatie, allemaal verschillende route beschrijvingen helaas.

Zondag was een dal volledig afgesloten terwijl route hier doorheen liep, erg lastig met vaste waypoints. Uiteindelijk route afgebroken en ivm tijd snelweg moeten nemen.

Groepsreis Zwarte Woud

Selly van Peer

12-06-2018

Groepsreis Moezel

Lammert Klaassens

05-06-2018

Het was een mooie reis, mooie omgeving leuke routes, plezierige groep, prima begeleiding. Echter bij het uitzoeken van de hotels aan de moezel zou betere afspraken moeten gaan maken over het eten. Dit was eerder afgestemd op een groep met een bus rondreizende bejaarden dan op een groep gezonde Belgische en Nederlandse motorrijders. ( 1e dag handjevol sla zonder maar iets er door , en een eetlepel gepureerde doppers uitgeveegd op je bord.   De hotels tijdens de bergen en bochtentoer 2 in Luxemburg (2018)  en de Hartz (2017) waren daar beter op voorbereid. Hopelijk dat Horizon daar ook in de omgeving van de Moezel bij de boekingen daar meer aandacht aan besteed.

Evenals het dagelijks moeten afrekenen van de drankjes. met een haperende hotelcompuer. 

Jammer dit gaf een neg. randje op deze reis

Groepsreis Moezel

Wauters Fabian

03-06-2018

Groepsreis Westerwald

Westerwald

01-06-2018

De routes gingen door veel dorpjes die kort bij elkaar lagen. ook vond ik het eerste deel van route #1 te veel rechte wegen had.  Dat moet beter kunnen in het Westerwald. En voor de tweede dag was de korte route 290 km. Dat is veel te lang voor een korte route. Dat zou maximaal 250 km moeten zijn.

X

De mooiste reis uit ons programma van 2019 Dat is deze motorreis naar Noord-Spanje & Portugal.
In 11 dagen rijdt je dwars door de Pyreneeën en over Picos naar het prachtige Porto. Ervaar het zelf en bekijk de prachtige beelden.